Θάντερ Άνοιξη

Lost_Highway

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Άδειαζα τον σκληρό μου και βρήκα ένα mp3 που είχα φτιάξει κάποιους μήνες πριν.

Ανήκει στον κύκλο τραγουδιών Ε.Σ.Υ.Σ. (Εκλεκτικές Συγγένειες, Υπέργειες Συνωμοσίες).

ΥΓ. Τα τραγούδια κυκλοφόρησαν περίπου την ίδια περίοδο. Δεν έχω αλλάξει ούτε pitch, ούτε tempo. Αυτό πρέπει να το προσέξουν οι Λιακόπουλοι.

Συγχαρητήρια φίλε Lost Highway!

Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο...Τώρα πώς το έκανες αυτό από επιλογή και μόνο των κομματιών δεν ξέρω.

Γιατί δεν το συνεχίζεις; Νομιζω μπορεί να βγει κάτι ενδιαφέρον...

Τι λες;

ή εγώ σε έχω κλέψει ή εσύ γιατί και εγώ το είχα κάνει αυτό

αρρώστια :D

jmone είπε:
ή εγώ σε έχω κλέψει ή εσύ γιατί και εγώ το είχα κάνει αυτό
Πριν κανα δίχρονο, είχα φτιάξει (με δικά μου όργανα) το The Trooper σε χασαποσέρβικο (μπαγλαμάδες, παλαμάκια κλπ).

Διαπίστωσα όμως ότι με είχαν προλάβει κι εμένα άλλοι.  8) (αν κι εγώ είχα κάνει και μετάφραση των στίχων  ;D)

φιλε εισαι απιστευτος!

ΤΕΛΕΙΟ!  ;D

Lost_Highway είπε:
Πριν κανα δίχρονο, είχα φτιάξει (με δικά μου όργανα) το The Trooper σε χασαποσέρβικο (μπαγλαμάδες, παλαμάκια κλπ).

Διαπίστωσα όμως ότι με είχαν προλάβει κι εμένα άλλοι.  8) (αν κι εγώ είχα κάνει και μετάφραση των στίχων  ;D)
Oi horcatica λες, οι Κύπριοι, ε...;

το ειχα ακουσει σε μαγαζι πριν δυο  χρονακια περιπου. αν το εβαλες σε κανενα peer to peer μπορει να ειναι και το δικο σου. χωρις να θελω να  μειωσω  την ιδεα σου, θυμαμαι πολλους που στο ρεφρεν στα μαγαζια (αυτα τα κλαμπο μαγαζα που επαιζαν προπερσι το remix του "ανοιξη") αντι για "ανοιξη " φωναζαν "θαντερ" :)

Warhead είπε:
Oi horcatica λες, οι Κύπριοι, ε...;
Ναι, αυτούς έλεγα.

το ειχα ακουσει σε μαγαζι πριν δυο  χρονακια περιπου. αν το εβαλες σε κανενα peer to peer μπορει να ειναι και το δικο σου.
Δεν το είχα υπόψη. Το "δικό μου" δεν το έχω βάλει σε p2p, μόνο 1-2 από εδώ το είχαν ακούσει. Προφανώς, είναι πολύ πιθανό να το έχουν σκεφτεί κι άλλοι.  :)

χωρις να θελω να  μειωσω  την ιδεα σου...[...]
Σιγά την πρωτότυπη ιδέα*, καλέ...

Πλάκα κάνουμε. :)

*κάτι άλλο που είχα κάνει (επίσης καθόλου πρωτότυπο) σε στιγμές μαλάκυνσης ήταν η μετατροπή του "Σιγά μην κλάψω" σε "Σιγά μην κλάσω" (συνοδευόμενη από τα ανάλογα ηχητικά εφέ). ;D

Jack Daniels, τάπες κλπ...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back