Είσαι κατεβαστής Φώτη? ;D ;D ;D ;Dcigaret13 είπε:ο κόσμος τό'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι
Επειδή πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα προτιμούσαν να πληρώνουν μια μικρή συνδρομή, από το να "κλέβουν" περιεχόμενο από τορεντάδικα.cigaret13 είπε:Όταν έχεις "στο πιάτο"ο κόσμος τό'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι.... όλα τα σήριαλ και τις ταινίες την επόμενη της προβολής τους μαζί με υπότιτλους (εντάξει τις ταινίες σε λίγο περισσότερο για καλή ποιότητα), ποιός ο λόγος.....;
Έεεεεεε ποιός δεν είναι πλέον.....; :fusiongtr είπε:Είσαι κατεβαστής Φώτη? ;D ;D ;D ;D
Σε μια τέλεια κοινωνία ίσως...RayDTutto είπε:Επειδή πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα προτιμούσαν να πληρώνουν μια μικρή συνδρομή, από το να "κλέβουν" περιεχόμενο από τορεντάδικα.
Δε διαφωνώ αλλά δεν είδα να πέφτουν και καθόλου οι μισθοί στο hollywood. Δε φαίνεται να στους αγγίζει και πολύ τόσα χρόνια. Ίσα ίσα θα έλεγα ότι οι καινούργιες παραγωγές είναι ολοένα και ακριβότερες.RayDTutto είπε:Επειδή πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα προτιμούσαν να πληρώνουν μια μικρή συνδρομή, από το να "κλέβουν" περιεχόμενο από τορεντάδικα.
Δεν υπάρχουν τέλειες κοινωνίες.cigaret13 είπε:Σε μια τέλεια κοινωνία ίσως...
Και το Netflix μέσω internet λειτουργεί.Δεν έχω TV ρε παιδιά.
Ότι βρω στο internet βλέπω.
Βαριέμαι όμως και την διαδικασία του κατεβάσματος.
Βρε ναι, αλλά με φαντάζεσαι να κάθομαι στο pc να βλέπω σειρές?RayDTutto είπε:Και το Netflix μέσω internet λειτουργεί.
RayDTutto είπε:Δεν έχει ελληνικού υποτίτλους - κάτι που δεν με ενδιαφέρει ποσώς...
Εγω πάντως έβαλα ενα του Κουροσάβα και δυσκολεύτηκα λιγάκι ;D στους διαλόγουςΟι ελληνικοί υπότιτλοι δε με αφορούν οπότε δεν έχω πρόβλημα εκεί....
Γιατί; Μια χαρά... Στην καρεκλάρα σου με την μπυράκλα σου...fusiongtr είπε:Βρε ναι, αλλά με φαντάζεσαι να κάθομαι στο pc να βλέπω σειρές?![]()
Το ότι δεν έχει ελληνικούς υποτίτλους δεν σημαίνει ότι δεν έχει ούτε αγγλικούς. Τώρα αν τα αγγλικά σου είναι "ντου γιου λάικ μαμαζέλ δι γκρις", όντως πρόβλημα...Εγω πάντως έβαλα ενα του Κουροσάβα και δυσκολεύτηκα λιγάκι ;D στους διαλόγους
;D ;D ;D ;D ;DRayDTutto είπε:Γιατί; Μια χαρά... Στην καρεκλάρα σου με την μπυράκλα σου...
Κάτσε φίλως να παγώσω εικόνα να βγάλω λεξικό. ;D ;D ;DΤώρα αν τα αγγλικά σου είναι "ντου γιου λάικ μαμαζέλ δι γκρις", όντως πρόβλημα...
Πες το βρε Ray απο την αρχή αυτο για τους αγγλικούς... μας αγχωσες αδίκωςRayDTutto είπε:Το ότι δεν έχει ελληνικούς υποτίτλους δεν σημαίνει ότι δεν έχει ούτε αγγλικούς. Τώρα αν τα αγγλικά σου είναι "ντου γιου λάικ μαμαζέλ δι γκρις", όντως πρόβλημα...