Θα βάλετε Netflix;

RayDTutto

Re di tutto e di nessuno
Πόντοι
98
Τα λεφτά είναι λίγα αλλά και το περιεχόμενο επίσης.

Δεν έχει ελληνικού υποτίτλους - κάτι που δεν με ενδιαφέρει ποσώς, αλλά για ορισμένους είναι ελάττωμα.

RayDTutto είπε:
Δεν έχει ελληνικού υποτίτλους
Απορριπτεται...
banned.gif

Όταν έχεις "στο πιάτο" ;) ο κόσμος τό'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι.... όλα τα σήριαλ και τις ταινίες την επόμενη της προβολής τους μαζί με υπότιτλους (εντάξει τις ταινίες σε λίγο περισσότερο για καλή ποιότητα), ποιός ο λόγος.....; 

cigaret13 είπε:
ο κόσμος τό'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι
Είσαι κατεβαστής Φώτη? ;D ;D ;D ;D

cigaret13 είπε:
Όταν έχεις "στο πιάτο" ;) ο κόσμος τό'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι.... όλα τα σήριαλ και τις ταινίες την επόμενη της προβολής τους μαζί με υπότιτλους (εντάξει τις ταινίες σε λίγο περισσότερο για καλή ποιότητα), ποιός ο λόγος.....; 
Επειδή πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα προτιμούσαν να πληρώνουν μια μικρή συνδρομή, από το να "κλέβουν" περιεχόμενο από τορεντάδικα.

RayDTutto είπε:
Επειδή πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα προτιμούσαν να πληρώνουν μια μικρή συνδρομή, από το να "κλέβουν" περιεχόμενο από τορεντάδικα.
Σε μια τέλεια κοινωνία ίσως...

RayDTutto είπε:
Δε διαφωνώ αλλά δεν είδα να πέφτουν και καθόλου οι μισθοί στο hollywood. Δε φαίνεται να στους αγγίζει και πολύ τόσα χρόνια. Ίσα ίσα θα έλεγα ότι οι καινούργιες παραγωγές είναι ολοένα και ακριβότερες.

Εγώ έβαλα ήδη δοκιμαστικά. Το καλό είναι ότι η συνδρομή είναι μηνιαία και μπορείς να τη διακόψεις ανά πάσα στιγμή οπότε no big deal.

Οι ταινίες είναι ελάχιστες, οι σειρές πολλές. Οι ελληνικοί υπότιτλοι δε με αφορούν οπότε δεν έχω πρόβλημα εκεί. Ήδη βλέπω αυτό πάντως και είναι συγκλονιστικό:

http://www.imdb.com/title/tt5189670/

Δεν έχω TV ρε παιδιά.

Ότι βρω στο internet βλέπω.

Βαριέμαι όμως και την διαδικασία του κατεβάσματος.

cigaret13 είπε:
Σε μια τέλεια κοινωνία ίσως...
Δεν υπάρχουν τέλειες κοινωνίες.

Μόνο κοινωνίες με αυστηρότερη, "επιεικέστερη" ή μηδενική εφαρμογή του νόμου.

Δεν έχω TV ρε παιδιά.

Ότι βρω στο internet βλέπω.

Βαριέμαι όμως και την διαδικασία του κατεβάσματος.
Και το Netflix μέσω internet λειτουργεί.

RayDTutto είπε:
Και το Netflix μέσω internet λειτουργεί.
Βρε ναι, αλλά με φαντάζεσαι να κάθομαι στο pc να βλέπω σειρές? :D

RayDTutto είπε:
Δεν έχει ελληνικού υποτίτλους - κάτι που δεν με ενδιαφέρει ποσώς...

Οι ελληνικοί υπότιτλοι δε με αφορούν οπότε δεν έχω πρόβλημα εκεί....
Εγω πάντως έβαλα ενα του Κουροσάβα και δυσκολεύτηκα λιγάκι ;D στους διαλόγους

fusiongtr είπε:
Βρε ναι, αλλά με φαντάζεσαι να κάθομαι στο pc να βλέπω σειρές? :D
Γιατί; Μια χαρά... Στην καρεκλάρα σου με την μπυράκλα σου...

Εγω πάντως έβαλα ενα του Κουροσάβα και δυσκολεύτηκα λιγάκι ;D στους διαλόγους
Το ότι δεν έχει ελληνικούς υποτίτλους δεν σημαίνει ότι δεν έχει ούτε αγγλικούς. Τώρα αν τα αγγλικά σου είναι "ντου γιου λάικ μαμαζέλ δι γκρις", όντως πρόβλημα...

RayDTutto είπε:
Γιατί; Μια χαρά... Στην καρεκλάρα σου με την μπυράκλα σου...
;D ;D ;D ;D ;D

Τώρα αν τα αγγλικά σου είναι "ντου γιου λάικ μαμαζέλ δι γκρις", όντως πρόβλημα...
Κάτσε φίλως να παγώσω εικόνα να βγάλω λεξικό. ;D ;D ;D

RayDTutto είπε:
Το ότι δεν έχει ελληνικούς υποτίτλους δεν σημαίνει ότι δεν έχει ούτε αγγλικούς. Τώρα αν τα αγγλικά σου είναι "ντου γιου λάικ μαμαζέλ δι γκρις", όντως πρόβλημα...
Πες το βρε Ray απο την αρχή αυτο για τους αγγλικούς... μας αγχωσες αδίκως

ΦΑζιε άσε το Πίσι και πάμε για... μαμαζελες

Εμένα είναι εγκατεστημένο στην smart tv μου απο μόνο του. Δεν το ζήτησα αλλα μου το έβαλαν με update και μου προσφέρουν και μεσω του app τον δοκιμαστικο μηνα.

Ναι, θα πληρωνα για να εχω HD περιεχομενο με 11 ευρω το μηνα.

Για τους υποτιτλους δεν εχω προβλημα, αλλα καλό ειναι να υπήρχαν γιατι θα εχει πρόβλημα π.χ. η γυναίκα μου, οχι γιατι δεν μπορεί, ξερει απταιστα αγγλικά αλλα της την βαράει να βλέπει ταινίες χωρις υπότιτλους (ελληνικούς).

Πρακτικό ειναι και εξ άλλου  πιστευω οτι αυτές οι συνδρομητικές υπηρεσίες θα ειναι μονόδρομος στο μέλλον και καλό ειναι αυτό. Και το gaming, και το software πιστευω οτι θα επικρατήσει να παρέχεται μόνο με αυτόν τον τρόπο, ήδη αυτό συμβαίνει σε μεγάλο βαθμο και πολλοι ακολουθούν τη λύση αυτή και είναι ευχαριστημένοι.

Και στην Ελλάδα θα ακολουθηθεί αυτό φανατικά, αυτή την αίσθηση έχω και πάμε πολύ καλά. Θα περάσουμε πολύ καλά εδω. Δοξα τω Θεώ πάμε καλά χαχαχαχαχχχχαχαχαχαχα

Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο το 2016!!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back