- Πόντοι
- 198
Αν δεν είναι Benedetto ή άλλη επώνυμη με "βαρύ" όνομα, τότε θα πρέπει να είναι value for money.
έγραψεSuperfunk είπε:τι να την κανω τη Benedetto, να τη κοτσαρω στο Mesa Boogie & να την πλακωσω στα delay??? ;D.....
Όχι.skantzos είπε:Απλά έχω την εντύπωση ότι αυτές οι κιθάρες προορίζονται για κάποιον με πολλά λεφτά και ψιλοάσχετο δυστυχώς από κιθάρα (προς αποφυγήν παρεξηγήσεως δεν είμαι ρατσιστής με τους πλούσιους) που ρώτησε ποιες είναι οι καλύτερες τζαζ κιθάρες και του είπαν "αυτές".
skantzos είπε:Montgomery (L5), Grant Green (ES-330), Ted Greene(Tele), Metheny (ES175, ibanez)
Pass (epi, ibanez)
skantzos είπε:....
Όλοι οι κιθαρίστες που ξέρω της τζαζ παίζαν με σκαφη της σειράς, ποιον να πιάσω και ποιον να αφήσω:
Pass (epi, ibanez), Montgomery (L5), Grant Green (ES-330), Ted Greene(Tele), Metheny (ES175, ibanez)
...
Κάτσε να δούμε με τι παίζει και ο THEOD....
Βάλε και Smith, Kessel, Farlow, Martino, Burrell, Hall, Benson, Ritenour...
...
Για τα ρόλεξ συμφωνώ...τώρα για τις cayenne...όταν θα οδηγήσεις μία, ίσως, αλλάξεις γνώμη...όπως και με τις Manzer...skantzos είπε:Όπως και τα ρόλεξ, και τα cayenne.
Please... :skantzos είπε:Oh yes indeed 8)
κι επειδή καλή είναι η διαφωνία, αλλά πιο καλά τα επιχειρήματα,να και τι είπε ο Wes Montgomery για την κθάρα του
'I got a standard box. I don’t never want nothing special. Then if I drop my box, I can borrow somebody else’s.'
εδώ
skantzos είπε:
Ο δε Jimmy Bruno εκτός από φοβερός μουσικός είναι και φοβερός επιχειρηματίας (αν μπείτε στη σελίδα του θα καταλάβετε) και πιθανότατα έχει συγκεκριμένες επιχειρηματικές συμφωνίες με τον κύριο Benedetto.
Και φυσικά δεν υποννοώ ότι ο Benedetto δεν ξέρει τη δουλειά του. Απλά έχω την εντύπωση ότι αυτές οι κιθάρες προορίζονται για κάποιον με πολλά λεφτά και ψιλοάσχετο δυστυχώς από κιθάρα (προς αποφυγήν παρεξηγήσεως δεν είμαι ρατσιστής με τους πλούσιους) που ρώτησε ποιες είναι οι καλύτερες τζαζ κιθάρες και του είπαν "αυτές".
έγραψε
Oh yes indeed 8)
κι επειδή καλή είναι η διαφωνία, αλλά πιο καλά τα επιχειρήματα,να και τι είπε ο Wes Montgomery για την κθάρα του
'I got a standard box. I don’t never want nothing special. Then if I drop my box, I can borrow somebody else’s.'
εδώ
Τι να την κάνωmarathon είπε:Εγώ πάντως δεν έχω απάντηση στο αρχικό ερώτημα του Τheod...
από τον ίδιο τον Theod..."Θα ήθελες να έχεις μία Benedetto?"
τώρα που ξέρουμε ότι έχεις μία κιθάρα handmade, custom...κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου?
Eλπίζω τότε να μην δώ την κιθάρα που έβαλες στις φωτογραφίες...στις αγγελίες... ;D ;DTHEOD είπε:Τι να την κάνω
Αφού ασχολούμαι μόνο με το κοντραμπάσο
Μόνο χώρο θα μου πιάνει ;D ;D ;D ;D ;D
όχι τα πραγματικά καλά εργαλεία δεν τα πουλάωmarathon είπε:Eλπίζω τότε να μην δώ την κιθάρα που έβαλες στις φωτογραφίες...στις αγγελίες... ;D ;D
Μην πάει τζάμπα και το τέστ με τις 40 κιθάρες...![]()
Η κιθάρα αυτή χρειάζεται και το αντίστοιχο σταντ: http://www.monteleone.net/grandstand.htmlTHEOD είπε:όχι τα πραγματικά καλά εργαλεία δεν τα πουλάω![]()
Ντον τ γουορι ILIASez είπε:Μιά και μιλάμε για επιθυμίες... 8)...
Εγώ θάθελα βέβαια να μπορώ να παίρνω 5-10 κιθάρες το χρόνο ;D, έτσι, να ενημερώνομαι αδέλφιακαι να σχηματίζω μιά σφαιρική άποψη ;D!
Στα σοβαρά πάντως, για μένα το πρόβλημα δεν είναι αν η μία του τάδε κάνει 35.000 και η δείνα του άλλου 2.500... Το πρόβλημα είναι να βρεί κάποιος τον χρόνο και τα χρήματα για ν'αποκτήσει πρόσβαση στα όργανα που τον ερεθίζουν(σόρρυ για το πορνό) και τελικά ό,τι και να διαλέξει να μπορεί να πεί: αυτή είναι κιθάρα για μένα!
Εγώ πάντως ΠΟΛΥ θάθελα να δοκιμάσω μιά τέτοια:
http://www.yanuziello.com/electricGuitars/indexEguitar.html
Κι ένα δωράκι για τη γιορτή μου: Προσέξτε τον μέγιστο Danny Carron!
Charles Brown - Bad Bad Whiskey 1992
+100000000Korgious είπε:Αγαπητέ φιλε Yameth ( τεράστιε και φοβερέ)....νομίζω ήρθε η ώρα να έχουμε και στο νοιζ..τιποτα κληρωσεις απο σπονσορες....τι λες?
Να κληρωνεται κανα costoumaki κιθαρονι..τιποτα χαμοντς....rhodes...καμια gabrielotama χειροποιητη....κ.ο.κ....