''Θα ειμαι εδω''

freerock1974

Correspondent
Πόντοι
38
Kαλησπερα σ ολους!

Αν και ταγμενοι στο...μαλλον σκληρο ροκ.. :P, εχουμε τα ωτα και τη ψυχη ανοιχτα

σε ο,τιδηποτε,ειτε ως ακροατες ειτε ως τραγουδοποιοι.

(Δε μου παει να μιλησω στο α' ενικο.. :-\)

Πριν απο 2 χρονια λοιπον ηχογραφησα καποια ελληνικα τραγουδια μου.

Τα τραγουδησε η καλη μου φιλη και συνεργατις,η Αρετη.

Επαιξα το πιανο&τα πληκτρα,το μπασο και προγραμματισα τα τυμπανα.

Δεν εχει κιθαρες... :o(Αποτοξινωση εκεινη την περιοδο..) 

Ελπιζω να απεφυγα το γλυκαναλατο γιατι το σιχαινομαι αν και οταν εισαι σε συναισθηματικη υπερδιεγερση,τα ανοητα σου μοιαζουν αυτονοητα...

Ευπροσδεκτα τα σχολια σας!

Σας ευχαριστω!

ΘΑ_ΜΑΙ_ΕΔΩ.mp3

Attachments

Γενικά ΩΡΑΙΟ..καποια ενορχιστρικα πραγματα μαρεσαν αρκετα...δειχνουν οτι ξερεις (ήξερες μαλλον) τι κανεις (εκανες)..ασχετα αν ολο το κομματι μυριζει λιγο "right now"...

τώρα...

1) το ez drummer...

2) τα lyrics

είναι λιγο cliche... ειδικά τα lyrics...και γενικα δεν υπαρχει τρελη διαφορα στο vibe στο πρωτο chorus...σε σχεση με το τελευταιο...δλδ ειναι καπως flat..

other than that..ολα καλα..

Σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια Vegeterian,Stephanos,alexi!

Vegeterian είπε:
Πάντως εκεί προς το τέλος το ήθελε ένα σόλο με τη κιθάρα σου  :P
Ειπα  να σκοτωσω τον δεκαεφταχρονο μεσα μου... ;)

Μετα απο λιγο καιρο αναστηθηκε ομως,και βρηκα το μπελα μου... ;D

είναι λιγο cliche... ειδικά τα lyrics...και γενικα δεν υπαρχει τρελη διαφορα στο vibe στο πρωτο chorus...σε σχεση με το τελευταιο...δλδ ειναι καπως flat..
Εχεις δικιο!

Γενικα το ηθελα λιτο το κομματι βεβαια.Ειπα μηπως η ανοδος ημιτονιου το σωσει,

(γιουροβιζιον ενα πραμα.. ;D) αλλα μαλλον ηθελε το κατιτις του..

Τα ντραμς ειναι addictive.

Θυμάμαι είχα πάρει ένα δίσκο των Moby Grape (τον οποίο δεν κράτησα-Grape Jam, Wow, δεν θυμάμαι καλά το τίτλο) γιατί έπαιζε μέσα και ο Bloomfield. Οποία έκπληξις, έπαιζε πιάνο, ξενέρωσα.

Μετα απ' αυτή την εισαγωγή πάω on topic. Μπορεί με το κομμάτι να μην συγκινήθηκα αλλά και καλοπαιγμένο είναι, και ωραία μελωδία έχει. Φωνητικά έπιασα 1 1/2 φαλτσάκι, ζεστή φωνή όμως. Ημιτόνιο πάνω, κατά τη γνώμη μου ατυχές. Μήπως είσαι ο Κορκολής και μας το κρύβεις? :D

Nestoras είπε:
γιατί έπαιζε μέσα και ο Bloomfield. Οποία έκπληξις, έπαιζε πιάνο, ξενέρωσα.

Μήπως είσαι ο Κορκολής και μας το κρύβεις? :D
Kαλα...αμα εβλεπες πως εγραψα το πιανο...587 τεικς ,πρωτα το αριστερο,μετα το δεξι,μετα το σαστέιν πενταλ,μετα έντιτινγκ για δυναμικες,μετα κοποι πειστ,

μετα σπα για χαλαρωση... ;D

Οχι. ::)

Nestoras είπε:
Ημιτόνιο πάνω, κατά τη γνώμη μου ατυχές.
ελα μην εισαι κακος...

alexi είπε:
ελα μην εισαι κακος...
Kακός, όχι, πάντα λέω την υποκειμενική γνώμη μου, και στους καλύτερους φίλους μου εδώ μέσα (όπως είναι ο Σταύρος). Αυτό δε το γράφω γιατί πολλάκις έχω θεωρηθεί ειρωνικός (ή άλλα κοσμητικά επίθετα). Εκείνο που συμβαίνει με 'μένα είναι ότι όταν ακούω κάτι που μ' αρέσει, τρελαίνομαι και γράφω διθυράμβους (και ας μην είναι τεχνικά το αρτιότερο), ενώ όταν ακούω μ@λ...ς τρελαίνομαι επίσης και...... ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωραίο ήταν! Πάω να ακούσω τώρα το ''sister of the devil'' να έρθω στα ίσια  ;D

Αστειεύομαι (?), εμένα μου άρεσε και η αλλαγή με το ημιτόνιο και η φωνή. Επίσης το κομμάτι μου θύμισε εισαγωγή από ελληνικά σήριαλ στα 90's χωρίς να το λέω για κακό αυτό, ίσα-ίσα....

Γενικά δεν εχω να κάνω κάποιο σχόλιο, όλα μου φάνηκαν ΟΚ. Ωραίο κομμάτι. Μ' αρέσει που έχεις δώσει και διαφορετικά δείγματα γραφής από αυτά που μας έχεις συνηθίσει (όπως π.χ. το ''once down'').

Lord_Goumis είπε:
Μ' αρέσει που έχεις δώσει και διαφορετικά δείγματα γραφής από αυτά που μας έχεις συνηθίσει (όπως π.χ. το ''once down'').
ελα μην εισαι κακος...
Προς Alexi (γνώμη μου για το Once down)

Δε μου λες στους Wild Cherry έπαιζες και δε μας το 'χεις πει!

Σταύρο βάλε κανονικά τύμπανα και θα είναι το καλύτερο κομμάτι που έχεις γράψει. Πραγματικά μου πέσανε τ' αυτιά. Τι αριστουργηματική αλλαγή ήταν αυτή στο 1.42?

Μπράβο ....(από τον αυστηρό  )

;)

Δραττομαι της ευκαριας και οφτοπικαρω(off topicaro) για να πω τα ακολουθα..

Ο Νεστορας ειναι,απ οτι εχω καταλαβει,ενα ατομο με κουλτουρα,χιουμορ και αυτοσαρκασμο.

Ειναι αυστηρος πρωτα με τον εαυτο του και αυτο του δινει το δικαιωμα να ειναι αυστηρος και με τους αλλους.

Η  ενιοτε καυστικη για καποιους κριτικη του ομως,εκτος απο βαθια γνωση που προερχεται απο χιλιαδες ακουσματα ενος ενηλικα,ενεχει και κατι αλλο..

Τον ενθουσιασμο και την υπερβολη ενος εφηβου.

Γι αυτο τονε γουσταρω,γιατι διαβαζω αληθειες,και γι αυτο η γνωμη του θα αποτελει,για μενα τουλαχιστον,ενα εφαλτηριο βελτιωσης και διορθωσης.

Νestor,be tender with the young..screw us,the ramolimenta.. ;D

Παρακαλω το θεμα να μετονομαστει σε:

''Tο πορτραιτο του Ντοριαν Γκρει Νestor Apos''

Από τη μελωδία της φωνής έχεις δώσει το στίγμα σου πάντως.

Κι εγώ δεν ενθουσιάστηκα με το στίχο (έχοντας πλήρη επίγνωση πόσο τραγικά δύσκολο είναι να γράψει κανείς καλούς ελληνικούς στίχους) πλην όμως η ενορχήστρωση είναι ωραιότατη, η φωνή της Αρετής επίσης και η μελωδία ευχάριστη.

Πέραν του κομματιού, δηλώνω θαυμασμό προς ανθρώπους που έχουν κάνει συνειδητές επιλογές (με κόστος βαρύ πολλές φορές) διότι είναι ακέραιοι χαρακτήρες και αλλιώς δεν τους βγαίνει. Ο Σταύρος, νομίζω είναι τέτοιος άνθρωπος.

Σας χαιρετώ για μερικές μέρες διότι το σουκού θα είμαι στο Ρέθυμνο για ένα γάμο, περίοδο κατά την οποία δε φέρω καμία ευθύνη.

Γουστάρω στροφή στην ποιότητα ;D!!!! Πολύ Ωραίο λέμε! Εμπορικόν . Θα έγραφα πολλά …αλλά δεν προλαβαίνω (με περιμένει ο Ανακριτής) 8). Προτείνω το επόμενο που θα κάνουμε μαζί, να είναι ελαφρολαϊκό (σοβαρά μιλάω) :D!!! Ωραία και η Αρετή!

Κλασσικούρα ρε Σταύρο!

(ακούω έγχορδα από πίσω, έτσι; Θες κάτι πιο έξω), και ως πιανίστας μπορώ να πω ότι μου ακούγεται αρκετά ότι δεν είσαι πιανίστας (άλλα δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ κακό)... ;)

Ωραίος όπως πάντα όμως!

LK είπε:
με περιμένει ο Ανακριτής
Να σου φέρνουμε τσιγάρα? Μόνο στο Ναύπλιο μην σε πάνε...γιατί εκεί δέρνει ο Μπεός!!! ;D ;D

LK είπε:
Γουστάρω στροφή στην ποιότητα ;D!!!! Εμπορικόν .
Πως λέμε άρ(γ)ιστα 3. ;D

LK είπε:
Προτείνω το επόμενο που θα κάνουμε μαζί, να είναι ελαφρολαϊκό (σοβαρά μιλάω) :D!!! Ωραία και η Αρετή!
Μεσα!

Αλλά βαρυ λαικο.Τραπεζια με χαρτινο τραπεζομαντηλο κατω απ τα δεντρα(τα ιδια δεντρα που χε το ξανθομελαχρινο),ουισκι(κατω απ τα δεντρα)και την Αρετη ανεβασμενη στο τραπεζ να

τσιφτε(υ)τελιζει με μπλουζα MANOWAR..(κατω απ τα δεντρα.. ;D)

Λεπον:Αφηνω μουστακι... ;D

(με περιμένει ο Ανακριτής)
Καταλαβα..του αρεσουν οι καστανες... ;D

ακούγεται αρκετά ότι δεν είσαι πιανίστας (άλλα δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ κακό)... ;)
Θενκς για το... εν κατακλειδι θετικο ;D σχολιο Νικολα!

Μακαρι να μουνα  πιανιστας.Ειναι το αγαπημενο μου μουσικο οργανο.Σοβαρα. ;)

Πως λέμε άρ(γ)ιστα 3. ;D
Κι ελεγα τοσο καιρο...: ''ποιον να χει αραγε για ηρωα ο Νεστωρ..''  :D ;D :-*

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back