Χωρίς να είναι οι μοναδικοί, της Adaptec οι controllers έχουν TI.Jim Ver είπε:Ναι sorry, στο firewire. Το θέλω γιατί θα δουλέψει καλύτερα η m-audio Κάρτα ήχου μου. Μπορείς να με βοηθήσεις?![]()
1. Καταρχήν δοκιμάζεις τους πιο φρέσκους ASIO drivers της κάρτας σου.Jim Ver είπε:Μου βγάζει θόρυβο η κάρτα όταν συνδέω την κιθάρα και ηχογραφώ. Τα δοκίμασα όλα και με Buffer sizes και latency και τα σχετικά και απ' ότι διάβασα εδω μέσα ένα παληκάρι είχε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και το έλυσε βάζοντασ το TI chipset. Οπότε άν κατάλαβα καλά αγοράζω ένα εξωτερικό firewire controler?
Το πρόβλημα είναι ότι τα καινούργια mobo δεν έχουν (κατά τη γνώμη μου) επαρκή αριθμό υποδοχών PCI (ή PCI-x) οπότε είναι κάπως άτοπο να σπαταλιούνται σε κάτι τόσο κοινότυπα αναγκαίο όχι η firewire θύρα.gamanos είπε:Καλά, eye, πλάκα θα έχει να "σφαζόμαστε" για το αντίθετο, mobo ή pci κάρτα. ;D
Και η Pci express ιδιο chip εχει.musictech είπε:εχετε δικιο που αναφερετε την καρτα της unibrain...ειναι απο τις καλυτερες και ειναι και...ελληνικη εταιρεια..!!prosoχη ομως γιατι το texas chip το φοραει μονο η pci k oxi i pci express της..επισης δεν ειναι απαραιτητο να φταιει για τα προβληματα παντα το chip...παντως οι m-audio επειδη τις εχω στησει ολες...δουλευουν τις περισσοτερες φορες και χωρις την αναγκη υπαρξης του συγκεκριμενου chip...