Η κιθαρα αν και καλη, παιζεις σε λαθος θεση (παιζεις την περισσοτερη ωρα στην 2η απο κατω, αντι για την 4 που παιζει ο Stevie αν και αυτο παιζει αναλογα την εκτελεση που εχεις στο μυαλο σου) και επισης ενω τα λικ τα παιζεις, ΔΕΝ τα παιζεις χαλαρα και δεν... ρεουν. Δηλαδη φαινεται οτι τα ξερεις σαν λικς αλλα σαν να τα εχεις ως αριθμους (λικ Νο 34) και ΟΧΙ ως μερος του παιξιματος σου. Θα πρεπει καποια στιγμη να μην σκεφτεσαι σαν Stevie, να αποστασιοποιηθεις απο τον Stevie, καλος αλλα υπαρχει και αλλου ψωμι.
Nα πληροφορησω τον igna οτι ο Stevie σε αυτο το δισκο (1ος) εγραψε με ΕΝΑΝ ενισχυτη. Οι ... 30 (32 για ακριβεια) ηταν στο In Step.
Κατα τα αλλα τα τυμπανα δεν μου αρεσαν ως πργραμματισμος. Κακα τα ψεματα, για να γραψεις τυμπανα BLUES με vst πρεπει να εισαι ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ. Απο αυτη την αποψη ΚΑΛΥΤΕΡΑ να εχεις ετοιμα backing tracks που οντως τα εχουν προγραμματισει γατονια
Η φωνη επισης δεν μου αρεσε. Φαινεται οτι ζοριζεσαι τονικα, δεν βγαζεις τσαμπουκα και γρεζι (μπορει να εισαι πιτσιρικας) και η ερμηνεια δεν μου παει με αυτα που λενε μεσα οι στιχοι. Η προφορα επισης απαραδεκτη, δεν ειναι ΦΛΑΝΤ αλλα flood, ουτε ΤΕΞΑΣ αλλα Tex's, ουτε ρολλλιιιν αλλα rollin' etc. Αυτο ομως ειναι χαρακτηριστικο πολλων ελληνων που θελουν (ανεπιτυχως) να τραγουδησουν blues. Εδω και ο Ντουνουσης βλαχικα (ελληνικα) τα λεει του Stevie και τα λεει και γω δεν ξερω ποσα χρονια.
Μαλλον επεσες σε παγιδα nick .....
Σορυ, αυτα ακουσα, αυτα εγραψα