- Πόντοι
- 48
εχοντας λοιπον στην διαθεση μου 3 μικροφωνα , ειπα να σας παιδεψω λιγο "ανοιξιατικα" , βαζοντας ενα τρι-λλημα.
ποιος ηχος σας αρεσει περισσοτερο?
1.
στην αρχη ηχογραφησα το καθε μικροφωνο ξεχωριστα , τοποθετωντας το μπροστα απο το 12ο ταστο με μια πολυ ελαφρια κλιση προς την τρυπα , και σε αποσταση 20cm απο την κιθαρα.
2.
κατοπιν ηχογραφησα ακριβως τα ιδια πραγματα με ολους τους συνδυασμους μικροφωνων μεταξυ τους. δηλαδη το καθε μικροφωνο απο τα 3 , εχει παιξει left & right με καθε ενα απο τα υπολοιπα.
η τοποθετηση τους εγινε 20 cm απο την κιθαρα ,
το μεν left μπροστα απο το 7ο ταστο "κοιτωντας" το 12ο ,
το δε right μπροστα απο τον καβαλλαρη , "κοιτωντας" την τρυπα.
3.
κατα την διαρκεια της ηχογραφησης , δεν πειραχτηκε τιποτα εκτος απο την σταθμη εισοδου στην καρτα ηχου καθε φορα που αλλαζα συνδυασμους.
φροντισα οσο πιο πολυ γινοταν , η πιο δυνατη μου πενια να αγγιζει ισα-ισα τα 0db.
υ.γ.
martin HD-28 -> m-audio profire 610 -> sonar 7
(no effects , no compression , κλπ)
αρχιζω με τα 3 μικροφωνα "σκετα"...![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
n.mp3
s.mp3
at.mp3
ποιος ηχος σας αρεσει περισσοτερο?
1.
στην αρχη ηχογραφησα το καθε μικροφωνο ξεχωριστα , τοποθετωντας το μπροστα απο το 12ο ταστο με μια πολυ ελαφρια κλιση προς την τρυπα , και σε αποσταση 20cm απο την κιθαρα.
2.
κατοπιν ηχογραφησα ακριβως τα ιδια πραγματα με ολους τους συνδυασμους μικροφωνων μεταξυ τους. δηλαδη το καθε μικροφωνο απο τα 3 , εχει παιξει left & right με καθε ενα απο τα υπολοιπα.
η τοποθετηση τους εγινε 20 cm απο την κιθαρα ,
το μεν left μπροστα απο το 7ο ταστο "κοιτωντας" το 12ο ,
το δε right μπροστα απο τον καβαλλαρη , "κοιτωντας" την τρυπα.
3.
κατα την διαρκεια της ηχογραφησης , δεν πειραχτηκε τιποτα εκτος απο την σταθμη εισοδου στην καρτα ηχου καθε φορα που αλλαζα συνδυασμους.
φροντισα οσο πιο πολυ γινοταν , η πιο δυνατη μου πενια να αγγιζει ισα-ισα τα 0db.
υ.γ.
martin HD-28 -> m-audio profire 610 -> sonar 7
(no effects , no compression , κλπ)
αρχιζω με τα 3 μικροφωνα "σκετα"...
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
n.mp3
s.mp3
at.mp3
Attachments
Τελευταία επεξεργασία από moderator: