Τελικά υπάρχει παράδεισος. MASSIVE Retro Computer Warehouse.

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 2K
Δύο σχόλια...

Α- Ο Λάκης μας είναι nerd ?

Β- Ο Λάκης μας είναι σαν (ορισμένους από) εμάς. Γουστάρει vintage, αλλά με μια άλλη οπτική. Είναι και αυτός "πτωματολάγνος" (για να θυμηθώ την ατάκα του Σουπερφάνκιου ή του Μαραθώνιου... Ξέχασα τον original author... ) ?

Β- Ο Λάκης μας είναι σαν (ορισμένους από) εμάς. Γουστάρει vintage, αλλά με μια άλλη οπτική.
Λάθος κάνεις.

Σχεδόν όλα τα Vintage μου αρέσουν , και επειδή αναφέρεσαι στα "κούτσουρα" , αυτά είναι που μΕ αρέσουν πιο πολύ από όλα. Ειδικά στις κιθάρες ΔΕΝ μου αρέσουν καθόλου τα brand new.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
θα το δω με την ησυχία μου να μερακλώσω.

Τι ωραίο, είδα μερικά πλάνα και συγκινήθηκα ήδη. ❤️?‍♂️

Αν βρισκόμουν ποτέ εκεί θα ένοιωθα ταυτόχρονα υπέρμετρη ηρεμία και συνάμα στρες  (τι να πρώτο πάρω   και που να τα βάλω ?) 

Σήμερα πήγα σε έναν φίλο/ συνεργάτη συμβολαιογράφο και μου έδωσε (για να μην τον πάει στην ανακύκλωση ) έναν pentiumΙΙΙ /32mb ram τεράστιο tower!

Μου είπε και φχαριστώ...που τον πήρα.

ΠΟΣΑ χρόνια είχα να δω αυτήν την οθόνη! (από το  γρήγορο test που τον δοκίμασα η φωτο).

pentium 3 32mb ram .jpg

Σήμερα πήγα σε έναν φίλο/ συνεργάτη συμβολαιογράφο και μου έδωσε (για να μην τον πάει στην ανακύκλωση ) έναν pentiumΙΙΙ /32mb ram τεράστιο tower!

Μου είπε και φχαριστώ...που τον πήρα.

ΠΟΣΑ χρόνια είχα να δω αυτήν την οθόνη! (από το  γρήγορο test που τον δοκίμασα η φωτο).

Προβολή συνημμένου 30733
δοκίμασε να εγκαταστήσεις τα windows 11, μάλλον τα παίρνει?

❤️

Μουσείο τεχνολογίας στην Κοζάνη έχετε; Ευκαιρία να φτιάξεις ένα....

Οφ τόπικ.. το "κανονικό" μουσείο σας πάντως είναι φανταστικό!

Οφ τόπικ.. το "κανονικό" μουσείο σας πάντως είναι φανταστικό!
Εϊναι πράιβατ κολλεκτιον, όχι μουσείο ?

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. 

Αν σου βρίσκεται πουθενά κάνα ZX Spectrum (με τα πλήκτρα "γομολάστιχα"), Amstrad, Commodore 64, Atari st κλπ, θα πλήρωνα ευχαρίστως να θυμηθώ τα νιάτα μου ? 

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. 

Αν σου βρίσκεται πουθενά κάνα ZX Spectrum (με τα πλήκτρα "γομολάστιχα"), Amstrad, Commodore 64, Atari st κλπ, θα πλήρωνα ευχαρίστως να θυμηθώ τα νιάτα μου ? 
????

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κάτσε σε λίγο θα μπει ο fusion και θα πει "σκέψου την φήμη και την δόξα (κι όχι μόνο..) εάν τα δωρίσεις όλα αυτά"....
¨οταν πεθάνω σας τα χαρίζω ?

Πάντως με συγκίνησες βρε... σατανά με το ZX. Ήταν ο πρώτος μου υπολογιστής- ο συγκεκριμένος, ο... γομολάστιχας ? 

έχω αυτό όπως το βλέπετε. Μπορεί να έχω και 2 (και του πεθερού μου), θεωρητικά με το expansion module με έξτρα 64Κ μνήμη και 2 floppy των 720Κ που έτρεχε και cpm

s-l400.jpg

έχω αυτό όπως το βλέπετε. Μπορεί να έχω και 2 (και του πεθερού μου), θεωρητικά με το expansion module με έξτρα 64Κ μνήμη και 2 floppy των 720Κ που έτρεχε και cpm

εκλεκτο

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back