τελικα η κιθαρα μου ειναι επιπλο?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
θα κάνω με τον Κώστα dimicupo fan club το βλέπω το θέμα το οραματίζομαι

Κι εγώ θέλω... :P :D

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
θα κάνω με τον Κώστα dimicupo fan club το βλέπω το θέμα το οραματίζομαι

Κι εγώ θέλω... :P :D
Βρε καλώς το παιδί,Χρόνια Πολλά :D

Εεεεχμ... τεχνικά, οι κιθάρες μοιράζονται πολλά κοινά με τα έπιπλα είτε το θέλουμε είτε όχι.

Χρησιμοποιώ overlay εδώ και 20 χρόνια (σώμα και ταστιέρα) και ΠΟΤΕ οι κιθάρες μου δεν έπαθαν το παραμικρό. Τα μεταλλικά μέρη τα σκουπίζω με πανί χωρίς χημικά και αυτό είναι όλο.

Αλήθεια λέτε στα 120 ενωμένα εργοστάσια επίπλων δίπλα στους σουμιέδες να πουλάνε καμιά Gibson; Χαρχαρχαρ...

Πάντως οι ακρυλικές κιθάρες (οι διαφανείς εννοώ) είναι απίστευτες, μπορείς να παίζεις γυμνός και να φαίνονται τα π@π@ρι@ σου.

ωχ δεν το ειχα σκεφτεί αυτό πάλι λεφτα θα αρχίσω να μαζεύω

... και μετα βαζεις την κιθαρα στο αμαξι και φευγεις... :lol:

λοοοοοοολ!!!

μου αρεσει που οι προφυλακτηρες ειναι πλαστικοι...

η εκδοση των μεγαλυτερων κυβικων τους εχει και αυτους διαφανους???

για πιο azax μιλαμε για αυτο με το αμμωνιαζολ? :lol: η το πολυκαθαριστικο?

ps.μηπως να χρησιμοποιησω azax με αρωμα λουλουδιων .πατεντα:κιθαρα με αρωμα λουλουδιων :D καλη φαση και παιζει και μυριζει ευχαριστα! :D :D

:lol:

Πάντως οι ακρυλικές κιθάρες (οι διαφανείς εννοώ) είναι απίστευτες' date=' μπορείς να παίζεις γυμνός και να φαίνονται τα π@π@ρι@ σου.[/quote']
:lol: :lol: :lol: :lol: Η ιδανική κιθάρα για τον kwsta....

http://cgi.ebay.co.uk/WESLEY-ACRYLIC-LP-SERIES-TRANS-CLEAR-ELECTRIC-GUITAR_W0QQitemZ290103925624QQihZ019QQcategoryZ2384QQrdZ1QQcmdZViewItem

Nα εδώ είσαι... Πάρε κ ένα μπάσσο:

http://cgi.ebay.co.uk/WESLEY-PMA-ACRYLIC-5-STRING-ELECTRIC-BASS-GUITAR-CLEAR_W0QQitemZ290103523779QQihZ019QQcategoryZ4713QQrdZ1QQcmdZViewItem

Έχω και γω κάποια πρότυπα να μιμούμαι..... :lol: :lol:...

Mη με παιρνετε στα σοβαρά... Λέω και καμμιά βλακεία να περνά η ώρα... Σιγά μην έχω πρότυπο τον jmone... 8) :lol:

ευτυχώς έχω μυωπία αλλιώς θα το μετάνιωνες πικρά μα τη μουστάρδα :lol:

ΥΓ από βδομάδα πάω σε ψυχίατρο μην ανησυχείτε

Μα τους χίλιους ελέφαντες! Κι άλλος ψυχίατρος?? ο 15ος που πας ή χάνω το μέτρημα?.. :lol:

άστα να πάνε και αν τον τρελάνω και αυτόν θα αναρτήσουν πανό στην πύλη του τρελοκομείου που θα έχει τη φάτσα μου και θα λέει ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ Ο jmone ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back