Telecaster, το απόλυτο όπλο!

makam

Guitar Guru
Πόντοι
418
Πως σε πρόσφατο live των Black Crowes μια telecaster καταφέρνει αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει το stage security crew!!! ?

Εκτός από κιθάρα που τα κάνει σχεδόν όλα, είναι και πολεμική μηχανή!!? Νομίζω πως με Gibson ή PRS δεν θα ήταν ίδια η εξέλιξη...

Δείτε την αρχή στο βίντεο. 

Οι τελεκαστερ (ακόμα και οι thinline) θα επρεπε είναι καταγεγραμμενες ως φονικά όπλα, όπως και τα χέρια του Μπρους Λι.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οι τέλε είναι το απόλυτο εργαλείο του κιθαρίστα. Plug and play, φοβερός ήχος, μπορείς να παίξεις σχεδόν όλα τα είδη τουλάχιστον αξιοπρεπώς χωρίς hardware παρεμβάσεις και αν χρειαστεί σπας και μερικά κεφάλια χωρίς να φοβάσαι ότι θα πάθει κάτι η κιθάρα.

Sorry δεν θελω να σας απογοητευσω, αλλα στο συγκεκριμενο απετυχε, μια χαρα αντεξε ο τυπος....

Ελπίζω να "θαυμάσατε" άπαντες το ποιόν των τελεκάστορων. Ορίστε μας, χτυπάνε αθώους θεατές με αυτές τις κιθάρες. Κιθάρες, που όπως επανειλημμένα έχει τονίσει το μέλος fusion, έχουν αποτελέσει εργαλείο brainwashing από τους ινφλουέσερς λαίμαι.

Να απαγορευτούν... λαίμαι.

Όχι στη βία- όχι στις tele

Δε λες πάλι καλά που δεν είχε καμία τέτοια

3ae4c53f-8a1e-4f0e-b7dd-5be7c4ea4159_1.747b94ba7faf170b43d49f8d43d1f909.jpeg

13 ώρες πριν, makam είπε

Πως σε πρόσφατο live των Black Crowes μια telecaster καταφέρνει αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει το stage security crew!!! ?

Εκτός από κιθάρα που τα κάνει σχεδόν όλα, είναι και πολεμική μηχανή!!? Νομίζω πως με Gibson ή PRS δεν θα ήταν ίδια η εξέλιξη...

Δείτε την αρχή στο βίντεο. 

Είπα κι' εγώ πάει και ο Μάκης.

Κράτα γερά Νέστορα, οι δύο μας μείναμε.

Τους υπόλοιπους τους φάγανε τα πλυντήρια ...

@makam δάσκαλε πες μου οτι ΔΕΝ εχεις telecaster να πηδηχτω απο το παράθυρο  !

Θα σου χαρίσω μια αν δεν έχεις έτσι για να ΣΚΑΣΕΙ ο παλιόγερας ο Νέστορας.

@makam δάσκαλε πες μου οτι ΔΕΝ εχεις telecaster να πηδηχτω απο το παράθυρο  !

Θα σου χαρίσω μια αν δεν έχεις έτσι για να ΣΚΑΣΕΙ ο παλιόγερας ο Νέστορας.
Τώρα που ανακάλυψα ότι η strat μου είναι αδελφάκι (γειτονικό παραπλήσιο νούμερο) με την Ed King Sweet home Alabama strat πέστε ότι θέλετε. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back