Όπα γιατί μπερδεύουμε τις βούρτσες με τις ......
α. Το peavey έχει precision type μαγνήτες και στην ουσία είναι ένα precision bass με διαφορές σε τομείς άσχετους με τον ήχο...
β. Η εξέλιξη στα μουσικά όργανα με την εξέλιξη στα αυτοκίνητα είναι μέρα με τη νύχτα! Στην ουσία μετά το 1976 που βγήκε το Stingray δεν έχει υπάρξει και κάποια ουσιαστική εξέλιξη' date=' άσχετα αν να marketing departments των εταιριών έχουν γυρίσει τον κόσμο ανάποδα για να βρούνε μια[/quote']
Καλά, παρόλο που διαφωνώ με αυτά που γράφονται, μιας και έχουμε δει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ διαφορετικά σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς όργανα από το '76 και μετά (alembic, modulus κτλ), με ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ διαφορές στον ήχο, θα δεχτώ πως η αντίθετη από την δική μου άποψη έχει την ίδια αξία, και δεν επιμένω.
Αλλά αναφορικά με το πρώτο επί του θέματος ποστ μου, βλέπω λοιπόν πως τελικά συμφωνείς μαζί μου: δεν στέκει το να υποστηρίζει κανείς πως η ρέγγε παίζεται μόνο με fender, αφού όλα τα μπάσσα είναι ίδια με το precision... τότε όμως, υπάρχει ένα λογικό κενό σε σχέση με αυτά που λέχθηκαν πριν.
Νόμίζω πως η μόνη ΛΟΓΙΚΗ κατάληξη αυτής της συζήτησης είναι πως μπορείς να παίξεις ρέγγε με δεκάδες διαφορετικές μάρκες μπάσσων, και πως δεν είναι πολύ σώφρον το να υποστηρίζει κανείς πως μόνο μια μάρκα κάνει για ένα είδος μουσικής...
Εννοώ, σκεφτείτε το λίγο: μόνο (τυχαίο παράδειγμα) carvin για country; Θα το παίρνατε ποτέ σοβαρά αυτό;!;