Τele Joe Strummer: πρώτο μεξικάνικο relic!

bloody_sunday

Μέλος
Πόντοι
38
Φτάνουμε στην ιστορική στιγμή στην ιστορία της Fender που βγαίνει το πρώτο relic (και πολύ όμορφο μάλιστα και με πολύ customisation) από το εργοστάσιο του Μεξικού!!! Και σε τιμή 1000 ευρώ ή και πιο κάτω, πολύ καλή για χειροποίητο relic. Eίναι η Τele του Joe Strummer:

Strummer2.jpg

http://www.fender.com/products/search.php?partno=0133900

http://www.fender.com/joestrummer/

Σαν χειροποίητες, η καθεμιά θα έχει ξεχωριστό ρελίκιασμα από την άλλη, συμπεριλαμβανομένων και των μεταλλικών μερών που θα φαίνονται σαν να έχουν φάει κάπως τα ψωμιά τους. Το neckplate της θα λέει "Revolution Rock", που δεν ξέρω αν ήταν όντως ετσι στην αυθεντική αλλά μου φαίνεται ωραία ιδέα. Και στα πρώτα 1500 κομμάτια θα υπάρχουν καλούδια limited edition μαζί με κιτ για να την κάνεις πιο προσωπική (με stencils, stickers σαν της αυθεντικής κλπ) επιμελημένα από το Custom Shop σε συνεργασία με έναν καλλιτέχνη φανατικό λάτρη του Joe Strummer. Θα βγει στο μέλλον και πανάκριβη Custom Shop edition. Σημείωση: στο site φαίνεται φωτό της Tele του με maple ταστιέρα ενώ αυτή είναι με rosewood, αλλά διάβασα ότι κατά γενική ομολογία έπαιξε και συσχετίστηκε περισσότερο με αυτή με το rosewood.

Kαι ειλικρινά αν είχα λεφτά για να την πάρω (αν μου περίσσευαν δλδ) θα το έκανα μιας και είναι το πρωτο relic που βλέπω και μου αρέσει, κι ας τα αποφεύγω (tele και relics) όπως ο διάβολος το λιβάνι, κι ας είμαι και σε teleκρατούμενο φόρουμ...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ενδιαφέρουσα η κιθάρα, αλλά χωρίς να θέλω να είμαι..."βλάσφημος" (ζητώ προκαταβολικά συγνώμη από τους fans των Clash) τι έχει προσφέρει ΚΙΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ο Strummer ώστε να έχει δικό του signature μοντέλο;  ::)

elavd είπε:
Ενδιαφέρουσα η κιθάρα, αλλά χωρίς να θέλω να είμαι..."βλάσφημος" (ζητώ προκαταβολικά συγνώμη από τους fans των Clash) τι έχει προσφέρει ΚΙΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ο Strummer ώστε να έχει δικό του signature μοντέλο;  ::)
Παροτι δεν δηλωνω ουτε οπαδος του πανκ ουτε το εκτιμω ιδιαιτερα ως μουσικη (παροτι δεχομαι οτι τη συγκεκριμενη χρονικη συγκυρια που εκανε την εμφανιση του προσεφερε τοσο στη μουσικη σκηνη οσο και σαν κινημα γενικοτερα) ο Joe Strummer οσο και οι clash ειναι οι μονοι που ευχαριστως ακουω ανα πασα στιγμη (και περιπου οι μονοι που ηξεραν ΚΑΙ να παιζουν)...Απο αυτη τη σκοπια κιθαριστικα ισως και να δικαιουται ενα signature μοντελλο (σιγουρα περισσοτερο παντως απο οτι το δικαιουνταν ο Tom Delonge  ;D ;D ;D ;D ;D)

elavd είπε:

Φρρρρρρ.

Φαουλ. Πεναλτυ και κοκκινη καρτα. ;D

fenderiarhs είπε:
Παροτι δεν δηλωνω ουτε οπαδος του πανκ ουτε το εκτιμω ιδιαιτερα ως μουσικη (παροτι δεχομαι οτι τη συγκεκριμενη χρονικη συγκυρια που εκανε την εμφανιση του προσεφερε τοσο στη μουσικη σκηνη οσο και σαν κινημα γενικοτερα) ο Joe Strummer οσο και οι clash ειναι οι μονοι που ευχαριστως ακουω ανα πασα στιγμη (και περιπου οι μονοι που ηξεραν ΚΑΙ να παιζουν)
Δε διαφωνώ ως προς αυτό, αλλά δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα του να φτιάξεις μια signature κιθάρα κάποιου ο οποίος δεν είναι "guitar-hero"*

Τι να πει δηλαδή και ο "κακομοίρης" ο David ο οποίος εδώ και 40 χρόνια έχει ωθήσει κόσμο και κοσμάκη στο να αγοράσει μια strat?

Τι θα έπρεπε δηλαδή να κάνει η Fender για αυτόν?

Γιατί όσο σύμβολο είναι ο Strummer, άλλο τόσο είναι πχ και ο Lou Reed (τον οποίο προσωπικά απεχθάνομαι).

Μήπως θα έπρεπε να του φτιάξουμε κι αυτού μια Signature?  ::)

Καταλαβαίνεις πού το πάω?

*δεν μου αρέσει ο όρος, αλλά τον χρησιμοποιώ για κάνω πιο κατανοητό αυτό που θέλω να πω...

elavd είπε:
αλλά δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα του να φτιάξεις μια signature κιθάρα κάποιου ο οποίος δεν είναι "guitar-hero"*
Φρρρρρρρ. Παλι φουλ.

Θα σε αναφερω και στο αθλητικο δικαστη για δυσφημηση του αθληματος. ;D ;D

delta66 είπε:
Φρρρρρρρ. Παλι φουλ.

Θα σε αναφερω και στο αθλητικο δικαστη για δυσφημηση του αθληματος. ;D ;D

;D  ;D

Αν δεν υπηρχε o Strummer και Knopfler εκει τελη 70's αρχες 80's ποιον θα ακουγαμε? ;)

(σορρυ αν ξεχναω καποιους, αυτοι μου ηρθαν με την 1η οταν θυμηθηκα την περιοδο που πρωτοακουσα police) ::)

delta66 είπε:
Αν δεν υπηρχε o Strummer και Knopfler εκει τελη 70's αρχες 80's ποιον θα ακουγαμε? ;)

(σορρυ αν ξεχναω καποιους, αυτοι μου ηρθαν με την 1η οταν θυμηθηκα την περιοδο που πρωτοακουσα police) ::)
Μα δεν διαφωνώ με το γεγονός ότι οι Clash αποτέλεσαν ένα μουσικό ορόσημο, αλλά αυτό διαφέρει από το να βγει signature κιθάρα για τον Strummer.

Είναι σαν να μου λες "Μέγιστο συγκρότημα οι Beatles. Πρέπει να βγει ένα signature ταμπούρο του RINGO STARR" ;D

elavd είπε:
Παροτι δεν δηλωνω ουτε οπαδος του πανκ ουτε το εκτιμω ιδιαιτερα ως μουσικη (παροτι δεχομαι οτι τη συγκεκριμενη χρονικη συγκυρια που εκανε την εμφανιση του προσεφερε τοσο στη μουσικη σκηνη οσο και σαν κινημα γενικοτερα) ο Joe Strummer οσο και οι clash ειναι οι μονοι που ευχαριστως ακουω ανα πασα στιγμη (και περιπου οι μονοι που ηξεραν ΚΑΙ να παιζουν)
Δε διαφωνώ ως προς αυτό, αλλά δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα του να φτιάξεις μια signature κιθάρα κάποιου ο οποίος δεν είναι "guitar-hero"*

Τι να πει δηλαδή και ο "κακομοίρης" ο David ο οποίος εδώ και 40 χρόνια έχει ωθήσει κόσμο και κοσμάκη στο να αγοράσει μια strat?

Τι θα έπρεπε δηλαδή να κάνει η Fender για αυτόν?

Γιατί όσο σύμβολο είναι ο Strummer, άλλο τόσο είναι πχ και ο Lou Reed (τον οποίο προσωπικά απεχθάνομαι).

Μήπως θα έπρεπε να του φτιάξουμε κι αυτού μια Signature?  ::)

Καταλαβαίνεις πού το πάω?

*δεν μου αρέσει ο όρος, αλλά τον χρησιμοποιώ για κάνω πιο κατανοητό αυτό που θέλω να πω...
Mην ξεχνας οτι στα singature μοντελλα παιζουν και πολιτικες marketing, roylaties στους καλλιτεχνες οποτε η υπαρξη η μη ενος signature μοντελου δεν λεει παντα κατι για την προσφορα ενος κιθαριστα στη μουσικη......

Κανεις νομιζω δεν αμφιβαλει οτι, ξεχωρα απο τις κιθαριστικες του

ικανοτητες, ο Strummer ηταν μια προσωπικοτητα της μουσικης σκηνης

Τωρα δλδ  τι ψαχνετε ? τετραγωνη λογικη σε διαφημιστικα (και εισπρακτικα)κολπα ?

ΥΓ  η κιθαρα του David δεν εχει τιποτα , τι relic να κανουν ??

ΥΓ2    -How many guitars are enough?

-One more!

Τι εννοει ο ποιητης ??  δλδ ποια ??? :) :)

οταν υπαρχει signature κιθαρα της avril lavigne (squier βεβαια) νομιζω οτι ολα τα αλλα περισσεουν....

MARKETING DUDES ;)

Υπάρχει τετοιο πραμα????????

Ε καλά με το που είδα την tele της Avril με έπιασε ένα νευρικό γέλιο άλλο πράμα σας λέω.Τα συμπεράσματα δικά σας

Το προβλημα δεν ειναι αν ο Strummer ειναι σπουδαιοτερος απο τον Gilmour,το προβλημα ειναι οτι θα γυρναει στον ταφο του με αυτα τα corporate καραγκιοζιλικια στον πολεμο εναντιον των οποιων αφιερωσε ολη τη ζωη του.... :(

Γιατι ο Joe τις κιθαρες του τις ειχε γραμμενες στα παπαρια του (ηταν απλα "οπλα" στον αγωνα  του και οχι αντικειμενα φετιχ.....) & βεβαια ΔΕΝ ηταν guitar hero (μαλλον ανακατευονταν το στομαχι του οταν ακουγε και εβλεπε διαφορους guitar heroes...)

στην..εξολοθρευση ολων αυτων των guitar heroes σκοπευε το πανκ κινημα οχι στην "εκδοση" relic κιθαρων προς εμπορικη εκμεταλευση.....

οχι ΔΕΝ ηξερε "καλη" κιθαρα (αν και ελαχιστοι "παιχταραδες" θα μπορουσαν να "γαζωσουν" ρυθμικα  με τον ιδιο καταιγιστικο & αυθεντικο τροπο με αυτον....),αλλα τα 3...ακκορντα που επαιζε "καθαρισαν" το μουσικο τοπιο απο πολυ σαπιλα για παντα... ::)

Οποτε το να βγαλει η Fender μια signature Joe Strummer κιθαρα ειναι το ιδιο με το να βγαλει η Coca Cola επετειακη εκδοση με τον...Σταλιν φατσα καρτα πανω στο κουτακι.....

odis13 είπε:
Ε καλά με το που είδα την tele της Avril με έπιασε ένα νευρικό γέλιο άλλο πράμα σας λέω.Τα συμπεράσματα δικά σας
είναι για να πάει ασορτί με τα αντίστοιχα παπούτσια

Βασικα μια τελε με τετοιο layout (σαν της Avril-arvil) σκεφτομαι να φτιαξω, αλλά με πιο καφικο μαγνήτη και αλλα χρώματα εννοείται... ::)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back