TDK D 180 κασσέτα.

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 5K
Superfunk είπε:
 ακουγεται  καλυτερα
Εδώ κάνεις λάθος.Έπρεπε να πεις "ακόυγεται διαφορετικά", και θα συμφωνούσα.

Όντως ακούγονται διαφορετικά.

Το τι είναι καλλίτερο και τι χειρότερο, είναι υποκειμενικό.

Να στο πω και αλλοιως...αν γραψεις ενα cd σε μια κασσετα και αν το μετατρεψεις σε mp3 στα 360 & συγκρινεις το αποτελεσμα στην κασσετα ΔΕΝ ακουγεται οπως το cd (εχει μια απωλεια γυρω στο 30% απο τις συχνοτητες ειδικα στα υψηλομεσαια),αντιθετα το mp3 ακουγεται ΕΛΑΦΡΑ "χειροτερα"...

To ιδιο συμβαινει και αν γραψεις βινιλιο σε κασσετα και αν το μετατρεψεις σε wav.

Τωρα αν εσυ την απωλεια αυτη τη λες "ζεστο ηχο" αυτο ειναι another priest's holly book ....αλλωστε ποιος ειμαι εγω να κρινω εναν δανδη που εκτιμα τα bespoke suits απο την Savile Row ;D ;D ;D

Τετοια απώλεια συχνότητας δεν υφίσταται.

Μια μέση κασετα χρωμίου έχει απόκριση συχνότητας που εκτείνεται από 20 Hz έως 17 KHZ. Πολλές φτάνουν και 20 khz.

Θα μπορούσες να αντιτάξεις μόνο "θορυβο", αλλά αυτά έχουν λυθεί με τα bolby B,C και S, αλλά εμένα προσωπικά, μου αρέσει ο "θόρυβος" ...δεν γράφω/ ακούω ποτέ με dolby.

Αντιθέτως δεν μπορώ να ανεχθώ  jitter.

...δεν γράφω/ ακούω ποτέ με dolby.
και εγω το συχαινομουνα,ακομα και στο στουντιο οταν γραφαμε σε ταινια ποτε δεν το εβαζα (και φρικαρε ο ηχοληπτης  ;D)

Superfunk είπε:
και εγω το συχαινομουνα,ακομα και στο στουντιο οταν γραφαμε σε ταινια ποτε δεν το εβαζα (και φρικαρε ο ηχοληπτης  ;D)
;D ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back