Παρεπιπτόντως το TAR ήταν το πρώτο ελληνικό κιθαριστικό περιοδικό (εκδότης του οποίου ήταν και πάλι ο Νότης Μαυρουδής) και κυκλοφορούσε αν δεν με απατά η μνήμη μου τέλη δεκαετίας 70 με αρχές 80...
Αν επίσης θυμάμαι καλά (γιατί τότε ήμουν δεν ήμουν 3-4 χρονών ) δυστυχώς το περιοδικό δεν πρέπει να κυκλοφόρησε και πολλά τεύχη, λόγω μικρής απήχησης...
Μερικά απο αυτά πάντως που κυκλοφόρησαν κάπου τα έχω φωτοτυπημένα
Χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι 1 από αυτά τα τεύχη έχει συνέντευξη από έναν νέο Έλληνα κατασκευαστή κιθάρας ονόματι ... Βαγγέλης Καγμάκης
Όλα τα θέλω ρε Ηλία ναούμ.Να δώ 80λές ελληνικές να ψηθώ.Και απο μένα ότι θές.Θές μια C7?Ή μήπως μια Fmaj7 κάνει τη δουλεία?Έχω και Bm7b5 αν έχεις τόσο μεγάλη ανάγκη στην τελική......Τι λές θα μου κάνεις τη χαρούλα???Θα σε κεράσω παγωτο με γεύση βανίλια-σύκο.Σήμερα το πήρα απο το dia.
Φανταστικέ Ελαβδίκε για αυτό σε πάω.........Μετά απο τόσο καιρό λές?Αφού έκλεισε κιόλας τι πρόβλημα να υπάρχει.Αν λειτουργούσε ακόμη σαν περιοδικό με εκδοση κανονική ίσως να υπήρχε.Τώρα είναι μόνο ιντερνετικό νομίζω.
Τώρα θυμήθηκα ότι σε ένα από τα τεύχη που έχω (του 1980-81 περίπου), έχει μια συνέντευξη και από τους (σχετικά) πιτσιρικάδες τότε, αδελφούς Σπυρόπουλους (από το γκρουπ Σπυριδούλα).
Ο ένας από τους δύο μάλιστα εκθειάζει το παίξιμο του Gilmour και αναφέρει πόσο πολύ τον έχει επηρεάσει 8)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.