Tama superstar hyperdrive ή Mapex meridian birch?

crazy drummer

Νέο μέλος
Πόντοι
6
παιδια ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο σετ.ποιο μου προτεινετε??το θελο για προβες στο σπιτι και lives!!?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Tα εχεις παιξει τα τυμπανα η τουλαχιστον τα εχεις ακουσει να τα παιζει καποιος μπροστα σου ;

Αν δεν τα εχεισ τοτε προτεινω ΚΑΝΕΝΑ .

Για τι μουσική???Και συμφωνώ με τον pericles...έχεις δοκιμάσει κάποιο εσύ???

Φιλε μου δυστυχως δεν μπορω να σε παρω στο λαιμο μου γιατι δεν εχω δοκιμασει κανενα απο αυτα που λες.Το μονο που μπορω να κανω ειναι να να παω στην αντιπροσωπεια (αν εχει βεβαια superstar hyperdrive στημενο ) και να το δοκιμασω .Αν εχεις υπομονη μεσα στην εβδομαδα θα εχεις απαντηση .Τωρα για Μαpex η αντιπροσωπεια εχει αλλαξει χερια και δεν τους  ξερω ουτε και αυτοι εμενα.

δηλαδη ποσο περιπου ειναι τα £1,229.00 σε εθρο;;;;;;;giati tin ida sxedon ti vrisko sto thomann me 825 kai 15 euro metaforika xortis pitainia vevea............

crazy drummer είπε:
δηλαδη ποσο περιπου ειναι τα £1,229.00 σε εθρο;;;;;;;giati tin ida sxedon ti vrisko sto thomann me 825 kai 15 euro metaforika xortis pitainia vevea............
καταρχην αν εχεις την καλοσυνη, επειδη μου βγαίνουν τα ματια γράφε με ελληνικους χαρακτήρες.

αν θες να μαθεις ποσο είναι οι λίρες σε ευρω ρώτα το google ΕΛΕΟΣ!!!

http://www.google.gr/#hl=el&sugexp=kjrmc&cp=6&gs_id=o&xhr=t&q=%CE%BB%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%82+%CF%83%CE%B5+%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89&pf=p&sclient=psy-ab&site=&source=hp&pbx=1&oq=%CE%BB%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%82+&aq=0&aqi=g4&aql=f&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=aad27e6f3c4976ca&biw=1920&bih=914

αυτα τα σετ που σου εδειξα είναι προσφορές και για μενα το δικασσο hyperdrive είναι πολύ καλο deal

φιλε βγαινουν πολλη ακριβα εγω ψαχνο κατι στην τιμη των 800 ευρο..........ευχαριστο παντως.

crazy drummer είπε:
φιλε βγαινουν πολλη ακριβα εγω ψαχνο κατι στην τιμη των 800 ευρο..........ευχαριστο παντως.
κοιτα αν τα θες χωρις πιατα και από thomann σου κανει η τιμή πάρτα. πάντως τα ακουσες. απο μικροφωνα βεβαια οχι απο κοντα. τουλαχιστον εχεις μια ιδεα. τα λεμε!

beeros05 είπε:
κοιτα αν τα θες χωρις πιατα και από thomann σου κανει η τιμή πάρτα. πάντως τα ακουσες. απο μικροφωνα βεβαια οχι απο κοντα. τουλαχιστον εχεις μια ιδεα. τα λεμε!
Σπύρο καλή η προσπάθεια και η πρόθεσή σου είναι όπως πάντα ΑΓΝΗ .Αλλά μετά συγχωρήσεως αυτός που υποτίθεται δοκιμάζει τα τύμπανα πιο πολύ μου φαίνεται για ξυλοκόπος ντράμμερ παρά για μουσικός ντράμμερ .Ξέρω πως έχουμε διαφορετικά γούστα αλλά για αυτό σε πάω διότι έχεις άποψη .Οπότε εγώ δεν άκουσα ΤΙΠΟΤΑ!! ENA ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΝΑ ΚΡΟΤΑΛΙΖΕΙ ΜΟΝΟ !!!!!

απτο ολότελα καλή και η παναγιωτενα, ούτες η αλλιως τα τύμπανα ακουγονται και κάπως μιξαρισμένα.

ο πιτσιρικας είναι ωραίος ντραμμερ, αν δεις και αλλα βίντεο στο καναλι του θα το καταλάβεις

ένα soundcheck τυμπανων ήταν τίποτε άλλο

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back