Δ
Διαγραμμένο μέλος 6000
Guest
Έχει δίκιο ο Lampiris σε αυτό, το οποίο όντως οφείλεται στο ότι θεωρεί περισσότερο λογικό (η DHL) να συνεργάζεται με μία αυτόνομη εταιρεία παρά με μία εταιρεία του Δημοσίου.Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι η DHL που έχει την Deutsche Post στέλνει τα δέματα με τις Ταχυμεταφορές και σε 48 ώρες είναι στα χέρια μας. Το ξέρω απο προσωπική πείρα.
Όμως, το δημοσιουπαλληλίκι (το λεγόμενο) δεν είναι γνώρισμα μόνο των δημοσίων υπαλλήλων (και επίσης: δεν είναι γνώρισμα ΟΛΩΝ των δημοσίων υπαλλήλων, καθότι μερικοί είναι γαμώ τους δουλευταράδες), αλλά γνώρισμα ενός ευρύτερου συνόλου της ελληνικής κοινωνίας, ξεκινώντας από καντηλανάφτες και φτάνοντας μέχρι και πρωθυπουργούς. Γι' αυτό ο κόσμος που θέλει να κάνει μπίζνες (και όντως, το να σκας ένα διακοσάρι ή ένα πεντακοσάρι για on-line αγορές ΕΙΝΑΙ business) αντιπαθεί αυτή τη νοοτροπία. Τώρα, δυστυχώς μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, αλλά αυτό συμβαίνει σε όλους τους χώρους: σκέψου τους ταξιτζήδες, τους οποίους αντιπαθώ με οξύ μίσος, παρά το γεγονός ότι ο ετεροθαλής αδελφός μου και ο πατέρας μου εργάστηκαν στη ζωή τους ως ταξιτζήδες.
Καλύτερα να σου βγει το μάτι λέγανε οι παλιοί.