Δεν έχουν πλήρη συνεργασία αλλά τους ανοίκουν!! πχ η DHL έχει την Deutsche Post.
To λένε ιδιωτικοποίηση.
Φτου' date=' κακά και πιπέρι στη γλώσσα που λες τέτοια πράγματα, ανθέλληνα... και έχεις και αγγλικούς στίχους.

[/quote']
Κάνω και μεταπτυχιακό και σε ιδιωτικό αγγλικό πανεπιστήμιο! :lol:
Είμαι για δημόσιο λιθοβολισμό!!! :lol: :lol:
Ότι έχω αγοράσει από Thomann μου έρχεται έτσι σίγουρα και γρήγορα σε 48 ώρες από την στιγμή που θα ετοιμάσει και ταχυδρομήσει ο Thomann την παραγγελία μου.Εάν κάνει 10 μέρες ο Thomann δεν φταίει το Ταχυδρομείο...
Μάλλον θα είσαι κανένας κουμπάρος του Αγγελόπουλου δε παίζει!! Γιατί εγώ από την μέρα που λαμβάνω το tracking number, είτε με UPS είτε με Γερμανικά ταχυδρομεία κάνει ακριβώς μια εβδομάδα...
Τα δέματα και τα γράμματα απο Αμερική το ξέρουμε όλοι και το έχω ξαναπεί καθυστερούν πάρα πολύ γιατί με την τρομολαγνία που έχει πιάσει τους Αμερικάνους ξεσκονίζουν τα πάντα.
Ναι πάλι οι Αμερικανοί φταίνε!!! Το έχουμε ξαναπεί το θέμα στο παρελθόν και κάνεις μεγάλο λάθος!! Πως γίνεται δηλαδή να μου στέλνει ο άλλος το πακέτο και να βλέπω ότι την ίδια μέρα στο tracking έχει φύγει από USA, την επόμενη έχει φτάσει Γερμανία (που είναι σταθμός διανομής για όλη την ευρώπη από δέματα που έρχονται από USA) και την τρίτη μέρα να λέει into the foreign customs??? Μήπως έχουν αντιτρομοκρατικά κλιμάκεια στα τελωνεία μας οι Αμερικανοί και τα ψάχνουν εκεί??? Μήπως έχω κι έναν Αμερικανό θηρωρό να σκανάρει με ακτίνες το δέμα γιατί ενδιαφέρεται για την ασφάλεια μου σαν Έλληνας πολίτης?
Αυτό κάτι σημαίνει για το Deutsche Post. Φαντάζεστε ποτέ την DHL να επενδύει αγοράζοντας τα ΕΛΤΑ?
Και να κάνει τι κίνηση θα χρειαστεί 40 χρόνια για να τελειώσουν οι διαδικασίες, πορίες, ξυλοδαρμοί, απεργίες κτλ κτλ κλτ (βλέπε Ο.Α.)