- Πόντοι
- 4,208
Θα του τα φάει η εφορία βρε! ;Doselifer είπε:με τα κατάλληλα άτομα και λίγη τύχη μπορούσατε να βγάλετε πολλά λεφτά.
Κι εγώ το ίδιο!Ευχομαι να μην ειμαστε με καταθλιψη
Θα του τα φάει η εφορία βρε! ;Doselifer είπε:με τα κατάλληλα άτομα και λίγη τύχη μπορούσατε να βγάλετε πολλά λεφτά.
Κι εγώ το ίδιο!Ευχομαι να μην ειμαστε με καταθλιψη
Tωρα ξερω που τη γνωρισες.. ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Τι θα κάνουμε με την περίπτωση σου; Τώρα έβαλα το κομμάτι να το ακούσει η καλή μου και η πρώτη ατάκα ήταν, «καλά, αυτό θα έπρεπε να το βγάλει στο εξωτερικό, πολύ ωραίο κομμάτι».
Ξάδερφε, άρχισε να το βλέπεις και λίγο αλλιώς το θέμα![]()
Θα τα παω στην Ελβετια κυριος.Τα μισα.Τ αλλα μισα ΕΛ ΕΙ.Θα του τα φάει η εφορία βρε! ;D
Εκεί "έπαιζε" κάργα αμερικανίλα από ZZ, μέχρι πόζερ!Terry RoscoeBeck5 είπε:όχι... Boby's ;D ;D ;D- είναι του πιο χαλαρού βρετανικού ροκ...
ΕΙΣΑΙ! :-*Με κανετε και νιωθω περιπτωσαρα αποψε.. :-[
Το άλλο το 'χω ρε φίλε.Θα σου παιρνα και σενα μια καστομ SG μ ενα κερατο...![]()
Ειπαμε οτι ΕΙΣΑΙ!freerock1974 είπε:Με κανετε και νιωθω περιπτωσαρα αποψε.. :-[
Τι αδρανης?Εχομεν εκ/τες μην ξεχνιεσαι δασκαλε.Σ ευχαριστω αδερφε...κι ας ειμαι αδρανης.
Mην τον βαζεις ιδεες ρε συ.Θα στο γυρεψει αυριο.Θα σου παιρνα και σενα μια καστομ SG μ ενα κερατο...![]()
Τελικα ναι,ειμαι,αλλα ρε παιδια...Νταξ,καλο το κομματι,ωραια γκαριζω...fusiongtr είπε:ΕΙΣΑΙ! :-*
Εχομεν εκ/τες μην ξεχνιεσαι δασκαλε.![]()
'Εχεις δίκιο ΑΠΟΛΥΤΟ!freerock1974 είπε:Γιατι εχω την εντυπωση οτι εξωτερικο εχει πολυυυυ κοσμο που κανει τετοια πραματα?
Ναι πάλι είσαι!Παλι περιπτωσαρα ειμαι?![]()
Όχι μόνο για την πάρτη σου (τα ακούμε κι εμείς), και πολύ καλά κάνεις.Δεν ξερω..παντα ενιωθα οτι γραφω αυτα τα ροκ για την παρτη μου και η ιδεα του να τα προοωθησω στο εξωτερικο μου φαινοταν πολυ μακρινη..
Σ ευχαριστω θερμα για τα καλα σου λογια!Με τιμαει το σχολιο σου.makam είπε:Δεν ξέρω αν έχεις κυκλοφορήσει κάποια δουλειά σου, αλλά αν όχι, πρέπει να το κάνεις.
Αυτό που παίζεις 'το έχεις' και καλό είναι αφού έχεις τη δυνατότητα να το καταγράψεις στο home studio, να το βγάλεις προς τα έξω και ότι γίνει.
Ωρέ βγήκαν τα περτουκάλια κιόλας στη Καβάλα ? ;Dfreerock1974 είπε:Προς το παρον...εδω ειναι το ταξιδι...![]()