Tags στην ενότητα Music

Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
3,578
Για να είναι πιο εύκολα αναζητήσιμα τα κομμάτια που έχουν ανέβει στην ενότητα Music, έβαλα κάποια tags σε μερικά απο την παρακάτω λίστα.

Acoustic × Alt Rock × Ambient × Ballad x Blues × Classic × Country × Electro × Έντεχνο × Funk × Fusion × Instrumental × Jazz × Λαϊκά × Λαϊκοποπ × Latin × Metal × Pop × Punk × Rap-Hip hop × Reggae × Rock × Rockabilly × Ρεμπέτικο × Soul × Soundtrack × Παραδοσιακά × World 

Αν και αρκετά μεγάλη δεν εκπροσωπεί φυσικά όλα τα ήδη αλλά είναι ένας καλός μπούσουλας.

Οσοι έχετε ανεβάσει κομμάτια μπορείτε να προσθέσετε κάποιο tag απο τα παραπάνω που θα σας προταθεί σαν Recommended, όταν αρχίσετε να γράφετε. 

Μπορείτε να βάλετε 2 διαφορετικά αν εξυπηρετεί αλλά 1 θα μπει ως prefix, δηλαδή θα μπει σαν ταμπέλα στο κομμάτι.

Δοκιμάστε και πέστε αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα.

tags.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ τις περισσότερες φορές γράφω transgenre κομμάτια.

Εγώ τις περισσότερες φορές γράφω transgenre κομμάτια.

Τότε γράψε απλά "trans" και θα καταλάβουμε εμείς που είμαστε straight.

Τότε γράψε απλά "trans" και θα καταλάβουμε εμείς που είμαστε straight.
Ωραία η προσθήκη των tags αλλά βαριέμαι τώρα να ακούω τι έχω γράψει και να ψάχνω το είδος γιατί δεν τα θυμάμαι και πρέπει να τα ακούω. Τρία τέσσερα θυμάμαι και μου αρέσουν ούτως η άλλως. χαχαχαχαχαχαχαχα?

Υπάρχει πολύ μεγάλη επικάλυψη και βλέπω να γίνεται ψιλομπλέξιμο..

Για καλό είναι πάντως..

Μήπως μπορούμε να προσθέσουμε "classical" (για καθαρή κλασική μουσική π.χ. Μπαχ) και "electronic" (π.χ. Jarre στυλ);

Ωραία η προσθήκη των tags αλλά βαριέμαι τώρα να ακούω τι έχω γράψει και να ψάχνω το είδος γιατί δεν τα θυμάμαι και πρέπει να τα ακούω. Τρία τέσσερα θυμάμαι και μου αρέσουν ούτως η άλλως. χαχαχαχαχαχαχαχα?

Για σένα, το cos_dr φτάνει.

Είσαι ξεχωριστό genre εσύ, μια κατηγορία μόνος σου, παίζεις χωρίς αντίπαλο.

Για σένα, το cos_dr φτάνει.

Είσαι ξεχωριστό genre εσύ, μια κατηγορία μόνος σου, παίζεις χωρίς αντίπαλο.
Έτσι είναι, έτσι!!!! ?

Υπάρχει πολύ μεγάλη επικάλυψη και βλέπω να γίνεται ψιλομπλέξιμο..

Για καλό είναι πάντως..

Μήπως μπορούμε να προσθέσουμε "classical" (για καθαρή κλασική μουσική π.χ. Μπαχ) και "electronic" (π.χ. Jarre στυλ);
Υπάρχουν και τα 2. Απλά σαν prefix θα επιλέξεις το 1 απο τα 2.

Μετα την μαζική συμμετοχή των συνθετών να βάλουν tags στη μουσική τους, η ενότητα άλλαξε πρόσωπο!

Tags εδω.... tags εκεί... χαμός! Ηταν φαίνεται πολυαναμενόμενη αυτή η επιλογή ευχρηστίας και αναζήτησης. ?

Μετα την μαζική συμμετοχή των συνθετών να βάλουν tags στη μουσική τους, η ενότητα άλλαξε πρόσωπο!

Tags εδω.... tags εκεί... χαμός! Ηταν φαίνεται πολυαναμενόμενη αυτή η επιλογή ευχρηστίας και αναζήτησης. ?
εγω δεν έβαλα....

δεν μπορώ να διαλέξω κατηγορία

Είμαι απροσάρμοστος

Μπορούμε να κάνουμε αναζήτηση με κριτήριο tag? Αν ναι, ποτς γκένεν;

Πας στην αρχική σελίδα noiz και πάνω δεξιά στην αναζήτηση, πατάς πάνω στον μεγεθυντικό φακό =>

μεταφέρεσαι στη σελίδα "Αναζήτηση στην Κοινότητα" και από κάτω υπάρχει επιλογή "Αναζήτηση με ετικέτες" =>

Γράφεις τις ετικέτες χωρισμένες με κόμμα (π.χ. electronic ? ) και πατάς το κουμπί "Αναζήτηση Περιεχόμενου"

Εναλλακτικά, όταν βρες ετικέτα με το ειδικό χρώμα και το επιθυμητό είδος της μουσικής

(π.χ. image.png  ? ), πάτα επάνω και θα εκτελέσει αυτόματα την παραπάνω αναζήτηση!

όπου:  ετικέτα = tag

Α υπέροχα! Ευχαριστώ πολύ @John TzinierisΔεν το είχα καταλάβει οτι πατιούνται τα tags. Και αυτό όλο δουλεύει μόνο για το electronic φαντάζομαι ε; ???

Α υπέροχα! Ευχαριστώ πολύ @John TzinierisΔεν το είχα καταλάβει οτι πατιούνται τα tags. Και αυτό όλο δουλεύει μόνο για το electronic φαντάζομαι ε; ???

Μάγος είσαι!   ? ? ?

Πατάς πάνω στο tag και σου εμφανίζονται όσα έχουν ανέβει με το ίδιο tag.

Ένα προβληματάκι:

Όταν ένας χρήστης αλλάζει ή προσθέτει tag στο κομμάτι του, αυτό βγαίνει μπροστά μπροστά στην αρχική σελίδα του site. Αυτό φέρνει ως αποτέλεσμα να έχουμε μπροστά μπροστά τραγούδια του 2019 πχ. Το αναφέρω σε περίπτωση που δεν ήταν σκόπιμη προτεραιοποίηση του συστήματος.

Ένα προβληματάκι:

Όταν ένας χρήστης αλλάζει ή προσθέτει tag στο κομμάτι του, αυτό βγαίνει μπροστά μπροστά στην αρχική σελίδα του site. Αυτό φέρνει ως αποτέλεσμα να έχουμε μπροστά μπροστά τραγούδια του 2019 πχ. Το αναφέρω σε περίπτωση που δεν ήταν σκόπιμη προτεραιοποίηση του συστήματος.
Άστο βρε.., δεν πειράζει!?

Trending...

Νέα θέματα

Back