Τα πρώτα ακόρντα των Carmina Burana

Το ανεβασες και βραδυ ρε ανθρωπε, και ειμαι ενα βημα απο το να λιωσω.

Απο οτι ειδα, παλι για κλοουν του youtube πρεπει να μιλαμε.

Μια απλη αποδειξη: Λεει " τι ωραια που λειπει η Λα", και στο full score τη βαρανε οι καραμουζες τη λα μεχρι αναστασης.

Και μετα αρχιζει τις μαλακιες για το "τι ακκορ το ειναι αυτο, α ειναι το ταδε χωρις τριτη" και κατι τετοιες μαλακιες, ενω αν τα δεις τα πραγματα οπως πρεπει, δηλαδη ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΑΝΤΙΣΤΙΚΤΙΚΑ και ΟΧΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ, δεν προκειται για ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ απο τρεις απλες αντιστιξουλες πανω στη ΦΑ-ΣΟΛ-ΛΑδα :ROFLMAO: του μπασου, τρεις απλες μελωδιουλες, δες το score που εχει το βιντεο στην αρχη, στις γραμμες των φωνων φαινονται ξεκαθαρα, μπασο και alto ειναι ντουμολαρισμενη η μια, και οι αλλες δυο ντουμπλαρισμενες σε τενιρους σοπρανο, μια ανεβαινει και κανει την αποδραση στο αλκατραζ, και η αλλη παραλληλη τριτη με της αλτο μπασο με μια καθυστερισουλα, πιο απλο ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ, και ο αλλος το εχει κανει μεσα ατολικο, κλασσικος youtuber

βλέπω το ξανανέβασε.
Μη βαράτε ρε παιδιά, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, ούτε ξάδερφός μου είναι.
Το βρήκα ενδιαφέρον για συζήτηση.
Σίγουρα youtuber είναι. Ξέρετε κάποιον που να μην είναι? (εξ άλλου και εκλαϊκευμένο είναι και αυτοσαρκάζεται με τον τροχό της τύχης και τα άλλα αλληγορικά. Τώρα αν του ξέφυγε η λα....)

Στην ταμπλατούρα όμως τη γράφει τη Λα?
Έλα τώρα... Όχι άλλο με τις ταμπλατούρες. Νομίζω ότι εμπεδώσαμε το θέμα και μπράβο στον @Alter που μας έκανε σοφότερους αναφορικά με το πότε πρωτοεμφανίστηκαν. Προσωπικά δεν είχα ιδέα, αν και πίστευα ότι ήταν πολύ πιο σύγχρονη εφεύρεση.

Το βρήκα ενδιαφέρον για συζήτηση

παρτιτούρα είναι

Screenshot_2025-01-22-11-04-25-371_org.mozilla.firefox.jpg

Αν εξακολουθεις να το βρισκεις ενδιαφερον :ROFLMAO: να κανουμε οτι μπορουμε, λειπει και ο Ali ο μεγας βεβαια, αλλα οτι μπορουμε.

Προς το παρον τρια πραγματα:

1ον) Προσεξε το τυμπανι πως μπισταει συνεχεια το Ρε, ουτε το μπασο στο smoke on the water δε βαραει ετσι σταθερα την τονικη, πιο σιγουρη ενδειξη οτι μιλαμε για κατι τροπικο και οτι μονο με τα εργαλεια της τονικης αρμονιας δε θα βγαλουμε ακρη δεν υπαρχει.

2ον) Κοιτα τα Κορνα πως μπιστανε τη Ρε μαζι με τη Λα σε ολο το μετρο, και στο ομποε το βλεπω το Λα, και στα βιολια, και δυο πιανο που ειναι στη γωνια και τα καλυπτουν τα τζετζερεδια :ROFLMAO: εχουν Λα, και γυρευε που αλλου :ROFLMAO: και γυρευε και ποσα ρε σταθερα, και ο αλλος μιλαγε για το πως η ταδε συγχορδια ειναι η δευτερη αναστροφη της Φα εβδομης :ROFLMAO: και ποσο πιο ωραιο ειναι που λειπει το λα, :ROFLMAO: γελοια η κατασταση

3ον) Διαβασε και το παρακατω 5- 6 φορες, και οταν το εμπεδωσεις, πολυ ευχαριστως να δουμε και τα υπολοιπα, αν δεν μπει πριν ο Αλι με κανα οπλοπολυβολο να μας θερισει ολους πρωτα.

IMG_20250122_104609.jpg

λειπει και ο Ali ο μεγας βεβαια, αλλα οτι μπορουμε.

αν δεν μπει πριν ο Αλι με κανα οπλοπολυβολο να μας θερισει ολους πρωτα.
Μακάρι να έμπαινε και ας μας θέριζε...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back