- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 3,578
αν γραψεις και μια μουσικουλα, τυφλα να'χει ο Φοιβος... :lol:(καλά αν τους το δώσω ψήνεται να το βγάλουν σε cd έτσι; )
παιδια' date=' μιλαμε για ενα κλεμμενο riff, για την ακριβεια πολυ κοντα και οχι για ενα κλεμμενο κομματι. εχει μια σχετικη διαφορα.
υ.γ. οι αμμος ειναι απ τις πιο φρεσκες ελληνικες ποπ μπαντες. μακαρι η υπολοιπη ελληνικη ποπ να ηταν ετσι.[/quote']
Δεδομένου όμως ότι μιλάμε για ένα ποπ κομάτι (και όχι μία συμφωνία π.χ.), το ριφ ΕΙΝΑΙ το κομάτι. Όσο για τους ΑΜΜΟΣ, ωραίοι ήταν όπως χοροπήδαγαν σαν τα αγριοκάτσικα μέσα στο λειβάδι.
Τέλος πάντων, επειδή είχα αντιταχθεί όταν πρωτομπήκε το ποστ, θεώρησα σωστό να προσθέσω το λιθαράκι μου προς αποκατάστασιν της αλήθειας. Σόρυ για την παρέμβαση.
παιδια' date=' μιλαμε για ενα κλεμμενο riff, για την ακριβεια πολυ κοντα και οχι για ενα κλεμμενο κομματι. εχει μια σχετικη διαφορα.
υ.γ. οι αμμος ειναι απ τις πιο φρεσκες ελληνικες ποπ μπαντες. μακαρι η υπολοιπη ελληνικη ποπ να ηταν ετσι.[/quote']
Δεδομένου όμως ότι μιλάμε για ένα ποπ κομάτι (και όχι μία συμφωνία π.χ.), το ριφ ΕΙΝΑΙ το κομάτι. Όσο για τους ΑΜΜΟΣ, ωραίοι ήταν όπως χοροπήδαγαν σαν τα αγριοκάτσικα μέσα στο λειβάδι.
Τέλος πάντων, επειδή είχα αντιταχθεί όταν πρωτομπήκε το ποστ, θεώρησα σωστό να προσθέσω το λιθαράκι μου προς αποκατάστασιν της αλήθειας. Σόρυ για την παρέμβαση.
Ακούγοντας κι εγώ αυτά τα κλιπάκια σήμερα δε μπορώ παρα να συμφωνήσω με τον eye.Μού φαίνεται μαθηματικά απίθανο να ήτανε συμπτωτική έμπνευση (καθαρά προσωπική άποψη).Ακόμη κι άν ήταν έτσι,στην κοινωνία της πληροφορίας που τόσο γρήγορα αντιλαμβάνεσαι πολλά,μάλλον έπρεπε οι δεύτεροι να αλλάξουν τη σύνθεση....IMHO...![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μα σοβαρά μιλάς; Χωρίς καμία όρεξη για προσωπική επίθεση, θεωρώ απαράδεκτη τη στάση αυτή (επαναλαμβάνω ότι κρίνω τη στάση αυτή απ'όποιον και αν προέρχεται, και όχι εσένα προσωπικά) ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Δηλαδή κλέβουν αναίσχυντα ένα κομάτι και μετά εμείς κρίνουμε αν ακούγεται ωραίο το αποτέλεσμα; Καλό ακούγεται, αλλά για να φτάσουμε να ξεστομίσουμε αυτή τη φράση δε θα έπρεπε πρώτα να έχουμε πει ότι τελικά το κομάτι είναι δικό τους; Δηλαδή αν αρχίσουμε να κλέβουμε κι εμείς λογικά θα κάνουμε αρκετά κομάτια που θα ακούγονται καλά, αλλά αυτό δε νομίζω ότι μας δικαιοδοτεί να το κάνουμε
BTW, δεν είναι μόνο η μελωδία κλεμένη, είναι και η όλη ατμόσφαιρα, η παραγωγή, η ενορχήστρωση κλπ κλπ κλπ.![]()
γιατι εχει σημασια αυτο??απλα θα προσθέσω το εξής. το εν λόγω κομμάτι δεν είναι ενα οποιοδήποτε που κυκλοφορισε σε καποιο τους album και έγινε hit αλλα ενα κομμάτι που μπηκε σε διαφημιστικό σποτ. νομιζω οτι αυτη η λεπτομερεια εχει μεγαλη σημασια...