Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται.

riotshield

Νέο μέλος
Πόντοι
16
"Το τραγούδι ΅ΕπαφήΆ του γνωστού και καταξιωμένου συγκροτήματος ΑΜΜΟΣ, είναι το single που επελέγη για να ντύσει μουσικά το τηλεοπτικό spot της νέας διαφημιστικής καμπάνιας εταιρικής επικοινωνίας της COSMOTE.

Το «Επαφή» είναι από το ομώνυμο album των ΑΜΜΟΣ που κυκλοφόρησε από τη Heaven, σε συμπαραγωγή της ¶λκηστης Πρωτοψάλτη, η οποία μάλιστα ερμηνεύει και 2 τραγούδια. ΅ΨαγμένηΆ μελωδία- ένα κράμα σύγχρονου δυτικού ροκ ήχου με επιρροές από μεσογειακούς ρυθμούς- και στίχος που μιλά από καρδιάς, με χαρακτήρα και ποιητική διάθεση, είναι το στίγμα της δουλειάς του group ΑΜΜΟΣ που αποτελείται από το Γιώργο Μπουσούνη, το Γιώργο Γκίνη, την Αποστολίνα (ΜΑΗ) Μιχαηλίδου και μια ομάδα καταξιωμένων μουσικών.

Οι ΑΜΜΟΣ αυτήν την περίοδο ολοκληρώνουν το live tour τους σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα, αλλά και τις αθηναϊκές τους επιτυχημένες live εμφανίσεις στο Music Planet. Σε λίγες ημέρες αναμένεται να γυριστεί το video clip του τραγουδιού με concept σεναρίου επηρεασμένο από το τηλεοπτικό spot της Cosmote, που προβάλλεται από τις 11 Μαρτίου."

το τραγουδι ειναι μια χωρις αιδω αντιγραφη του Narcotic των Liquido.

check it out ...

ψαγμενη μελωδια.... :lol:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν είναι διασκευη ή κάτι τέτοιο???????? Είναι ¨καινούριο τραγούδι¨???

Βρε τους άτιμους...

Σαν τη μύγα μες στο γάλα, ανάμεσα σε όλες τις εμπνευσμένες λεχώνες της ελληνικής δισκογραφίας...

αν ειναι διασκευη παω πασο. αλλα δεν αναφερεται κατι τετοιο.

το τραγουδι ειναι μια χωρις αιδω αντιγραφη του Narcotic των Liquido.
Για να ευσταθεί αυτό που προτείνεις θα πρέπει να παρασχεθούν τεκμήρια ότι οι ΑΜΜΟΣ ισχυρίζονται πως το τραγούδι είναι δική τους σύνθεση. Από το κείμενό σου δεν προκύπτει τίποτε τέτοιο. Το Δελτίο Τύπου (;) που μας παρέθεσες απλά εξάρει την συνεργασία ανάμεσα στην Cosmote και τους ΑΜΜΟΣ (κάτι συνηθισμένο).

Εσύ γιατί αρπάχτηκες, επί τη ευκαιρία;

Εν' τω μεταξύ, ο μόνος που σηκώνει μήνυση είσαι εσύ, ο οποίος έβαλε λινκ για παράνομο download του τραγουδιού (το οποίο και σβήνω, ασφαλώς).

:) :) :) :)

στον δίσκο τους ποιους αναφέρουν ως συνθέτες του συγκεκριμένου τραγουδιού?

ακομα ομως κ αν αναφερουν τους εαυτους τους, οι πρωτοι η οι τελευταιοι ειναι στην ελληνικη δισκογραφια?

απλα κανεις δεν ασχολειται οταν αυτο το "δικο τους" κομματι πουλαει.

αν αρχισουν οι μηνυσεις...δεν θα τελειωσουν ποτε!

στον δίσκο τους ποιους αναφέρουν ως συνθέτες του συγκεκριμένου τραγουδιού?ακομα ομως κ αν αναφερουν τους εαυτους τους' date=' οι πρωτοι η οι τελευταιοι ειναι στην ελληνικη δισκογραφια?

απλα κανεις δεν ασχολειται οταν αυτο το "δικο τους" κομματι πουλαει.

αν αρχισουν οι μηνυσεις...δεν θα τελειωσουν ποτε![/quote']

Και εγώ συμφωνώ, ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι είναι, δεν βγάζεις άκρη. ¶σε που και μήνυση να τους κάνουν το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να τους ανεβάσουν τις πωλήσεις…

Πάντως δεν χρειάζεται να κατεβάσετε το τραγούδι, το έχουν στο site τους που είναι και αρκετά καλό (http://www.ammosmusic.gr/album/), έχουν και δελτίο τύπου στο οποίο δεν κάνουν καμία αναφορά στους Liquido (http://www.ammosmusic.gr/album/ammos.pdf) και μου έκανε και εντύπωση ότι ούτε στο myspace τους αναφέρουν στις επιρροές τους (http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=114479454)

ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΤΣΙ?!?!?!? Δηλαδή τι να πει κανείς πια. Καλά αλλάξανε μια νότα και γράψανε και καλά τραγούδι;; Ωραίοι τύποι είναι αυτοί.

Λοιπόν τα λέμε μετά, πάω να κλέψ.... εεε συνθέσω τίποτα. Α, μόλις ενεπνεύσθην και ένα ποίημα, δικό μου, κατάδικό μου, καθ'ότι και ποιητής. Το ονομάζω Κέρκυρα, και σας παραθέτω τις πρώτες δύο αράδες:

Σα βγεις στον πηγαιμό για την Κέρκυρα,

Να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος.

(καλά αν τους το δώσω ψήνεται να το βγάλουν σε cd έτσι; )

riotshield

Καλεσμα για μηνυση ειναι το ποστ σου η διαφημηση (δελτιο τυπου),για τους ΑΜΜΟΣ????

Μας λες τα ονοματα τους,την εταιρια τους ολα βεβαια σε στυλακι αντιγραφης του δελτιου τυπου τους.

Γιατι δεν τους μηνυεις εσυ και το κανεις (???) θεμα????

Συμφωνω με τον Wow! οτι χρειαζεσαι μηνυση γιατι παιζεις ασχημα με την νοημοσυνη μας.

:lol:

copy/paste απο αυτο το link εκανα

http://new.e-go.gr/music/article.asp?catid=6486&subid=2&pubid=465213

είναι το πρωτο search result στο google για ammos cosmote.

όσον αφορά τη μήνυση, αστειευόμουν, δεν είναι δικιά μας δουλειά άλλωστε. σκοπός του post ήταν απλά να επισημάνω στην εδώ κοινότητα των μουσικών/μουσικόφιλων κάτι που χρήζει αποδοκιμασίας.

Ποσως με απασχολει απο που εκανες copy paste και απο που ειναι το search result.Μου μυριζει νεοελληνικη κουτοπονηρια και καποιο ειδος αποτυχημενης και καλα "εξυπνης" γκριζας διαφημισης.Κατι σε alternative (???) κουμπαρια, τυπου.Αλλιως τι μας νοιαζει εμας,ποιοι ειναι οι παγκοσμιως αγνωστοι,πως τους λενε,ποιος τους εκανε την παραγωγη και ποια τραγουδαει και ποτε περιοδευουν και που????????? Δε με πειθεις φιλε για τις αγνες σου προθεσεις.Sorry :(

όσον αφορά τη μήνυση' date=' αστειευόμουν, δεν είναι δικιά μας δουλειά άλλωστε. [/quote']
Γι αυτό, έχε υπ'όψη σου ότι οι οποιοιδήποτε Αμμος μπορούν σε μια δημοκρατική κοινωνία να μηνύσουν εσένα για δυσφήμιση.

Εφ'όσον δεν είσαι σίγουρος για τα γραπτά σου, ας αποφύγουμε, σαν Noiz, τους "κίτρινους" τίτλους, όταν δεν στηρίζονται από ΕΠΩΝΥΜΗ καταγγελία κια δεν είναι διασταυρωμένη είδηση.

Γι αυτό σου προτείνω ν' αλλάξεις τον τίτλο γιατί θα το κάνω εγώ.

Δεν καταλαβαινω γιατι τοση επιθεση προς τον riotshield!!Λεει το προφανες οτι το κομματι ειναι κατακλεμμενο και όλοι προστατευετε τον κλεφτη!Το μονο που εχω να προσθεσω σε αυτη την υποθεση ειναι οτι το pure narcotic εχει κατακλαπει στο παρελθον και απο την Ευριδικη (νομιζω μαζι με τον Κοργιαλα).Φυσικα δεν ειναι για μηνυση η υπόθεση,απλά δεν καταλαβαίνω όταν βρίσκεται ένας ανθρωπος να πει το σωστό πως πέφτουν όλοι πάνω του χρησιμοποιώντας ως τεκμήριο την δυσλειτουργία του νομοθετικού συστήματος σε τέτοια ζητήματα...

Αν ισχυουν τα περι πνευματικης κλοπης,πραγμα που δεν γνωριζω γιατι δεν εχω ακουσει το κομματι τους,αντι να τους κραξει,βαζει λινκ να ακουσουμε το κομματι τους (το κλεμμενο κατα την αποψη του) και ολο το δελτιο τυπου τους??? Τι να πω τωρα.Αν δεν συνενοηθηκαμε μεχρι τωρα,δεν νομιζω οτι θα συμβει ουτε και τωρα.

Πρέπει να τεκμηριώνεις αυτό που λες όταν υπόκειται στις διαταξεις του νόμου.

Αυτά στο Noiz. Και φυσικά σε ότι πιάνει το μάτι μας. Αλλοιώς πήγαινε στα κανάλια να μοιράζεις υποψίες ανώνυμα.

Δεν θ' απολογηθώ και για τα αυτονόητα.

Απλά ο riotshield δεν έλεγξε καν αν οι Αμμος (που ούτε ξέρω αυτούς ή το τραγούδι) αναφέρουν για την εκτέλεση ότι πρόκειται για δικό τους ή διασκευή.

Μη το συνεχίσουμε.

Αυτά στο Noiz. Και φυσικά σε ότι πιάνει το μάτι μας. Αλλοιώς πήγαινε στα κανάλια να μοιράζεις υποψίες ανώνυμα.
Σε μενα απευθυνεσαι :?:

Απλά ο riotshield δεν έλεγξε καν αν οι Αμμος (που ούτε ξέρω αυτούς ή το τραγούδι) αναφέρουν για την εκτέλεση ότι πρόκειται για δικό τους ή διασκευή.
ισως να έχω ελέγξει... :wink:

Trending...

Νέα θέματα

Back