Μπορείς να αναφέρεις τι ειδους μουσική παίζεις, έτσι να δω αν "ταιριάζουμε".BillTrantos είπε:-ENGL Thunder 50:Ενισχυτάρα,είχα περάσει 2 βδομάδες μαζί του και ήμουν έτοιμος να τον πάρω,αλλά μου έκατσε στην ίδια τιμή ένας Marshall JVM.Πολύ καλά καθαρά για metal ενισχυτής και βεβαίως εξαιρετικό distortion όλων των φασμάτων,αν και λίγο compressed από μόνο του.Το τελευταίο αυτό,ίσως τον κάνει αρκετά metal για σένα,αν και το ρητό ''έχε gain,δεν πάει χαμένο'' πιστεύω πως ισχύει!
Εγώ παίζω κυρίως neoclassical και power metal και ότι συνθέτω για τη δική μου προσωπική δουλειά είναι τέτοιου είδους.Snipous είπε:Μπορείς να αναφέρεις τι ειδους μουσική παίζεις, έτσι να δω αν "ταιριάζουμε".
Είχα και εγώ ΠΟΛΥ καλές αναμνήσεις από ENGL, αλλά για πιο metal ήχο.
Θα πάω σίγουρα πάντως να τον τσεκάρω!
Ο Screamer έχει πιο vintage voicing από τον Thunder.Αυτή είναι η βασική διαφορά τους.Snipous είπε:Ερώτηση: ξέρει κανείς τη διαφορά screamer και thunder? (ηχητικά)
+1000michaeltsag είπε:ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΚΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΚΑΙ
ΟΧΙ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΟΛΟΙ.
χμ, δεν είμαι σίγουρος ότι παίζουμε και ΤΟΣΟ διαφορετικά είδη...BillTrantos είπε:Εγώ παίζω κυρίως neoclassical και power metal και ότι συνθέτω για τη δική μου προσωπική δουλειά είναι τέτοιου είδους.
Όμως τα τελευταία 4 χρόνια παίζω σε μια hard rock μπάντα ως ιδρυτικό μέλος,με πιο British ήχο.
Χίλια συγγνώμη,τώρα είδα την παράθεσή σου!
λες να με έχει βρει τέτοιο κακό;Πιο πολύ για Marshall JCM μου κάνουν τα γούστα σου,αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα! ;D
+1michaeltsag είπε:ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΚΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΚΑΙ
ΟΧΙ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΟΛΟΙ.
Σίγουρα το παραπάνω Gain δεν πάει χαμένο,αρκεί να μην compressάρει το σήμα σου και δε μπορείς να έχεις το Blues/Rock tone που αναζητάς.Snipous είπε:χμ, δεν είμαι σίγουρος ότι παίζουμε και ΤΟΣΟ διαφορετικά είδη...
και εγώ τον πιο "αγγλικό" ήχο προτιμώ γενικά.
hard rock παιζουμε, με ολίγη από blues και αμα λάχει ρίχνουμε και λίγο μέταλλο στο ήχο μας
για να σου δώσω να καταλάβεις, ο μεταλλικός ήχος που αναζητώ κυρίως είναι early maiden και priest .
Βέβαια το παραπάνω gain ποτέ δε θα πάει χαμένο...
λες να με έχει βρει τέτοιο κακό;
γενικά θα ήθελα να τους αποφύγω τους marshall, αλλά δε θα πω όχι και στη δοκιμή ενός!
καμιά πρόταση;
Έχω τον JVM205h,δηλαδή την κεφαλή.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ενισχυτής,τα κάνει όλα και συμφέρει.Από blues έως death metal και ΔΕΝ κάνω πλάκα.Παίζω με μια hard rock μπάντα και γράφω υλικό για solo intrumental metal δίσκο με τον ίδιο ενισχυτή με εξαιρετικά -για τα αυτιά μου- αποτελέσματα.Snipous είπε:Για τον JVM 215c έχδει κανείς κάποια άποψη;
τον δοκίμασα χτεςBillTrantos είπε:Έχω τον JVM205h,δηλαδή την κεφαλή.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ενισχυτής,τα κάνει όλα και συμφέρει.Από blues έως death metal και ΔΕΝ κάνω πλάκα.Παίζω με μια hard rock μπάντα και γράφω υλικό για solo intrumental metal δίσκο με τον ίδιο ενισχυτή με εξαιρετικά -για τα αυτιά μου- αποτελέσματα.