Superfunk είπε:
Μεγαλο λαθος,δεν εχω αγορασει ποτε μου καινουργια κιθαρα,προτιμω παντα τις παλιες και τις μεταχειρισμενες,μια και εχουν δοκιμαστει και φυσικα τις βρισκω σε πολυ χαμηλοτερες τιμες
Είμαι με τον Superfunk για τα παλιά όργανα. έχουν περάσει από τα χέρια μου πάνω από 15 Strat, όλων των κατηγοριών, μερικές πήρα καινούριες μερικές μεταχειρισμένες. Οι μεταχειρισμένες ήταν πάντα καλύτερες αγορές!
Κατ αρχάς Fender (ΕΙΔΙΚΑ FENDER) ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟ MAIL ORDER! Κάθε όργανο είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία απλά μας παραμυθιάζει, τα όργανα έχουν μεγάλες κατασκευστικές διαφορές, απλά είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να δοκιμάσεις το όργανο που θα πάρεις. Το να αγοράσεις από φωτογραφία (Ειδικά Fender) είναι απλά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
Το ίδιο άνευ ουσίας είναι να ρωτάς για χαρακτηριστικά και να αποφασίζεις μετά από δημοψήφισμα. Θα πάρεις το C, soft-C ή V neck ΜΟΝΟ ΑΝ ΤA ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ! Θα πάρεις τους μαγνήτες που ΣΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Αυτά δεν γίνονται δι' αλληλογραφίας!!!!
Ξεκίνα τις βόλτες το ταχύτερο!
Εγά θα άφηνα στην άκρη τα ξεπαρθενιάσματα και θα έψαχνα τα όργανα στο Noiz. Έχω πουλήσει και εγώ εδώ Strat και ήταν ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ. Την είχα μάλιστα φέρει από του Manny's στη ΝΥ. Ηταν πανέμορφο όργανο λλά ποτέ δεν με βόλεψε. Έχω αγοράσει στο NOIZ και μιά μεταχειρισμένη Ibanez AS (στύλ 335) που ήταν η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτέ!
Οπότε, για να μήν μακρυγορώ άλλο: ΞΕΧΝΑ τις φωτογραφίες. ΞΕΧΝΑ τον Thomann. Ξέχνα τις δημοσκοπήσεις. Ψαξε στο Noiz, μίλα με τα παιδιά και παίξε τα όργανα που δίνουν. Οι περισσότεροι τα αγαπούν και τα έχουν προσέξει. Αν επιμένεις καινούριο, γύρνα τα μαγαζιά και παίξε ότι βρείς. Αγόρασε αυτό που θα μιλήσει στα χέρια και την καρδιά σου.
Καλή τύχη ότι και να αποφασίσεις. Αλλά αν αποφασίσεις από φωτό και αγοράσεις mail order θα έχεις πάντα το σαράκι μήπως έκανες παπαριά γιατί, στο τέλος-τέλος, γουρούνι στο σακί είναι γουρούνι στο σακί!