T9

vangelisorfas

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Μετά από απαίτηση του (μεθυσμένου) wasted στην τελευταία μπυροποσία να ανεβάσω κανένα ποπάκι ήρθε η ώρα του "Τ9"

Το [glow=red,2,300]Τ9[/glow] μιλάει για τις παρεμβολές που δημιουργεί το κινητό ακόμη και στις σχέσεις μας!

Προσοχή:

1. Είναι πολύ pop

2. Όσοι είστε πάνω από 35 πιθανότατα δε θα καταλάβετε τίποτα...

Αναμένω γνώμες!

Γαμω το κομματακι..το εχω ακουσει και στο "Ο-δικος-μου-χωρος"...

Δε μπορω να σου κανω παρατηρησεις, θα σου πω τι δεν αρεσε σε μενα και φυσικα μη δωσεις σημασια, καθως εσυ πρεπει να γραφεις ότι γουσταρεις...

1. Το στυλ της (κατα τ'αλλα πολύ ωραίας φωνης) με παραπεμπει λίγο σε ναζι Αλικη Βουγιουκλάκη (για καποιον μπορεί να είναι θετικο), αν και στο τέλος γίνεται όπως θα το ηθελα...

2. Οι ηχοι είναι καπως τετριμμενοι, αλλα θα μου πεις "πλακα με κανεις, όλη η ροκ σκηνη έναν ήχο ειχε"....

3. Οι στιχοι πιστευω γίνονται ρηχοι καποιες φορες και ενω γενικά έχει μια ποπ συμβολικότητα, γίνονται επιτηδευμενοι σε κάποια σημεία...

Ακουγονται ίσως πολλα, αλλά είναι μικροστιγματα τα οποία με εμπόδισαν να πω "Ουαου μεγαλε εγραψες, keep on rocking κτλ"

Κατα τ'αλλα...."Ουαου μεγαλε εγραψες, keep on rocking κτλ"

Αυτο έχει ξανανέβει στο νοιζ. Το θυμάμαι... Πάντως είναι πολυ ωραίο.

Βαγγέλη, τα λόγια μου θα σε πικράνουν.

Από την πρόσφατη σχετική μας επαφή, διαπίστωσα ιδίοις όμμασι πως δεν είσαι άτριχος.

Δυστυχώς αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό μείον για το γρούπ, και θα σε παρακαλούσα να σκεφτείς άμεσα την λύση της ριζικής αποτρίχωσης.

Είναι κρίμα, διότι το τραγούδι είναι ωραίο.

Μου λενε οτι ειμαι ντεμοντε, αλλα εσυ φιλε, μου εχεις ριξει στα αυτια. ;D

Για ποπ δεν το βλεπω 8) γιατι στα αυτια μου discoφερνει πολυ.

Κατα τα αλλα,πολυ καλη η φωνη της κοπελας,αλλα η μελωδια δεν την βοηθαει.

Πολυ ...στεγνη και χωρις αυτο το ΚΑΤΙ. (γεια σου Μενελαε). ;)

Δουλεψε λιγο παραπανω την μελωδια, βαλε λιγες ακομη αλλαγες στην γραμμη των φωνητικων.Θα μου πεις ευκολο ειναι;Αλλα θελει κατι,το ακουω μονοτονο.

Σαν συνολο, το υπολοιπο(μουσικη) ειναι σχετικα καλο.

Και τελος, ειμαι πανω απο 35 και τα καταλαβα ολα.

Κερδιζω τιποτα ;D

vangelisorfas είπε:
2. Όσοι είστε πάνω από 35 πιθανότατα δε θα καταλάβετε τίποτα...
Ήθελα να το ακούσω αλλά μετά απο το παραπάνω σχόλιο το προσπέρασα...

Vartanis είπε:
Μου λενε οτι ειμαι ντεμοντε, αλλα εσυ φιλε, μου εχεις ριξει στα αυτια. ;D

Για ποπ δεν το βλεπω 8) γιατι στα αυτια μου discoφερνει πολυ.

Κατα τα αλλα,πολυ καλη η φωνη της κοπελας,αλλα η μελωδια δεν την βοηθαει.

Πολυ ...στεγνη και χωρις αυτο το ΚΑΤΙ. (γεια σου Μενελαε). ;)

Δουλεψε λιγο παραπανω την μελωδια, βαλε λιγες ακομη αλλαγες στην γραμμη των φωνητικων.Θα μου πεις ευκολο ειναι;Αλλα θελει κατι,το ακουω μονοτονο.

Σαν συνολο, το υπολοιπο(μουσικη) ειναι σχετικα καλο.

Κερδιζω τιποτα ;D
If only I could just smell your staff man....

Αν μονο μπορουσα να μυρισω το εργατικο σου δυναμικο,αντρα.

Ευχαριστω φιλε Blue,αλλα ηθελα να καταλαβω, τι εννοει ο...ποιητης.

Εγκωβιστηκα. ;D

Υ.Γ. Οπως παντα.Παραδοση στα clips?

Αλλο ζηταει ο ανθρωπος (Βαγγελης) και αλλα θα διαβαζει.

blue είπε:
Αν μονο μπορουσα απλά να μυρισω το εργατικο σου δυναμικο,αντρα.
Διόρθωση ;)

blue είπε:
Αν μονο μπορουσα να μυρισω το εργατικο σου δυναμικο,αντρα.
Αν μόνο εγώ μπορούσα απλά να μυρίσω το πράμα σου άντρα.(Αυτή είναι η αλήθεια)

Blue σε πιο φροντιστήριο πήγες για να μην πάω???

trigga η ερωτηση σου ακολουθει την απαντηση που εχει δοθει ηδη απο τον longshadow.Σε επιασα αδιαβαστο,πεσε κ παιρνε 2-5-1

Στις γυναίκες όμως αρέσουν οι αργοί σαν κι εμένα!!... ;D ;D

Επαναφέρω το θέμα στη σωστή του βάση!

Όπως σου έχω τονίσει repeatedly φίλτατε Βαγγέλη, το κομμάτι είναι ό,τι πρέπει για το είδος που εκπροσωπεί και το ύφος που επιχειρεί να πετύχει. Δυνατοί (και γουστόζικοι I might add) ήχοι στα σύνθια, μια καλώς εννούμενη πιασάρικη μελωδία, λίγο groovy διάθεση (έχετε μπόλικη, το ξέρω) και έδεσε το γλυκό.

Σημειώνω ότι το συγκεκριμένο κομμάτι ακούγεται διαφορετικά και πιθανότατα καλύτερα στο live, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, απλά το έχω διαπιστώσει. ;)

Τελειώνοντας, θα διαφωνήσω με το φίλο που του έκανε περισσότερο για disco το κομμάτι. Η disco σκηνή ήταν περισσότερο συνδεδεμένη με άλλα ηχοχρώματα, τα οποία δεν υπάρχουν στην προκειμένη. Δηλαδή το κομμάτι φέρνει πιο πολύ σε electro-pop (π.χ. στυλ Μίκρο) παρά σε funk-disco ακούσματα. Προσωπική άποψη φυσικά...

Εγώ απλά γουστάρω τις δουλειές του Βαγγέλη. Το συγκεκριμένο είναι ωραία ρυθμική ποπ, με καλή χρησιμοποίηση των synth, και καλά βασισμένη φωνή. Το "μεθυσμένος" πάντως ελπίζω να ήταν τρόπος του λέγειν...  ::)

Vartanis είπε:

Κερδιζω τιποτα ;D
Κερδίζεις 2 ώρες διακοπή ρεύματος, (προσφορά του χορηγού μας, της ΔΕΗ - τον ΟΤΕ τον πρόλαβαν άλλοι) ώστε να μείνει και το δικό σου κινητό ξεφόρτιστο!

Wasted... εννοείται!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα