το ειδα ρε φιλε προσωπικα και ακουσα βιντεο και ακουγεται αξιο , αλλα θα επαιρνα το v synth το οποιο το παλιο οπως εχω ξαναπει το εχω δουλεψει σε φιλο. Η αληθεια ειναι οτι τα preset radical leads της roland ποτε δε με επειθαν απολυτα, καποια ναι, καποια "αρμόνιζαν" στα αυτια μου, αλλα εχει τρομερες δυνατοτητες προγραμματισμου και το variphrase μεσα σε ολα τα αλλα που οποιος αντιληφθει τι κανει ιδιαιτερα σε ρυθμους και vocals και οχι μονο, (ειναι το manipulation των samples που μπορεις να προσθεσεις, να διαμορφωσεις και να παιξεις μαζι τους σε συνδυασμο με αυτα που εχει που κανει τη διαφορα), καταλαβαινει ποσο λυνει τα χερια και ποσο συμβαλλει στην δημιουργια
. Εχει soundscape, moving pads, αξιολογα φιλτρα, τρελες δυνατοτητες διαμορφωσης με εφφε. και ογκο αναλογικο, συγχρονο interface, πιο ολοκληρωμενο .
Δεν ξερω ποσο εχει το accelerator σαν τιμη.
Εχω επιμενω στο v-synth GT σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο των επιλογων πλαισιωμενο μαζι με το kronos.
Αντε μην μου τη βαρεσει και παω και δωσω 2000 να τα κλεισω, μην μας πορωνεις!!! λολ Τι μας κανεις κυριακατικα. λολ
Τι να με πανε μεσα για 50000 , τι για 55000 , τι θα αλλαξει? λολ