- Πόντοι
- 638
Ευχαριστώ flea!fleamail είπε:TGL συγχαρητήρια!
Μπορείς να γλυτώσεις τα $100 του Roundabout και με 20 ευρώ να πάρεις ένα Dual true bypass box kit προσθέτεις και ένα κουτί τις αρεσκείας σου και είσαι έτοιμος. Πολύ καλή λύση για αυτούς που θέλουν 1-2 λούπες.
Είχα βρει ένα ακόμα φτηνότερο (ναι καλά, 1 ευρώ...

http://www.musikding.de/product_info.php/info/p380_Double-Bypass-Looper.html
Και 6 ευρώ ένα κουτάκι και καθάρισες. 8)
Δίνω και αυτό το link πάντως γιατί οι τύποι έχουν αρκετά καλά πράγματα. Τσεκάρετε το!
Νομίζω ότι ένας γνώστης των ηλεκτρονικών θα μπορούσε ίσως να βελτιώσει κι'άλλο αυτό το σχέδιο, κάνωντας το ας πούμε 3πλο loop, ή προσθέτωντας έναν buffer στην είσοδο (ή στην έξοδο!).
Τι λένε οι ηλεκτρονικοί της παρέας? Δε μου φαίνεται για δύσκολο project, αν υπάρξει καθοδήγηση!

Ευχαριστώ φίλε brain, αυτό το χαρακτηριστικό του RJM είναι όντως σημαντικό.επειδη και εγω τελευταια ψαχνω καποια τετοια λυση να προσθεσω στη λιστα και το RJM (γυρω στα 700Ε αν θυμαμαι καλα)... ειναι αρκετα καλο με δυνατοτητα προγραμματισμου on the fly (κατι που δεν προσφερετε απο ολα τα υπολοιπα)...
Μαζί με ένα Mastermind controller της ίδιας εταιρείας το κόστος πάει γύρω στο χιλιάρικο. Ωστόσο διάβασα αρκετές κριτικές για τη δυσκολία προγραμματισμού του συνδιασμού και μάλιστα πολλοί χρησιμοποιούν το switcher σε συνδιασμό με άλλα controllers όπως το Ground Control.
Επίσης αυτό που αναφέρεις με το Nova System, μήπως αφορά τα προβλήματα που είχαν εμφανιστεί αρχικά με το τελευταίο? Είχαν να κάνουν με κάποια ελλατωματικά ICs στις πρώτες παρτίδες, όπως και πρόβλημα με το software και τον τρόπο που διαχειριζόταν την τροφοδοσία.