SwingΕΣ..Live 3rd Athens Django Festival

mick77

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Γεια χαρα εδω παίζουμε στο Django Festival που εγινε πριν λιγο καιρο στην Αθηνα.

SWING GITAN

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μπράβο σας παιδιά. Μιχάλη δώσ' του να καταλάβει. :D

fusiongtr είπε:
Μπράβο σας παιδιά. Μιχάλη δώσ' του να καταλάβει. :D
Να σαι καλα σε ευχαριστουμε...πρωτο μας live...δεν ξερω αν ειναι καλο η οχι αλλα εμεις το ευχαριστηθήκαμε πολυ ..

mick77 είπε:
δεν ξερω αν ειναι καλο η οχι αλλα εμεις το ευχαριστηθήκαμε πολυ ..
Super ειστε, να μην ειχε κι αυτη τη φασαρια απο τα πιτσιρικια... :P

mick77 είπε:
πρωτο μας live...δεν ξερω αν ειναι καλο η οχι αλλα εμεις το ευχαριστηθήκαμε πολυ ..
Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλό!

Waterfall-K είπε:
Super ειστε, να μην ειχε κι αυτη τη φασαρια απο τα πιτσιρικια... :P
Να σαι καλα..πολυ τσιριδα τα μικρα!!! ;D ;D χοροπηδαγανε σαν κατσικια ...πολυ το χαρηκα ομως....

Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλό!
Να σαι καλα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια

Έχω γενικά φοβερό κόλλημα με το συγκεκριμένο κομμάτι από τον Νονό, το λατρεύω. Αγαπημένη μου διασκευή είναι αυτή του Slash.

H δικιά σας...τι να πω. Σε εντελώς διαφορετικό στυλ και από το πρωτότυπο και από του Slash φυσικά.

Απίστευτη!!! Μου άρεσε πάρα πολύ το attitude και η gypsy/jazz γεύση που είχε.

Συγχαρητήρια!  :)

geodimitri είπε:
Έχω γενικά φοβερό κόλλημα με το συγκεκριμένο κομμάτι από τον Νονό, το λατρεύω. Αγαπημένη μου διασκευή είναι αυτή του Slash.

H δικιά σας...τι να πω. Σε εντελώς διαφορετικό στυλ και από το πρωτότυπο και από του Slash φυσικά.

Απίστευτη!!! Μου άρεσε πάρα πολύ το attitude και η gypsy/jazz γεύση που είχε.

Συγχαρητήρια!  :)
Να σαι καλα σε ευχαριστω...και εμενα ειναι απο τα αγαπημενα μου κομματι και γι αυτο το εκανα και διασκευη...εχει απιστευτη μελωδια ...

Καταπληκτικό παίξιμο!!!

Φοβερά chops αλλά και feeling ,το οποίο είναι ακόμα πιο σημαντικό ,μπράβο!

Και τι ήχος στην κιθάρα!!

Άδωνις Γουλιέλμος    TΣΙΓΓΑ-NISE it?? 

argytar είπε:
Καταπληκτικό παίξιμο!!!

Φοβερά chops αλλά και feeling ,το οποίο είναι ακόμα πιο σημαντικό ,μπράβο!

Και τι ήχος στην κιθάρα!!

Άδωνις Γουλιέλμος    TΣΙΓΓΑ-NISE it?? 
Να σαι καλα........ και οι 2 κιθαρες Αδωνις !!!!!  ευχαριστω πολυ.....

Εξαιρετικοι!

Μιχαλη οπως εχουμε ξαναπει,ευχομαι του χρονου να παιξετε και στο Samois. :)

Ημουν και γώ εκεί αλλά 'ετρεξα βουρ στην έκθεση οργάνων για να βρώ κανα γνωστό και έτσι είδα κανα δυο κομμάτια απο το γρούπ του Μιχάλη :D

Βέβαια ειχε πολύ βαβούρα , τα όργανα ακουστικά και δεν μπορούσαν να ακουστούν καλα και ο χώρος ψιλοπροβληματικός για συναυλία, ασ είναι, μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο πολύς κόσμος που το διασκέδαζε με το συγκεκριμένο είδος και πολλοί είχαν βγεί με αμφίεση και στυλάκι Μονμάρτης του μεσοπολέμου :D

Μιχάλη πάντα τέτοια!

παιδια συγχαρητηρια.!! και τα πιτσιρικια να χορευουν μπροστα...ετσι!! .λοιπον την επομενη φορα να ''παρετε'' σημα απο κονσολα για τον ηχο και μετα δεστε τα με την εικονα της καμερας.[ καμερα στο κεντρο].να'στε καλα..

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back