Να σαι καλα σε ευχαριστουμε...πρωτο μας live...δεν ξερω αν ειναι καλο η οχι αλλα εμεις το ευχαριστηθήκαμε πολυ ..fusiongtr είπε:Μπράβο σας παιδιά. Μιχάλη δώσ' του να καταλάβει.![]()
Super ειστε, να μην ειχε κι αυτη τη φασαρια απο τα πιτσιρικια...mick77 είπε:δεν ξερω αν ειναι καλο η οχι αλλα εμεις το ευχαριστηθήκαμε πολυ ..
Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλό!mick77 είπε:πρωτο μας live...δεν ξερω αν ειναι καλο η οχι αλλα εμεις το ευχαριστηθήκαμε πολυ ..
Να σαι καλα..πολυ τσιριδα τα μικρα!!! ;D ;D χοροπηδαγανε σαν κατσικια ...πολυ το χαρηκα ομως....Waterfall-K είπε:Super ειστε, να μην ειχε κι αυτη τη φασαρια απο τα πιτσιρικια...![]()
Να σαι καλα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογιαΕίναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλό!
Να σαι καλα σε ευχαριστω...και εμενα ειναι απο τα αγαπημενα μου κομματι και γι αυτο το εκανα και διασκευη...εχει απιστευτη μελωδια ...geodimitri είπε:Έχω γενικά φοβερό κόλλημα με το συγκεκριμένο κομμάτι από τον Νονό, το λατρεύω. Αγαπημένη μου διασκευή είναι αυτή του Slash.
H δικιά σας...τι να πω. Σε εντελώς διαφορετικό στυλ και από το πρωτότυπο και από του Slash φυσικά.
Απίστευτη!!! Μου άρεσε πάρα πολύ το attitude και η gypsy/jazz γεύση που είχε.
Συγχαρητήρια!![]()
Να σαι καλα........ και οι 2 κιθαρες Αδωνις !!!!! ευχαριστω πολυ.....argytar είπε:Καταπληκτικό παίξιμο!!!
Φοβερά chops αλλά και feeling ,το οποίο είναι ακόμα πιο σημαντικό ,μπράβο!
Και τι ήχος στην κιθάρα!!
Άδωνις Γουλιέλμος TΣΙΓΓΑ-NISE it??