• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Sweet child O'Mine solo

ignantios

Ενεργό μέλος
Πόντοι
63
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Νταξει εμφανής η απουσία της gibson και σε κάποια σημεία του slash ?. Γενικά μια γνώμη εάν είναι ανεκτό ή θα φάμε κράξιμο σε live γιατί σκεφτόμαστε να το εντάξουμε σε Playlist. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
You nailed it !

οπως λενε και στο ΥΤ.....

Το εκανες να φαινεται πιο ευκολο απο ο,τι ειναι - και αυτο imho ειναι το απολυτο μετρο επιτυχιας στην εκτελεση καθε εμβληματικου σολο.

• Like
Reactions: ignantios
Να το βάλετε στο setlist Ιγνάτιε.

Το σκίζεις, χρειάζεται μόνο λίγο προσοχή στους χρόνους στο τέλος.

You nailed it !

οπως λενε και στο ΥΤ.....

Το εκανες να φαινεται πιο ευκολο απο ο,τι ειναι - και αυτο imho ειναι το απολυτο μετρο επιτυχιας στην εκτελεση καθε εμβληματικου σολο.
Ευχαριστώ πολύ. Για να είμαι ειλικρινής δεν είναι ολοσωστο γιατί έγραψες κάτι που είναι τo the point. Να φαινεται εύκολο το οποίο κατάλαβα για το συγκεκριμένο κομμάτι ότι δεν είναι. Όταν το παίζω χωρίς το wah wah βγαίνει αρκετά καλά. Όταν βάζω και το wah wah δεν ξέρω λες και ανεβαίνει το επίπεδο δυσκολίας του κομματιού κατακόρυφα. Να. Συγχρονίσεις το παίξιμο με το άνοιξε κλεισε του wahwah για να πιάσεις την απόδοση του αρχικού είναι τελικά πολύ δύσκολο. Να είσαι καλά πάντως. 

Να το βάλετε στο setlist Ιγνάτιε.

Το σκίζεις, χρειάζεται μόνο λίγο προσοχή στους χρόνους στο τέλος.
Έχεις δίκιο αλλά δεν γίνεται καλύτερα. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ. Είναι η χρήση του wah wah όπως έγραψα πιο πάνω που με μπερδεύει τελείως και μου το δυσκολεύει πολύ. Χωρίς το wah wah βγαίνει πολύ καλύτερα αλλά χάνει τη μαγεία του. Δυστυχώς γιαυτό ρώτησα κιόλας μάλλον μέχρι εκεί είναι μπορεί και λίγο ελάχιστα καλύτερα. Γιαυτό ρώτησα εάν είναι ανεκτό γιατί είδα ότι δεν είχα άλλη πρόοδο. Ευχαριστώ πάντως. 

Έχεις δίκιο αλλά δεν γίνεται καλύτερα. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ. Είναι η χρήση του wah wah όπως έγραψα πιο πάνω που με μπερδεύει τελείως και μου το δυσκολεύει πολύ.

Το wah έχει κάποια "κολπάκια" ανάλογα με το πως παίζεις.

Και εννοώ την στάση του σώματος.

Δεν ξέρω για την δική σου στάση, αλλά ελπίζω να έχεις λυγισμένο το γόνατο στο πόδι που πατάει το wah.

Δεν είναι τόσο δύσκολο, ειδικά από την στιγμή που το πάτημα μπροστά και πίσω, γίνεται πάνω στον χρόνο του κομματιού.

Δεν χρειάζεται πάτημα σε κάθε νότα απαραίτητα (υπάρχει και το touch wah βέβαια αν θέλεις), και μην παρασύρεσαι όταν το παίξιμο γίνεται πιο γρήγορο.

Σκέψου δηλαδή ότι αντί να πατάς πεντάλ, απλά κρατάς τον χρόνο με το πόδι.

Λίγο εξάσκηση θέλει.

Εγώ νομίζω ότι μπορείς πολύ καλύτερα.

Το wah έχει κάποια "κολπάκια" ανάλογα με το πως παίζεις.

Και εννοώ την στάση του σώματος.

Δεν ξέρω για την δική σου στάση, αλλά ελπίζω να έχεις λυγισμένο το γόνατο στο πόδι που πατάει το wah.

Δεν είναι τόσο δύσκολο, ειδικά από την στιγμή που το πάτημα μπροστά και πίσω, γίνεται πάνω στον χρόνο του κομματιού.

Δεν χρειάζεται πάτημα σε κάθε νότα απαραίτητα (υπάρχει και το touch wah βέβαια αν θέλεις), και μην παρασύρεσαι όταν το παίξιμο γίνεται πιο γρήγορο.

Σκέψου δηλαδή ότι αντί να πατάς πεντάλ, απλά κρατάς τον χρόνο με το πόδι.

Λίγο εξάσκηση θέλει.

Εγώ νομίζω ότι μπορείς πολύ καλύτερα.
Μαλλον από όσους έχω δει χρησιμοποιώ το λάθος πόδι. Πάντα αυτό έκανα δεν ξέρω γιατί. Χρησιμοποιώ το δεξί ενώ βλέπω όλους να έχουν το αριστερό πόδι. Υπαρχουν Κομμάτια που με το wah wah δεν έχω θέμα. Δεν ξέρω σε αυτό τα βρήκα λίγο σκούρα. 

Ας πούμε σε αυτό ήταν πολύ απλό. 

Εμένα αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι ότι δεν έχεις μάθει ακόμα το landscape mode ??

Εμένα αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι ότι δεν έχεις μάθει ακόμα το landscape mode ??
Βάζω τη μικρότερη ανάλυση για να ανεβαίνουν τα βίντεο και να μην είναι μεγάλα και μάλλον βγαίνει αυτό το τσαρλι τσαπλιν

πολυ πολυ καλός, κορυφαία κιθάρα, πολυ καλο vibrato, μου άρεσε πολυ, και στην φατσα +1 λογω ομοιότητας με τον Trujilo!

• Like
πολυ πολυ καλός, κορυφαία κιθάρα, πολυ καλο vibrato, μου άρεσε πολυ, και στην φατσα +1 λογω ομοιότητας με τον Trujilo!
Αυτό με το Trujito μου βγηκε το νερό από τη μύτη ?. Να είσαι καλά. 

Πολύ καλός!  Ας τον fusio να λέει....ζηλεύει!?

Off topic... τα παλιά "καλά" χρόνια του Νόιζ θυμάμαι ένα παλικάρι σε μισοσκότεινα βίντεο, ημίγυμνο...?  να σολάρει πολύ ωραία...  Εσύ ήσουν;

• Haha
Reactions: fusiongtr
Άκου, μια χαρά παίζεις. Είσαι τοπ κιθαρίστας. Μην αγχώνεσαι για το σόλο. Το θέμα είναι να βγαίνει καλά το κομμάτι και να γουστάρει ο κόσμος.

Με το σόλο οι περισσότεροι δε θα ασχοληθούνε. Οι μόνοι που θα σε στήσουν στα 10 μέτρα θα ναι τίποτα κιθαρίστες που θα περιμένουν να κάνεις κανά λάθος για να χαρούν από κακία και να ανέβει η αυτοπεποίθησή τους. ?

Πολύ καλός!  Ας τον fusio να λέει....ζηλεύει!?

Off topic... τα παλιά "καλά" χρόνια του Νόιζ θυμάμαι ένα παλικάρι σε μισοσκότεινα βίντεο, ημίγυμνο...?  να σολάρει πολύ ωραία...  Εσύ ήσουν;
 Κρύβε λόγια.... ?

Αφου εβγαλες το σημειο στο 0:32 που ολοι κολωνουν και μαλιστα με wha, απο εμενα  thumbs up. Λιγο προσοχη με το τεμπο οπως σου ειπαν και αλλοι και πας για το 10/10.

• Like
Κι εγώ με το δεξί παίζω το wah.

Στο συγκεκριμένο δεν έχει δυσκολία η χρήση του γιατί το ανοιγοκλείνουμε με το ρυθμό του κομματιού, σαν να χτυπάμε το πόδι στο Ρυθμό.

Αν δεν έχεις πρόβλημα στο να χτυπάς το πόδι σου με το ρυθμό, δεν υπάρχει δυσκολία.

Δυσκολία θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα υπήρχε αν έπρεπε να ανοιγοκλείνεις το wah σε συγκεκριμένες νότες.

Για λάιβ είναι σουπερ, έστω κι αν δεν είναι 100% ίδιες όλες οι φράσεις.

Μόνο το ρυθμικό γενικά θέλει διόρθωση. 

Στο συγκεκριμένο δεν έχει δυσκολία η χρήση του γιατί το ανοιγοκλείνουμε με το ρυθμό του κομματιού, σαν να χτυπάμε το πόδι στο Ρυθμό.

Αν δεν έχεις πρόβλημα στο να χτυπάς το πόδι σου με το ρυθμό, δεν υπάρχει δυσκολία.

Δυσκολία θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα υπήρχε αν έπρεπε να ανοιγοκλείνεις το wah σε συγκεκριμένες νότες.

Τα ίδια έγραψα κι εγώ και με κοροδέβουνε Σπύρο μου ....

Αφου εβγαλες το σημειο στο 0:32 που ολοι κολωνουν και μαλιστα με wha, απο εμενα  thumbs up. Λιγο προσοχη με το τεμπο οπως σου ειπαν και αλλοι και πας για το 10/10.
Ευχαριστώ πολύ. Να είσαι καλά. Ναι όντως χάνει στο τέλος αλλά δεν πάω για το νότα νότα γιατί χαθήκαμε άσε και οτι βαριομαστε ? ή δεν μπορούμε. Ενα από όλα. 

Το ρυθμικό εννοείς τα τελευταία γρήγορα περάσματα? Γιατί γενικά από ότι κατάλαβες είναι και αυτοσχεδιστικο αρκετά και προσπάθησα να τα "χωρέσω" όλα και προφανώς δεν... 

Δάσκαλε για να μην κρύβομαι θέλει μελέτη μελέτη μελέτη και ειμαι λίγο ερασιτέχνης  και φυγόποινος.

Δάσκαλε για να μην κρύβομαι θέλει μελέτη μελέτη μελέτη και ειμαι λίγο ερασιτέχνης  και φυγόποινος.
Το'χεις, μην τρελαίνεσαι.
Απλα θελει να στανταρεις μερικα σημεια που δυσκολευεσαι ή ειναι ασαφη και να τα παιξεις μερικες φορες για να "ρεουν" ρυθμικα.

• Like
Reactions: fusiongtr

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα