Μετά το main solo ειναι improvise one take γιαυτο και ειναι οτι ναναι χαχαχαχα![]()
Είναι από τα πρώτα σόλο που είχα μάθει, για μένα χωρίζεται σε 2 sessions το σόλο.ΝP. Μου άρεσε ο ήχος προσωπικά.
Το έχεις, αμα το κάνεις σοβαρά για εμένα φαίνεται ότι θα το βγάλεις άνετα! Είναι από τα αγαπημένα μου κομμάτια.
αυτό εννοούσα βασικά. Ότι φαίνεται ότι το κατέχεις και απλά το έχεις ξεχάσει. Το ίδιο συμβαίνει για πολλά και σε εμένα αντίστοιχα.Είναι από τα πρώτα σόλο που είχα μάθει, για μένα χωρίζεται σε 2 sessions το σόλο.
Γενικά πάντως το έχω παίξει τόσες πολλές φορές που βαρέθηκα να κάτσω να το ξαναμάθω, το πρώτο μέρος του σόλο οκ για μένα πρέπει να παιχτεί έτσι όπως είναι αφού είναι τόσο κλασσικό που είναι κρίμα να το πειράξεις και του να βγάλεις τα μάτια.. στο δέυτερο μισό του όμως σηκώνει άνετα ένα ωραίο, άρρωστο αυτοσχεδιασμό, μελετημένο βέβαια για να βγει και ωραίο το αποτέλεσμα.
Η τοποθέτηση του κινητού φταίει όταν τραβάω το βίντεοΠολύ ωραίο! Λύσε μου μια απορία: Στο βίντεο φαίνεται να παίζεις αριστερή κιθάρα ενώ στο αβαταρ φαίνεται δεξιά... Ποιο έχεις κάνει flip και γιατί?