surf geen σπρει στην ελλαδα.

johnps

Ενεργό μέλος
Πόντοι
398
υπαρχει χρωματοπωλειο ελλαδα που να τα φτιαχνει surf green  [  η παραπλησια χρωματα ]  και να στελνει με τα ελτα ?...γνωριζει κανεις διευθυνση - ονομα ..???

Το surf green σαν χρώμα εχει πολλές αποχρώσεις,

http://paintref.com/cgi-bin/colorcodedisplay.cgi?color=Surf%20Green

Το καλύτερο που μπορεις να κανεις ειναι να εκτυπώσεις την απόχρωση που θες, πχ αυτήν:

http://curtisnovak.com/restorations/FenderColors/SurfGreen.shtml. και να το πας σε ένα μαγαζί που πουλάει χρώματα αυτοκίνητων και να στο φτιάξουν, μπορούν επίσης να στο βάλουν και σε σπρέι, αλλα ρωτά την χρέωση γιατι μπορεί να σου γενειάδα ακριβά.

διευθυνση απο τετοια μαγαζια θελω- ψαχνω...οσο για το χρωμα και τις διαφορες αποχρωσεις ξερω τι θελω.

ειδικα αν εχουν καταλογο χρωματων..απλα να τα ''εμφιαλωνουν''... ;D

Σε ποια περιοχή μένεις, εγώ ξέρω στον Πειραια αλλα δεν ξέρω αν στέλνουν ταχυδρομικά.

χαλκιδικη ειμαι...γι'αυτο ρωταω αν στελνουν με ταχυδρομειο

Ψάξε για χρώματα sikkens στην περιοχή σου, βάζουν χρώματα σε σπρέι.

βρηκα...sikkens..πρεπει βεβαια να τα δω απο κοντα αλλα ο.κ...thanxxx..hellfire

Δεν σε περιορίζει ο κατάλογος που έχουν, μπορούν να σου φτιάξουν ότι χρώμα θες. ;)

οποτε παω με το No... απο τη fender..μενει μονο το ....οικονομικο..!!

παιδες επανερχομαι...βρηκα μαγαζι θεσ/νικη στη μοναστηριου βαζει οτι χρωμα θες σε σπρει και εχει και βερνικι συμβατο στα 8ευρω [ το βερνικι ]. υπαρχει καποιος στανταρ κωδικος για το surf green της φεντερ..??? γιατι στα αυτοκινητα αναλογα με τη χρονια και τη μαρκα γινεται χαμος..

το χρωμα για να το παρασκευασει και να το βαλει στη φιαλη κοστιζει 14ε

Ωραία, υπολόγισε πόσες θα χρειαστείς και σιγουρεψου ότι το χρώμα θα ειναι μονής, δηλαδή με βερνικι μαζί, εάν το θες γυαλιστερό, ή διπλής, δηλαδή ματ για να βάλεις εσύ απο πανω δικό σου βερνίκι. ;)

θα φυγει το υπαρχον βερνικι [remover] και θα φανει λιγο...κσυλο...δεν θα βγαλω ολο το ασπρο μετα θα περαστει το sg και μετα παλι γυαλοχαρτο για να φαινεται απο κατω το ασπρο.. relic strat  surf green over olympic white.. ;D...παντως ο mark jenny δεν ειχε τετοιο συνδυασμο.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back