Φίλε Νίκολσον

, ήθελα να προσθέσω κάτι στην άποψη του προλαλίσαντα όταν είδα το πόστ του ,αλλά σκιάχτικα ;D.
Είπα δε βαριέσαι ,οι καιροί είναι περίεργοι ,όλοι είναι τσιτωμένοι γύρω ,άσε μη μπλέξω ;D
Φίλε μου-αν μου επιτρέπεις τη προσφώνηση- σου έχω ξαναπεί ,ότι οι γνώσεις μου και σαν οργανοπαίχτης ,αλλά και σα τεχνικός ήχου είναι περιορισμένες, αλλά ηλικιακά και ακουστικά θεωρώ ότι κάτι ψιλοσκαμπάζω,σύμφωνα πάντα και με τα υποκειμενικά μου γούστα.
Συμπληρωματικά λοιπόν ,σ΄αυτά που σου έγραψε ,θα έλεγα ,ότι μάλλον φταίει το γεγονός ότι περνάς πολλές ώρες πάνω από τα μηχανήματα του διαβόλου ,χωρίς την υποστήριξη και τη συνδρομή κάποιου άλλου.
Άκουσα το τραγούδι των c-real ,δεν είμαι οπαδός του είδους ,αλλά έχει μια πινελιά διαφορετική . Δε κρίνω τη σύνθεση ,απλά σου λέω ότι αλλάζει ο ήχος εντελώς επιδή συμμετέχουν και άλλοι στο κόλπο ,είτε μουσικοί είτε παραγωγός?ηχολήπτης? .
Δε ξέρω , μάλλον θα πρέπει στα σχέδιά σου που και που να βάζεις και κανά φίλο σου , να προσθέτει λίγο χρώμα δικό του . Δύσκολα ένας άνθρωπος μόνος του τα βγάζει πέρα σε τούτο το ντουνιά ;D
Εγώ εκεί το αποδίδω ,ειδικά όταν είσαι και χρόνια στο κουρμπέτι και όλο το βάρος πέφτει επάνω σου , μάλλον πέφτεις στη παγίδα των εύκολων-γρήγορων μοτίβων .Είτε από συνήθεια,είτε από έλλειψη χρόνου ,επαναλαμβάνεις πράγματα. Όχι στη σύνθεση ,στο τρόπο που ακούγεται το τελικό αποτέλεσμα . Ενορχήστρωση ,μίξη .
Εννοείτε πως αυτά στα λέω με κάθε σεβασμό ,όχι μόνο προς έναν μουσικό ανώτερό μου ,αλλά προς έναν οποιονδήποτε μέσα στο φόρουμ που δε γνωρίζω προσωπικά και οφείλω να τον σέβομαι .
Επίσης αυτή είναι μια προσωπική άποψη που λέγεται καλοπροαίρετα .
ΥΓ είπαμε σκιάζομαι ,σκιάζομαι ,όλο και πιο συχνά τελευταία εδώ μέσα ;D