Sunset In Rιo

• Thread starter Thread starter dvat
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 2K

dvat

Μέλος
Πόντοι
36
Ένα ακόμη κομμάτι από προσωπική δουλειά που ετοιμάζω σιγά σιγά. Ανήκει στο ίδιο set κομματιών με το Staring At You, που ανέβασα το video clip πριν λίγες μέρες.

Έδω έχουμε μια παλιά ιδέα, ένα II - V - I progression Bossa style.

Hope u like it και φυσικά κάθε γνώμη/σχόλιο ευπρόσδεκτο

Sunset_In_Rio.mp3

Attachments

Πολυ ωραιο...και το αποκορυφωμα λιγο μετα το 1:50 καταπληκτικο!

bouzoukleri είπε:
Ετοιμάζω mojito     8)

στην υγειά σου
Στις 10:37?!  ...μπραβοοο  :P  ;D

Yes man!!!!! Έτσι μπράβο...Πές μας λίγο και για το background...πλήκτρα, κρουστά, synths κλπ...

Κι εμένα μου άρεσε.

Αν και δεν είμαι φίλα διακείμενος στον συγκεκριμένο ήχο κιθάρας σε τέτοια τραγούδια, δεν με χάλασε καθόλου.

Μπράβο Δημήτρη.

οι κιθαριστικες ικανοτητες ειναι δεδομενες, αλλα , εχω την εντυπωση, οτι το κομματι πασχει λιγακι ρυθμικα... just saying.

sorry guys, έλειπα σε εταιρικό meeting... ;D ;D

thank u καταρχήν για τα σχόλιά σας.

bouzouk, celf thank u guys....

Ανέστη, η ηχογράφηση έγινε σε mac σε cubase. Μπάσο (για το οποίο γίνεται μάχη ποιός θα παίξει) παιγμένο από εμένα και από τον Bob. Χρησιμοποιήσαμε μια ηλεκτρακουστική washburn και όλοι οι άλλοι ήχοι είναι από ένα Korg Workstation. Θέματα πνευστών κλπ βρέθηκαν σε κιθάρα και παίχτηκαν στο Korg. Προγραμματισμός τυμπάνων και κρουστών έγινε από τον Bob.

Kώστα, καταλαβαίνω τι εννοείς. Και εγώ που το ακούω, ίσως έχει λίγο παραπάνω gain από όσο αρχικά νόμιζα. Βέβαια, για το συγκεκριμένο, η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν ήχο μεσαίο με πολύ sustain (Santana) ...

Φίλε , matawan, τα ρυθμικά μέρη του κομματιού είναι και αυτά που θα δουλευτούν περισσότερο μέχρι να φτάσουμε στο οριστικό αποτέλεσμα του κομματιού. Και εγώ θέλω αρκετά πράγματα ακόμη και ειδικά στα κρουστά... Σωστή η παρατήρησή σου.

govanmaniac είπε:
έγινε από τον Bob.
Σφουγγαράκη? ;D ;D

Πλάκα-πλάκα, μπράβο στον Βοb :o

thank u Hyperpano.  ;)

Ανέστη, για τον mac δεν μου σχολίασες?  ;)

govanmaniac είπε:
Ανέστη, για τον mac δεν μου σχολίασες?  ;)
η ηχογράφηση έγινε σε mac σε cubase.
Αφού θέλεις να τα ακούσεις...ντροπή σας... ;D

govanmaniac είπε:
άσε, έχω ψηθεί να πάρω mac σου λέω... :P
Γιατί? Το Cubase, όπως δουλεύει στο Pc, δουλεύει και στο Mac...να μου έλεγες ότι είδες το Logic να τρέχει, να το καταλάβω

πολύ πιο σταθερό και αξιόπιστο μηχάνημα... 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back