• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Studio building thread "The Green Room"

Εξαιρετικά ενδιαφέρον το σχέδιο του διάχυτη!!! ;D

Αν μπορείς δώσε περισσότερες λεπτομέρειες για το σχέδιο και την κατασκευή.

πχ

ποσο είναι το πλάτος της κάθε φέτας?

ποσο το μήκος?

Επίσης παρατήρησα ότι δεν έχεις διπλασιάσει το 21cm κομμάτι στην επανάληψη.

δηλαδή 21 16 1 11 11 16 21 16.. αντί για 21 16 1 11 11 1 16 21 21 16...

Ποιο από τα δυο είναι το σωστό?

Αν σου είναι εύκολο βάλε περισσότερες φωτογραφίες.

Καλή συνεχεια στην κατασκευή και καλές δουλειές. ;)

Το καλύτερο και εμφανισιακά και σαν ευκολία είναι το ξύλο αλλά είναι βαρύ υλικό και θα πρέπει να το υποστηρίξεις ανάλογα.

Το φελιζολ είναι μάρκα, ήταν οι πρώτη μάρκα πολυστερίνης στην Ελλάδα και γι αυτό έχει καθιερωθεί σαν όρος. Όλα πολυστερίνες είναι απλά σε διάφορα χρώματα ανάλογα με την μάρκα και σε διάφορες πυκνότητες, όσο σκληρότερο τόσο καλύτερο.

fleamail είπε:
Το καλύτερο και εμφανισιακά και σαν ευκολία είναι το ξύλο αλλά είναι βαρύ υλικό και θα πρέπει να το υποστηρίξεις ανάλογα.

Το φελιζολ είναι μάρκα, ήταν οι πρώτη μάρκα πολυστερίνης στην Ελλάδα και γι αυτό έχει καθιερωθεί σαν όρος. Όλα πολυστερίνες είναι απλά σε διάφορα χρώματα ανάλογα με την μάρκα και σε διάφορες πυκνότητες, όσο σκληρότερο τόσο καλύτερο.
gotchaaa ευχαριστω

Καταπληκτική δουλειά!! Εύγε!!!

Έχετε ψάξει κ μπράβο που το μοιράζεστε μαζί μας!

Κάλες μουζικές με το καλό!!

Εύγε πραγματικά!

Φαίνεται πολύ προσεγμένη και καθαρή δουλειά και έχεις την ικανοποίηση ότι το έχτισες μόνος σου με φιλαράκια! Μεγάλη υπόθεση! Ειδικά στις μέρες μας..

Με το που τελείωσα πλακωθήκαμε στις ηχογραφήσεις και ξέχασα να ανεβάσω φωτογραφίες από το τελικό αποτέλεσμα, μάλλον σχεδόν τελικό, γιατί το aircondition έχει χαλάσει 2 φορές  >:(

DSC02000.JPG

DSC02001.JPG

fleamail είπε:
Με το που τελείωσα πλακωθήκαμε στις ηχογραφήσεις και ξέχασα να ανεβάσω φωτογραφίες από το τελικό αποτέλεσμα, μάλλον σχεδόν τελικό, γιατί το aircondition έχει χαλάσει 2 φορές  >:(
μπορείς να βγάλεις κ περιμετρικές φωτό?

με το θέμα εξαερισμού με τα παράθυρα τί έκανες τελικά?

και από θέμα ηχομείωσης πως πάει?

Μπράβο! Πρέπει να έχει μπει ΠΟΛΥ δουλειά για την όλη προσπάθεια. Καλές εγγραφές 8)

Το μόνο που δεν πολυκατάλαβα είναι η φάση με τη συγκεκριμένη χρήση γυψοσανίδας στο πάτωμα...

Μπράβο! Πρέπει να έχει μπει ΠΟΛΥ δουλειά για την όλη προσπάθεια. Καλές εγγραφές
Το μόνο που δεν πολυκατάλαβα είναι η φάση με τη συγκεκριμένη χρήση γυψοσανίδας στο πάτωμα...
H γυψοσανίδα είναι μια εύκολη και πάνω από φθηνή λύση για να προσθέσεις μάζα στο πάτωμα. Ναι έχει πέσει πάρα πολύ προσωπική δουλειά και διαπίστωσα ότι προς το τέλος λόγο κούρασης και αγανάκτησης τείνει να ξεφεύγει λίγο η προσοχή στην λεπτομέρεια, πχ κάναμε λίγο sloppy δουλειά στο στοκάρισμα. Οπότε συμβουλή μου είναι καλύτερα να σταματήσεις για λίγες μέρες παρά να σε πάρει από κάτω.

μπορείς να βγάλεις κ περιμετρικές φωτό?με το θέμα εξαερισμού με τα παράθυρα τί έκανες τελικά?

και από θέμα ηχομείωσης πως πάει?
Εξαερισμό δεν έχω βάλει, το άφησα για να δω αν πραγματικά χρειαστεί και τελικά μετά από 8 μέρες ηχογραφήσεων δεν παραπονέθηκε κανείς, αφήνεις λίγο ανοιχτά την πόρτα στο διάλειμμα και ούτε μυρωδιές ούτε τίποτα. Φαντάζομαι όμως πως αν ήταν σε υπόγειο δεν θα τη γλίτωνα.

Η ηχομόνωση πέτυχε τον σκοπό της, 100% ησυχία από έξω προς τα μέσα και στο control όταν παίζει ένας drumer πχ ακούγετε ένα ελάχιστο βουητό. Άλλωστε δεν περίμενα και θαύματα, η υπάρχουσα τοιχοποιία ήταν σκέτο τούβλο από την μία μεριά.

fleamail είπε:
H γυψοσανίδα είναι μια εύκολη και πάνω από φθηνή λύση για να προσθέσεις μάζα στο πάτωμα.
Αυτό φαντάστηκα αλλά δε θα κάνει σπασίματα; Καταλαβαίνω ότι η πίεση "απλώνει" σε μεγάλη επιφάνεια έτσι όπως έχει φτιαχτεί, λόγω απειρίας όμως στην πράξη δε μου "κάθεται" :P

Jasemeister είπε:
Αυτό φαντάστηκα αλλά δε θα κάνει σπασίματα; Καταλαβαίνω ότι η πίεση "απλώνει" σε μεγάλη επιφάνεια έτσι όπως έχει φτιαχτεί, λόγω απειρίας όμως στην πράξη δε μου "κάθεται" :P
μπά...εγώ στο πάτωμα που έκανα για τα τύμπανα έβαλα 6εκ. 100αρι πετροβάμβακα και απο πάνω 2 στρώσεις γυψοσανιδα και μετά μοκέτα. όλα κομπλέ και κοπράσινα

Με το φύλο νοβοπαν που έχω από πάνω δε σπάει με τίποτα. Έτσι όπως το έχεις κάνει όμως beeros είναι πολύ εύκολο να σπάσει μόνο με την μοκέτα. Και το χειρότερο είναι ότι δεν θα το πολύ καταλάβεις γιατί το χαρτί κρατάει τα κομμάτια  ;D

fleamail είπε:
Με το φύλο νοβοπαν που έχω από πάνω δε σπάει με τίποτα. Έτσι όπως το έχεις κάνει όμως beeros είναι πολύ εύκολο να σπάσει μόνο με την μοκέτα. Και το χειρότερο είναι ότι δεν θα το πολύ καταλάβεις γιατί το χαρτί κρατάει τα κομμάτια  ;D
δε με απασχολεί, ούτως ή αλλιώς είναι προσωρινό  ;)

fleamail είπε:

DSC02000.JPG

DSC02001.JPG
Μπραβο.

Πολυ ωραια δουλεια, πολυ προσεγμενη και με πολυ μερακι

Μπραβο

Ψαγμένη δουλεία μπράβο και καλες ηχογραφήσεις ,αν μπορείτε ανεβάστε και κανα δείγμα να ακουσουμε .Ευχαριστω .

Trending...

Νέα θέματα