Studer A820

• Thread starter Thread starter PJ
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 7K

PJ

Matrix Studio
Πόντοι
16
Εικονες απο το τεραστιο plug in βαρους 230 kg που "κατεβασα" στο στουντιο χθες βραδυ. Μολις βρω το κουραγιο θα κατεβασω και το αδελφακι του για total ευχαριστηση 48 tracks.

SNC00460.jpg

SNC00461.jpg

SNC00463.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το έχω κλείσει στο control με αυτη και το αδελφακι του στην αποθηκη εχει τρελαθει.

trident.jpg

Εκει που ηταν πριν (Olympic Studios) εβλεπε αυτη την SSL -στο παραθυρο του machine room πανω δεξια-αλλά απο διηγησεις που ειχε απο A80 φαινεται οτι παντα ηθελε να συναντησει μια Trident B Range.

olyxl9000kmain16800.jpg

Με 'γειά Γιαννάκη. Το 'χεις κάψει τελείως έτσι;  :D

Δε λέω... πέρα από το κόλλημα είναι πλέον αυτό που κάνει τη διαφορά στην επιλογή στούντιο.

Καλοτάξιδα.

Υ.Γ. Ταινία πήρες;

Οτι το εχω καψει το εχω καψει αλλά δεν βλεπω και κανεναν σας να προσπαθει να με συνεφέρει ;D και το εκτιμω ;)

Αμέ πηρα και ταινια

Θα παρακαλούσα τον φίλο PJ να μην ανεβάζει πρωί πρωί πορνογραφικό υλικό στο φόρουμ.  :o :o

Απαγορεύεται από τους κανονισμούς.  ;D ;D

Υ.Γ. Εύχομαι τα καλύτερα.

Θέ_λου_με κλιπς

Everybody now..

"Θέ_λου_με κλιπς"

"Θέ_λου_με κλιπς"

.........

........

.........

......

....

...

Κατσε να του παρω τον αερα γιατι τωρα του παταω διπλο κλικ στο στοπ για να γυρισει στο μηδεν

PJ είπε:
Yep..Απο Λονδινο, ηταν στα Olympic Studios
ΙΣΤΟΡΙΑ!! Λογικά θα το προσέχεις λίγο παραπάνω όσο να'ναι.

Θυμάμαι πριν 10 χρόνια που γράφαμε ηλεκτρονική μουσική με ένα φίλο μου, είχαμε στα χέρια μας (δανεικό) το original EMS synthi του ίδιου του Rick Wright (Pink Floyd). Θυμάμαι ότι πρόσεχα κάθε νότα που παρήγαγε να μην είναι πρόχειρη, το ένιωθα σαν "εσωτερική" υποχρέωση.

Πιστεύω δηλαδή ότι πέρα από το image του στούντιο, θα σας κάνει καλό γενικότερα η παρουσία ενός μηχανήματος με τόση ιστορία πάνω του.

Well done!!

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες και ευχαριστω ολους για το θετικο vibe.

By the way αν καποιος μπορει να μου προτεινει καποιο καλο τεχνικο feel free.

Εχω και ο ιδιος καποια τεχνικη βαση αλλα θα αισθανομουν πολυ καλυτερα αν ξεκινουσα με καποιον με περισσοτερη πειρα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back