- Πόντοι
- 6
Μόλις αγόρασα ένα ζευγάρι jbl lsr305 και αναρωτιέμαι ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να τα στρώσω?
Παρακαλώ τα φώτα σας.
Παρακαλώ τα φώτα σας.
Γιατι να τα στρωσεις?Κρεββατια ειναι? ;Dποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να τα στρώσω?
Δεν έχω άποψη για το θέμα, δεν ξέρω αν χρειάζονται τελικώς αυτό που λέμε στρώσιμο τα ηχεία, μάλλον όχι, πάντως επειδή έχω τα συγκεκριμένα, η εταιρεία διαφημίζει πως αυτά έχουν εργοστασιακά μια περίοδο 100 ωρών burn in έκαστο και έτσι και καλά εξασφαλίζεται η μέγιστη και ορθή απόδοσή τους όταν παραδίδονται στον χρήστη.Superfunk είπε:Γιατι να τα στρωσεις?Κρεββατια ειναι? ;D
εξω απο την πλακα δεν χρειαζονται απολυτως κανενα στρωσιμο,χρησιμοποιησε τα οπως ειναι.
Πας Αθήνα - Θεσσαλονίκη αυστηρά στα 80db.djsoundwave είπε:αναρωτιέμαι ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να τα στρώσω?
πεθανα ;D ;DSuperfunk είπε:Γιατι να τα στρωσεις?Κρεββατια ειναι? ;D
εξω απο την πλακα δεν χρειαζονται απολυτως κανενα στρωσιμο,χρησιμοποιησε τα οπως ειναι.
ο χώρος, σου "φωνάζει" για να ασχοληθείς λίγο μαζί του (αν φυσικά σε ενδιαφέρει το κάτι παραπάνω)... ψάξε εδώ και αλλού στα μύρια θέματα περί ηχοδιαμόρφωσης και "ότι προαιρείσαι" θα το εκτιμήσει...djsoundwave είπε:Και κάτι ακόμη,στον χώρο που τα έχω όταν μιλάω δυνατά ακούγεται ενα κουδούνισμα σαν καμπάνα,αυτο σημαίνει οτι θέλουν απορρόφηση οι υψηλες συχνότητες?