Τα string trees τα οποια εχουν καποιο μηχανισμο " ελατωσης τριβης" ή ειναι φτιαγμενα απο γραφιτη υποτιθεται οτι θα σου δωσουν λιγοτερο "ξεκουρδισμα" αν χρησιμοποιεις το τρεμολο πολυ ..υπερεχουν καποια σε σχεση με καποια αλλα και γιατι;
Γιατι να βαλεις 2 string trees?Εχω 2 butterfly style καβατζα αλλα ελεγα μην τρυπησω ακομα αν ειναι να βαλω τα round
συμφωνώSuperfunk είπε:Γιατι να βαλεις 2 string trees?
ENA φτανει.
μετα τo 72 η Fender,μεταξυ πολλων αλλων λαθος επιλογων ,αρχισε να βαζει 2 string strees σε ολες τις κιθαρες της,τακτικη που ευτυχως καταργησε οταν ανοιξε ξανα υπο νεα δ/νση στα mid 80sdimsonic είπε:συμφωνώ
όμως ακόμα έχω την απορία
![]()
τώρα που το λες, μήπως να ξεσκαλώσω τη σολ απο κει?Superfunk είπε:μετα τo 72 η Fender,μεταξυ πολλων αλλων λαθος επιλογων ,αρχισε να βαζει 2 string strees σε ολες τις κιθαρες της,τακτικη που ευτυχως καταργησε οταν ανοιξε ξανα υπο νεα δ/νση στα mid 80s
Καλη ιδεα.Ειδικα αν την συνοδευσεις με ενα τυλιγμα της σολ 6-7 φορες γυρω απο το post ωστε να εχει καλη γωνια πισω απο το nut.dimsonic είπε:τώρα που το λες, μήπως να ξεσκαλώσω τη σολ απο κει?
συνήθως τυλίγω με καβάλημα στην αρχή και μετά τις στροφές τις διώχνω προς τα κάτω για να έχω μεγαλύτερη γωνία.Superfunk είπε:Καλη ιδεα.Ειδικα αν την συνοδευσεις με ενα τυλιγμα της σολ 6-7 φορες γυρω απο το post ωστε να εχει καλη γωνια πισω απο το nut.
αν δεν ακους διαφορα στον ηχο της μι & σι ναι ειναι αχρηστο.Άρα το tree μου είναι άχρηστο;