String King

• Thread starter Thread starter ez
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 3K

ez

Performance Guru
Πόντοι
1,038
Έχω (κουρασμένη) όρεξη βραδιάτικα, ένα ακόμα κομμάτι που ξέθαψα απο ηχογραφήσεις live@studio καμμιά 20αριά χρόνια πριν... :-X

Ακυκλοφόρητο κι αυτό, με λίγο αλαζονικό τίτλο  8), αλλά είχα στο μυαλό μου όταν τόγραφα κουστούμια, καπέλλα, δίχρωμα παπούτσια, μπέρμπον, γκόμενες & βίντατζ κιθάρες... ;D

Έχει ενδιαφέρον progression νομίζω στα θέματα του...τόψαχνα τότε... ;D...αλλά τότε πάλι έπαιζα με strat & vibrolux καρφί...(τ'ακούς Νέστωρα;;; ;))

Ηλίας Ζάικος-gtr

Σωτήρης Ζήσης-bass

Αλέξης Αποστολάκης-drums

Άκης Κατσουπάκης-organ

string.mp3

Attachments

Πωω απίθανο!  8)

Πάω για ύπνο χορεύοντας!  ;D

(Έχω την εντύπωση πως σε κάποια σημεία η κιθάρα είναι ελαφρώς εκτός χρόνου(π.χ. στο 00.25). Μπορεί να λέω κουταμάρες ή μπορεί να είναι έτσι ηθελημένα..)

kostri είπε:
(Έχω την εντύπωση πως σε κάποια σημεία η κιθάρα είναι ελαφρώς εκτός χρόνου(π.χ. στο 00.25). Μπορεί να λέω κουταμάρες ή μπορεί να είναι έτσι ηθελημένα..)
...ήμαν νιός και βιαζόμουνα... ;D

Blues Wire, τί να πεί κανείς... και το φινάλε φανταστικό. Και η ηχογράφηση με πολύ όμορφο χώρο. Για το σολο progression τα γνωστά απίθανα. Από τότε που πρωτοείδα EZ μπήκα σε μεγάλα μπλεξίματα. Αλήθεια.

Ηλια πολυ καλο. Θα το συμπεριλαβεις και αυτο στη συλλογη;

ez είπε:
αλλά τότε πάλι έπαιζα με strat & vibrolux καρφί...(τ'ακούς Νέστωρα;;; ;))
Εγώ τ' ακούω, αλλά φοβάμαι να πω, γιατί μπορεί να μου πεις SX ήταν (όπως ο gvour) και να ξαναγίνω ξεφτίλα.

Εξαιρετικό shuffle, πετάει η μπάντα, σούπερ κιθάρα.

Υ.Γ. Τώρα αν πω ότι άκουσα maple neck, θέσεις 4,5 (bridge), και 1 θα προκαλέσω το γέλωτα και τη θυμηδία?. :D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Nestoras είπε:
Υ.Γ. Τώρα αν πω ότι άκουσα maple neck, θέσεις 4,5 (bridge), και 1 θα προκαλέσω το γέλωτα και τη θυμηδία?. :D
Απλά θα επιβεβαιώσεις τις φήμες για τ'αυτιά σου και θα προσθέσεις ένα λιθαράκι στον μύθο του Αισ....Νέστωρα  ;D...

Έτσι είναι, (4 εννοείς middle & bridge πιστεύω) αλλά αν θυμάμαι καλά παίζω και τον middle μόνο του σε ένα θέμα.

Ευχαριστώ όλους για την ακρόαση και τα σχόλια.

ez είπε:
αλλά αν θυμάμαι καλά...
O ένας νομίζει ότι ακούει...ο άλλος νομίζει ότι θυμάται...άντε γερόντια!!! ;D ;D

Άντε μπάρμπα Ηλία και γρήγορα τη συλλογή!!! ;)

Tι ωραια που ειναι τα shuffle οταν ειναι τοσο καλα παιγμενα.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!

Εξαιρετικό!

Τα συγχαρητήρια και στον συμπαθέστατο μπασίστα  :D

gvour είπε:
Σας ευχαριστώ...δράττομαι της ευκαιρίας να πω οτι αυτό είναι απο τα μεγαλύτερα "βουνά" που πρέπει να σκαρφαλώσει κάποιος αν θέλει ν'ασχοληθεί σε βάθος με τα μπλουζ...

Ειδικά για μπασίστες και ντράμερς, φαίνεται κουραστική και μονότονη διαδικασία κάποιες φορές, απο τη στιγμή όμως που θα σε κερδίσει η μουσική του ιδιώματος, αρχίζεις και αντιλαμβάνεσαι τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις - και να το απολαμβάνεις...

Μου άρεσε πάρα πολύ.

.αλλά τότε πάλι έπαιζα με strat & vibrolux καρφί.
Η νιότη, παρ' όλη την επιπολαιότητα, μπορεί να περιέχει και μερικές σοφές επιλογές. ;D

ez είπε:
Σας ευχαριστώ...δράττομαι της ευκαιρίας να πω οτι αυτό είναι απο τα μεγαλύτερα "βουνά" που πρέπει να σκαρφαλώσει κάποιος αν θέλει ν'ασχοληθεί σε βάθος με τα μπλουζ...

Ειδικά για μπασίστες και ντράμερς, φαίνεται κουραστική και μονότονη διαδικασία κάποιες φορές, απο τη στιγμή όμως που θα σε κερδίσει η μουσική του ιδιώματος, αρχίζεις και αντιλαμβάνεσαι τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις - και να το απολαμβάνεις...
+1Eχω ενα φιλαρακι μπασιστα μονιμα εγκατεστημενο πια στην Ολλανδια,  που ενω μπορει να παιξει οτι πιο δυσκολο ειδος υπαρχει, οταν πηγε σε  μερικα οντισιον για να παρει gigs με καποια μπαντα, επελεξε τελικα ο ιδιος να παιξει σε μια μπλουζ μπαντα, πολυ απλα γιατι οπως ειπε το απολαμβανε περισσοτερο.

Jazzjoker είπε:
Η νιότη, παρ' όλη την επιπολαιότητα, μπορεί να περιέχει και μερικές σοφές επιλογές. ;D
...ου γαρ μόνον έρχεται... ;D

Evilnye είπε:
Εξαιρετικό!

κατ εμε  ένας απο τους μεγαλύτερους μπασίστες και ανθρώπους του ιδιώματος

τα σέβη μου!!! 

Nestoras είπε:
Εξαιρετικό shuffle, πετάει η μπάντα, σούπερ κιθάρα.
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο. Αϊ ρεστ μάι κέις!

Υ.Γ. Τώρα αν πω ότι άκουσα maple neck, θέσεις 4,5 (bridge), και 1 θα προκαλέσω το γέλωτα και τη θυμηδία?
Εγώ θα σε παραδεχτώ μόνο αν βρεις και από ποια περιοχή του Καναδά ήταν το σφεντάμι του μπράτσου! ;D

χωρις ο "μικρος" της παρεας να εχω μεγαλη εμπειρεια απο αυτου του ειδους την μουσικη (παρ'ολα αυτα ακουω αλλα οχι οπως οιο περισσοτεροι εδω μεσα που εχτε εντριφισει στο θεμα)

εχω να πω οτι...δεν εχω να πω τιποτα - δεν περιγραφω αλλο και ολα αυτα τα κοπλιμεντα που δεν μου ερχονται στο μυαλο γιατι δεν ξερω αν υπαρχουν και λεξεις για να περιγραψεις αυτο το φανταστικο συνολο που ακουσαν τα ωραια ροζ αυτια μου σημερα το απογευμα - σε ευχαριστω που μου δινεις ακομα μια γροθια στο στομαχι και μου λες με τον τροπο σου "αντε παιδακι μου σπιτι να αλλαξεις καμια χορδη που μου θες και κιθαρα" - σε ευχαριστω και παλι

messalion είπε:
σε ευχαριστω που μου δινεις ακομα μια γροθια στο στομαχι και μου λες με τον τροπο σου "αντε παιδακι μου σπιτι να αλλαξεις καμια χορδη που μου θες και κιθαρα" - σε ευχαριστω και παλι
Με τιμάς "μικρέ", σ'ευχαριστώ επίσης...μην ξεχάσεις μόνο μόλις αλλάξεις τη χορδή, παίξε  ;D!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back