πιστευεις πως αν το αλλαξω θεση θα φαινετε η αρχικη τρυπουλα στο ξυλο????marmelaki είπε:Στα δικα μου ματια φαινεται στραβο. Και δεν παιζει να ειναι η γωνια της φωτογραφιας, αλλιως θα ηταν στραβο και το τασακι (του οποιου την ευθεια εχουμε σαν reference).
RayDTutto είπε:Σε πειράζει;
Η τρυπούλα μπορεί να μη φαίνεται αλλά μπορεί να φανεί η τρυπάρα!
ΠΑΟΚιτο είπε:Σίγουρα θα φαίνεται η τρύπα.
Δε μπορείς να την αλλάξεις;
Τι να πω; Τσεκάρισε το.nikos17m είπε:βασικα εχω δει αλλα μοντελα που ειναι ολοισια και απο την στιγμη που κοβονται με cnc το routing θα ειναι ιδιο σε ολες αρα δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα με το routing αλλα με την θεση της αρχικης τρυπας.
Αν μπορουσα θα το εκανα,αν την παρω τελικα θα την παραγγηλω online.RayDTutto είπε:Τι να πω; Τσεκάρισε το.
Έτσι όπως φαίνεται στην φώτο (που όντως δεν μοιάζει να είναι τρικ του φακού) είναι στραβό ναι. Όμως νομίζω έχει παρανοήσει κάτι. Δεν ειναι το plate στραβό (που όπως λες θα φαίνεται η τρύπα), αλλά όλο το cavity. Κοίτα και την παρακάτω φωτογραφία να δεις τι εννοώ. (αν εννοείς κάτι άλλο αγνόησε το συγκεκριμένο....)nikos17m είπε:Αν μπορουσα θα το εκανα,αν την παρω τελικα θα την παραγγηλω online.
Ευχαριστω για τον χρονο σας παιδια![]()
Για την τρύπα της βίδας ενοούσα. Όχι δεν έχω προσωπική εμπειρία απλά βλέπω από την φώτο πως θα φαίνεται και λογικά όλο το σκάψιμο είναι στραβό.Την παρήγγειλες και σου ήρθε έτσι; Γι αυτό είπα πριν να την αλλάξεις.nikos17m είπε:Μιλας για το routing η την τρυπα της βιδας???
εχεις προσωπικη εμπειρια απο κατι παρομοιο?
Δεν την εχω παραγγηλει ακομα αλλα μαλλον θα το κανω μιας και μου αρεσαν πολυ τα νερα,καλυτερα λιγο στραβο plate που ισως και να φτιαχνεται παρα χαλια νερα στο σωμα.ΠΑΟΚιτο είπε:Για την τρύπα της βίδας ενοούσα. Όχι δεν έχω προσωπική εμπειρία απλά βλέπω από την φώτο πως θα φαίνεται και λογικά όλο το σκάψιμο είναι στραβό.
Την παρήγγειλες και σου ήρθε έτσι; Γι αυτό είπα πριν να την αλλάξεις.
nikos17m είπε:Δεν την εχω παραγγηλει ακομα αλλα μαλλον θα το κανω μιας και μου αρεσαν πολυ τα νερα,καλυτερα λιγο στραβο plate που ισως και να φτιαχνεται παρα χαλια νερα στο σωμα.
Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια
Σου'χει φυγει λιγο ξωφαλτσα η γραμμη στη γεφυρα αν συγκρινεις τις χορδες.harilatron είπε:Νομίζω ότι δεν είναι στραβό - ίσως πρόκειται για κάποιο illusion με τα νερά του σώματος, τη γωνία λήψης, το φωτισμό κλπ.
(Οι κόκκινες γραμμές είναι παράλληλες)