Stratocaster με Nitro finish?

doubletrouble

Μέλος
Πόντοι
43
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Καλη χρονια!

Υπαρχουν  stratocaster usa  mexico η japan (εκτος της roadworn) που να εχουν nitro βερνικι στο σωμα?

Ψάχνομαι για ένα project απαραιτητη προυποθεση να ειναι nitro η βαφη

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
100% nitro finish η Fender δεν είχε ποτεΣ και ούτε έχει ΣΕ ΚΑΜΜΙΆ κιθάρα της.

Ακόμα και οι vintage έχουν παχύ στρώμα πλαστικού primer (fullerplast) και ανάλογα με το χρώμα νίτρο η ακρυλικό χρώμα και nitro top clear coat.

Όλες οι τωρινές που διαφημίζονται ως nitro ,με εξαίρεση ίσως κάποιες CS, είναι πολυεστερας χρώμα με nitro top clear coat.

Η μεξικάνικη σειρά 50s + 60s classic laquer είχε τέτοιο finish.

Οι μόνες ιαπωνικες Fender με nitro finish ήταν οι πανσπανιες και πανάκριβες export των 90s

2 hours ago, Superfunk said:

100% nitro finish η Fender δεν είχε ποτεΣ και ούτε έχει ΣΕ ΚΑΜΜΙΆ κιθάρα της.

Ακόμα και οι vintage έχουν παχύ στρώμα πλαστικού primer (fullerplast) και ανάλογα με το χρώμα νίτρο η ακρυλικό χρώμα και nitro top clear coat.

Όλες οι τωρινές που διαφημίζονται ως nitro ,με εξαίρεση ίσως κάποιες CS, είναι πολυεστερας χρώμα με nitro top clear coat.

Η μεξικάνικη σειρά 50s + 60s classic laquer είχε τέτοιο finish.

Ψάχνοντας βρήκα αυτό

https://www.ebay.co.uk/itm/FENDER-CLASSIC-SERIES-60S-STRATOCASTER-SSS-ALDER-BODY-VINTAGE-BRIDGE-4lbs-7-oz/332872869644?epid=2256173849&hash=item4d80c4e70c:g:3TcAAOSwlrxbayW6

πολυεστέρας γράφει είναι λάθος?

Ναι πολυεστερας είναι.

Η σειρά classic LAQUER είναι ψευτονιτρο

Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις άνετα Mark Jenny πούπουλο ,όχι σαράντα κομμάτια σαν τα ΜΙΜ και ΜΙJ και full nitro.

Γενικά άμα ξέρεις τι θέλεις/κάνεις, προτείνω να πάρεις ξεχωριστά τα πάντα, part προς part. Η καλύτερη Tele που έχω παίξει είναι με parts (Fender μεν και high end μάλιστα), αλλά από διαφορετικές μεταξύ τους κιθάρες.

Μπορεί να μη σου κάτσει με τη μία, αλλά με λίγο ψάξιμο σου μένει οργανάρα όπως ακριβώς τη θες.

Γενικά άμα ξέρεις τι θέλεις/κάνεις, προτείνω να πάρεις ξεχωριστά τα πάντα, part προς part. Η καλύτερη Tele που έχω παίξει είναι με parts (Fender μεν και high end μάλιστα), αλλά από διαφορετικές μεταξύ τους κιθάρες.

Μπορεί να μη σου κάτσει με τη μία, αλλά με λίγο ψάξιμο σου μένει οργανάρα όπως ακριβώς τη θες.
Αυτό ακριβως θέλω να κάνω,ναι ξέρω τι θέλω και πιστεύω πως μονόδρομος για ελαφρύ νίτρο σώμα είναι μόνο ο mjt,μαγνητες 57/62 και απο μπρατσο εχω καταληξει σ αυτο της roadworn 50s 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα