Έκανε YouTube κανάλι ο Νάκας. Και τι θα συζητούσαν;
Η μωβ τι εγινε?Εγω παντως εμπνΕφστικα απο το βινΔεο και χτυπησα ΔΥΟ strat να μου βρίσκονται (ειχα μεινει με μια οποτε για να τις ισοσκελισω με τις 7 tele που εχω ξαναπηρα πισω την αγαπημενη μου strat plus του 90 που ηλιθιωΔοσ ειχα δωσει & χτυπησα και μια παναλαφρη inca silver american std του 2000 απο τις τελευταιες με flat poles που ειναι και οι αγαπημενοι μου strat μαγνητες)
Προβολή συνημμένου 49917
tele ΔΕΝ ειναι βεβαια αλλα ...ΚΑΛΕΣ ειναι![]()
μαλλον με μπερδεΒετε με αλλον κυριοΣ, ΜΩΒ κιθαρα εγω ουτε ΝΕΚΡΟΣ.Η μωβ τι εγινε?
Δεν σου εκανε ο Αργύρης μια ακομα?μαλλον με μπερδεΒετε με αλλον κυριοΣ, ΜΩΒ κιθαρα εγω ουτε ΝΕΚΡΟΣ.
Δεν έχω παίξει ποτέ, αλλά όσα demos έχω δει δεν παίζουν καθαρά οι ΠαίΚται. Τι λένε στα καθαρά οι Lace sensors;strat plus του 90
Τι λένε στα καθαρά οι Lace sensors;
Δεν έχω παίξει ποτέ, αλλά όσα demos έχω δει δεν παίζουν καθαρά οι ΠαίΚται. Τι λένε στα καθαρά οι Lace sensors;
Ναι, fiesta red όχι μωβ . Την έχω φυσικά ακόμα.Δεν σου εκανε ο Αργύρης μια ακομα?
Τι λένε στα καθαρά οι Lace sensors;
εγω γιατί θυμάμαι μια μωβ λιλά κάτι που έφτιαξε ο Αργύρης μετά την πράσινη σου και έπαιξα στου Φάνη?Ναι, fiesta red όχι μωβ . Την έχω φυσικά ακόμα.
εγω γιατί θυμάμαι μια μωβ λιλά κάτι που έφτιαξε ο Αργύρης μετά την πράσινη σου και έπαιξα στου Φάνη?
Καταρχάς... δεν είμαι @cos_dr να κάνω polls που να μπορείς να αλλάξεις την ψήφο σου...Τελικα.....ψηφιζω tele...
Η μόνη λάθος tele είναι αυτή εκεί που σου δίνουν δώρο με το Jameson.Καταρχάς... δεν είμαι @cos_dr να κάνω polls που να μπορείς να αλλάξεις την ψήφο σου...
Ως εκ τούτου μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου (κάλπης) ουδένα λάθος αναγνωρίζεται![]()
Δεν άλλαξα την ψήφο μου.Καταρχάς... δεν είμαι @cos_dr να κάνω polls που να μπορείς να αλλάξεις την ψήφο σου...
Ως εκ τούτου μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου (κάλπης) ουδένα λάθος αναγνωρίζεται![]()