7 Αυγούστου. Μπροστά στο Δημαρχείο της Σύρου. Εμείς και οι Blues Cargo.Jazzjoker είπε:Σκουλήκι ή γαρίδα; Μήπως για μπλουζ καλύτερα καλαμάρι;
Και με strat και on the beach.audiokostas είπε:7 Αυγούστου. Μπροστά στο Δημαρχείο της Σύρου. Εμείς και οι Blues Cargo.![]()
δεν ζηλεύουμ, δεν ζηλεύουμ :audiokostas είπε:7 Αυγούστου. Μπροστά στο Δημαρχείο της Σύρου. Εμείς και οι Blues Cargo.![]()
κορυφαια η φοτο κατω δεξια γωνια εμπνευσμενη προφανως απο το εξωφυλλο του power in the darknessepikouris είπε:Επειδή κάτι πήρε το μάτι μου για ψάρεμα στη Σύρο, πάρτε μία γεύση. Μανιακός στο άθλημα. Περυσινή σοδειά. Από μπαρμπούνια μέχρι σμέρνες στο λιμάνι.
Αργόσχολος δηλ....Αυτή η ψαριά είναι όλου του μήνα?epikouris είπε:Μανιακός στο άθλημα.
Ήταν. Τώρα έχει laptop με wifi μαζί του στο ψάρεμα για να γράφει στο Noiz.marathon είπε:Αργόσχολος δηλ....
Ipad φτάνει...με την ανάλογη εφαρμογή βεβαίως ;Daudiokostas είπε:Τώρα έχει laptop με wifi μαζί του στο ψάρεμα για να γράφει στο Noiz.
Δυστυχώς Ανέστη μου, όλου του μήνα είναι. Τώρα που φτιάξανε το λιμάνι, πάνε κάτι Κ@λόγριες από τις 7 το πρωί μέσα και φεύγουν κατά τις 2. Όχι μόνο διώχνουν τα ψάρια αλλά πέρυσι (κατά λάθος) έπιασα και μία από το μαγιώ με το πολυάγκιστρο (κυνήγαγα σάλπες και κέφαλους) και μόνο που δε φώναξε το λιμενικό ενώ κανονικά θα έπρεπε να με ευχαριστήσει που μετά από τόοοοοσα χρόνια είδε χαρά στα σκέλια της.marathon είπε:Αργόσχολος δηλ....Αυτή η ψαριά είναι όλου του μήνα?![]()
Δεν ξέρω από που είναι εμπνευσμένη, πάντως μέχρι να ψοφήσει αυτή η μικρή σμέρνα μας έβγαλε τον αδόξαστο. Έκανε βέβαια καλή σούπα.qesh είπε:κορυφαια η φοτο κατω δεξια γωνια εμπνευσμενη προφανως απο το εξωφυλλο του power in the darkness![]()
χοχοχοχοχο την πάτησεςalderbody είπε:πανω που πηρα τη Les Paul, παλι με Strat θελω να παιξω... ;D ;D ;D