Στην Χώρα των Εντομοφάγων...

Ρε σεις ψυχραιμία.  :)

10 λεπτά έφυγα να πάω να εισπράξω κάτι μίζες και να κάμω μια χειροτονία στη στοά με το reverb και "ετοιμάζεστε" για γκρίνια??  :)

aback είπε:
...είναι η τελευταία φορά που αντιπαρατίθεμαι

.....
Αυτό μπορώ να το εγγυηθώ κι εγώ.  ;D

Δεν θέλω να προσβάλω κανένα... αντιθέτως να συγχαρώ!

Αυτό το thread πρέπει να μπεί στο Noiz Hall of Fame (καιρός να φτιάξουμε ένα...).

Κατουρήθηκα στο γέλιο! Οι ατάκες είναι χαστούκια απανωτά.

Κορυφαίο!

yameth είπε:

Αυτό το thread πρέπει να μπεί στο Noiz Hall of Fame (καιρός να φτιάξουμε ένα...).

Κορυφαίο!
ας το καλο :P. και εγω γυρισα πισω τις σελιδες να δω τις ατακες και αντικρυσα την ψυχεδελεια και τον σουρεαλισμο καταματα :D :D :D :D

yameth είπε:

Κορυφαίο!
Άντε αφεντικό, ξεκίνα δουλειά, και γω μαζί σου, και αν θες μοντουλάτορα ΜΟΝΟ για αυτήν την κατηγορία ξέρεις που να κοιτάξεις.

Γαμωτ!!! Μου είχε κοπεί το τηλέφωνο και το ιντερνετ μαζί τις τελευταίες μερες και το έχασα το θέμα... Και φαίνειται ότι ήταν καλό. Κατάρα μαύρη στα καλώδια!!! >:( >:( >:(

χαχαχαχαχαχα ;D  τρισκατάρατα δίκτυα.

vrass το avatar σου με πεθαίνει... μακράν τρελότατο!

Εν τω μεταξύ, οι κατηγορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας παραμένουν αναπάντητες από τον κ. Harilatron. Nομικοί κύκλοι αναφέρουν πως τα αδικήματα έχουν ήδη παραγραφεί με φωτογραφικές νομοθετικές διατάξεις περασμένες εν μια νυκτί από το θερινό τμήμα της Βουλής.

Φιλικά προσκείμενοι στον μεγαλοπαράγοντα δηλώνουν πως τέτοιες κινήσεις είναι προβοκάτσια εν όψει του επικείμενου συνεδρίου του Noiz.gr, στο οποίο η ομάδα επιρροής του λέγεται ότι θα θέσει θέμα ηγεσίας. Μια τέτοια εξέλιξη φημολογείται ότι είναι σχεδόν σίγουρη, ιδιαίτερα μετά την ραγδαία άνοδό του στην ιεραρχία του φόρουμ. Από το περιβάλλον Yameth δεν έχουν γίνει ακόμη δηλώσεις.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το διαψεύδω. To DVD είναι προϊόν μοντάζ. Έχω κινήσει τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες.

χαρίλατρε, στείλε βοήθεια, με έχουν σταματήσει στα σύνορα με σκόπια με την επιταγή των 250.000 ευρώ που μου έδωσες και δεν ξέρω τι να κάνω.

Τι γίνεται εδώ ορέ??? Κατι καλό παίζει και δεν καταλαβαίνω τίποτα.. >:( >:( >:( >:(

Άσε μας ρε vrass.

killvrass.gif

κακούργε χαρίλατρε, άσε ήσυχο το μοναδικό έντομο που έχω συμπαθήσει και εξοικειωθεί πάνω σ' αυτόν τον πλανήτη...!

ωχ ΑΜΑΝ!!! Τι έγινε εδώ;  :o :o

...Κυρίες και κύριοι διακόπτουμε οτιδήποτε υπάρχει και αναφέρουμε ότι δολοφονήθηκε το έντομο του Vrass!...ο αδίστακτος φονιάς ακούει στο όνομα Χαριλατρόνιο ενώ η κοινή γνώμη έχει μείνει άφωνη καθώς γνωρίζει ότι το συγκεκριμένο έντομο έκανε πολλούς χρήστες πανελλαδικώς να ρίξουν φάπα στην οθόνη τους προσπαθώντας να το σκοτώσουν! Ο Χαρίλατρος (υποκοριστικό του Χαριλατρονίου), εκστόμισε 4 λέξεις

harilatron είπε:
Άσε μας ρε vrass.
πριν διαπράξει ένα από τα πλέον αδίστακτα φονικά στην  ιστορία του βζζζζζζζζζ!  8)

με fatal ρεπόρτερ και εισαγγελέα νομίζω η καταδίκη του φονιά χαρίλατρου είναι δεδομένη. ;D

μάρτυρας κατηγορίας κι εγώ. έχω και άκρη στο παραδικαστικό... 8)

aback είπε:
με fatal ρεπόρτερ και εισαγγελέα νομίζω η καταδίκη του φονιά χαρίλατρου είναι δεδομένη. ;D

μάρτυρας κατηγορίας κι εγώ. έχω και άκρη στο παραδικαστικό... 8)
O μάρτυς μίλησε!  ;) ;D ;D ;D

Ο Χαρίλατρος έχει σειρά!

Ντοκουμέντο!!

Ο Harilatron σε παιδική ηλικία:

πρόκειται για επικίνδυνο serial killer

και να φανταστείτε ότι είναι παντελώς άκακος!

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

τρομάζει δε, με κάθε έννοια δικαστικής και νομικής έγκλίσεως ;D

Γιατί αλλάζει συνέχεια ο τίτλος και κάθε φορά κάθομαι και διαβάζω σαν λαλάκης τα προηγούμενα; ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

harilatron είπε:
Άσε μας ρε vrass.

killvrass.gif
bestiolnv6nd7.gif
bestiolnv6nd7.gif
bestiolnv6nd7.gif
bestiolnv6nd7.gif
bestiolnv6nd7.gif
bestiolnv6nd7.gif
Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  ;D ;D ;D ;D ;D

baygon_group.jpg

Λόγω τιμής... όποιος πει ότι "τα παίρνω" από την Johnson... τον έφαγα (με ρύζι).  ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back