Steve Vai For The Love Of God (Jam video)

mehiko

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ενα Jam πανω στο backing track του For The Love Of God

του Steve Vai. Ειναι αρκετα χρονια πριν και βγαινω σε εναν Peavey Express 112 (transistor). Ελπιζω να σας αρεσει!

πολυ ωραιο το παιξιμο σου φιλε μου αλλα χανεται το νοημα του κομματιου πιστευω

Συμφωνώ με τον Kabamaru-x. Ορισμένα πράγματα ή τα παίζουμε note-for-note (αν και μερικά κομμάτια όπως αυτό, πιστεύω ότι δεν πρέπει καν να τα ακουμπάμε) ή δεν τα αγγίζουμε καθόλου.

Ο ανθρωπος το λεει (jam) δεν ειναι cover του κομματιου, εμενα μου αρεσε πολυ...

Μποραβο φιλε

δεν μου πολυαρεσε.....πολυ αγχος ρε παιδι μου.....πες τα πιο αργα να σε καταλαβαινουμε..... ::)

εισαι σε καλο δρομο φιλαρακι μονο λιγο να προσπαθησεις να κανεις πιο μελωδικο το παιξιμο σου και να 'χωνεις' εκει που πρεπει και οχι συνεχεια ;)

whiteNoise είπε:
εισαι σε καλο δρομο φιλαρακι μονο λιγο να προσπαθησεις να κανεις πιο μελωδικο το παιξιμο σου και να 'χωνεις' εκει που πρεπει και οχι συνεχεια ;)
Παντως δεν εχεις παραπονα, εδω εχω αναμενα τα φωτα, οποτε βλεπεις κι εμενα και τιν κιθαρα μου. ;D

Thanks!

mehiko είναι φανερό ότι ξέρεις να παίζεις.  :)

Είμαι σίγουρος ότι αν μου άρεσε το στυλ "χωνωσυνέχεια" θα μου άρεσε και το δικό σου παίξιμο.  :)

harilatron είπε:
mehiko είναι φανερό ότι ξέρεις να παίζεις.  :)

Είμαι σίγουρος ότι αν μου άρεσε το στυλ "χωνωσυνέχεια" θα μου άρεσε και το δικό σου παίξιμο.  :)
Σε καταλαβαινω. Thanks!

Σας ευχαριστω πολυ, παιδες!

Θελω κι εγω να σας κανω μια παρατηρηση. Οταν ακουτε ενα Jam πανω σε backing track καποιου γνωστου ή αγαπημενου σας κομματιου, καλο ειναι να απομονωσετε το μιαλο σας απο το αρχικο και να μπειτε στην τεχνοτροπια του αλλου μουσικου. Αλλιως, αυτος δεν εχει καμια τυχη. Ειναι καμενως απο χερι δηλαδη. Και γενικα καλο ειναι κανεις να κριθει γι αυτα που παιζει, κι οχι γι αυτα που περιμεναν οι αλλοι να παιζει, τα οποια δεν παιζει. :)

mehiko είπε:

Θελω κι εγω να σας κανω μια παρατηρηση. Οταν ακουτε ενα Jam πανω σε backing track καποιου γνωστου ή αγαπημενου σας κομματιου, καλο ειναι να απομονωσετε το μιαλο σας απο το αρχικο και να μπειτε στην τεχνοτροπια του αλλου μουσικου. Αλλιως, αυτος δεν εχει καμια τυχη. Ειναι καμενως απο χερι δηλαδη. Και γενικα καλο ειναι κανεις να κριθει γι αυτα που παιζει, κι οχι γι αυτα που περιμεναν οι αλλοι να παιζει, τα οποια δεν παιζει. :)
εγώ πάντως δεν έκρινα σύμφωνα με το original αλλά κατά πόσο είναι ευχάριστο στα αυτιά αυτό που ακούω.

ανήκω σε αυτούς που 'χώνουν' αλλά προσπαθώ να γίνετε με μέτρο και να ακούγεται ενδιαφέρον στον ακροατή.

το παλεύω τουλάχιστον ;)

mehiko είπε:
Παντως δεν εχεις παραπονα, εδω εχω αναμενα τα φωτα, οποτε βλεπεις κι εμενα και τιν κιθαρα μου. ;D

Thanks!
;D ;D κανένα παράπονο.

ακούγοντας και μόνο εννοείται πως είχα καταλάβει πως είναι maple η ταστιέρα σου αλλά ήθελα να το επιβεβαιώσω ;D ;D ;D

mehiko είπε:

Συμφωνω απολυτα.Εμενα μου αρεσε αρκετα αλλα πρεπει να πω οτι εχει καταντησει λιγακι κλισε το συνεχομενο sweeping,αν και εισαι εξαιρετικα ακριβης.

Θα'θελα επισης να χωσεις και 2-3 δυνατα στακατα licks για χρωμα.

Μπραβο παντως.

mehiko είπε:
Και γενικα καλο ειναι κανεις να κριθει γι αυτα που παιζει, κι οχι γι αυτα που περιμεναν οι αλλοι να παιζει, τα οποια δεν παιζει. :)
Τεράστιο θέμα συζήτησης.Προσωπικά το παθαίνω κ εγώ με πολλά απο αυτά που ακούω(γενικότερα μουσική,όχι μόνο clips στο νοιζ).

Το κομμάτι πάντως θα μου άρεσε κ εμένα,αν ήμουνα στη φάση αυτη,same as Harilatron said  ;)

Πολύ καλή τεχνική, ομολογουμένως. 8) !

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
9
Εμφανίσεις
1K
L
Απαντήσεις
21
Εμφανίσεις
5K
latinangelgr