Παντως δεν εχεις παραπονα, εδω εχω αναμενα τα φωτα, οποτε βλεπεις κι εμενα και τιν κιθαρα μου. ;DwhiteNoise είπε:εισαι σε καλο δρομο φιλαρακι μονο λιγο να προσπαθησεις να κανεις πιο μελωδικο το παιξιμο σου και να 'χωνεις' εκει που πρεπει και οχι συνεχεια
Σε καταλαβαινω. Thanks!harilatron είπε:mehiko είναι φανερό ότι ξέρεις να παίζεις.
Είμαι σίγουρος ότι αν μου άρεσε το στυλ "χωνωσυνέχεια" θα μου άρεσε και το δικό σου παίξιμο.
εγώ πάντως δεν έκρινα σύμφωνα με το original αλλά κατά πόσο είναι ευχάριστο στα αυτιά αυτό που ακούω.mehiko είπε:Σας ευχαριστω πολυ, παιδες!
Θελω κι εγω να σας κανω μια παρατηρηση. Οταν ακουτε ενα Jam πανω σε backing track καποιου γνωστου ή αγαπημενου σας κομματιου, καλο ειναι να απομονωσετε το μιαλο σας απο το αρχικο και να μπειτε στην τεχνοτροπια του αλλου μουσικου. Αλλιως, αυτος δεν εχει καμια τυχη. Ειναι καμενως απο χερι δηλαδη. Και γενικα καλο ειναι κανεις να κριθει γι αυτα που παιζει, κι οχι γι αυτα που περιμεναν οι αλλοι να παιζει, τα οποια δεν παιζει.
;D ;D κανένα παράπονο.mehiko είπε:Παντως δεν εχεις παραπονα, εδω εχω αναμενα τα φωτα, οποτε βλεπεις κι εμενα και τιν κιθαρα μου. ;D
Thanks!
Συμφωνω απολυτα.Εμενα μου αρεσε αρκετα αλλα πρεπει να πω οτι εχει καταντησει λιγακι κλισε το συνεχομενο sweeping,αν και εισαι εξαιρετικα ακριβης.mehiko είπε:Σας ευχαριστω πολυ, παιδες!
Θελω κι εγω να σας κανω μια παρατηρηση. Οταν ακουτε ενα Jam πανω σε backing track καποιου γνωστου ή αγαπημενου σας κομματιου, καλο ειναι να απομονωσετε το μιαλο σας απο το αρχικο και να μπειτε στην τεχνοτροπια του αλλου μουσικου. Αλλιως, αυτος δεν εχει καμια τυχη. Ειναι καμενως απο χερι δηλαδη. Και γενικα καλο ειναι κανεις να κριθει γι αυτα που παιζει, κι οχι γι αυτα που περιμεναν οι αλλοι να παιζει, τα οποια δεν παιζει.
Τεράστιο θέμα συζήτησης.Προσωπικά το παθαίνω κ εγώ με πολλά απο αυτά που ακούω(γενικότερα μουσική,όχι μόνο clips στο νοιζ).mehiko είπε:Και γενικα καλο ειναι κανεις να κριθει γι αυτα που παιζει, κι οχι γι αυτα που περιμεναν οι αλλοι να παιζει, τα οποια δεν παιζει.