Steve Jordan's Snare Drums

sentientno6

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Ιδού:

4549264255_2be7b7e87f_b.jpg

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, αυτό ήταν το flight case του στην περιοδεία με το John Mayer Trio.

Επειδη ειμαι σιγουρος οτι ο Steve δεν εχει πληρωσει ουτε ενα απο αυτα {που μαλλον πρεπει να ειναι Yamaha}...το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι χαλαλι του - του ανθρωπου .

Αυτο το flightcase ειναι αποτελεσμα αναγνωρισης της πολυχρονης σκληρης δουλειας και θυσιων .

Μην κολλαμε {και μην ψαρωνουμε} λοιπον με εικονες...{δεν ξερουμε καν αν του ανηκουν η ειναι δανεικα}

Σημαντικο ειναι στο πως αυτα αποκτηθηκαν ..

Ο Steve μπορει να μην πληρωσε το τιμημα αγορας αυτων των ταμπουρων...αλλα σιγουρα πληρωσε ενα σοβαρο τιμημα.

Και στα δικα σας ευχομαι!!! ;D ;D ;D ;D

Καλο βραδυ

vagelism είπε:
Επειδη ειμαι σιγουρος οτι ο Steve δεν εχει πληρωσει ουτε ενα απο αυτα {που μαλλον πρεπει να ειναι Yamaha}...το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι χαλαλι του - του ανθρωπου .

Αυτο το flightcase ειναι αποτελεσμα αναγνωρισης της πολυχρονης σκληρης δουλειας και θυσιων .

Μην κολλαμε {και μην ψαρωνουμε} λοιπον με εικονες...{δεν ξερουμε καν αν του ανηκουν η ειναι δανεικα}

Σημαντικο ειναι στο πως αυτα αποκτηθηκαν ..

Ο Steve μπορει να μην πληρωσε το τιμημα αγορας αυτων των ταμπουρων...αλλα σιγουρα πληρωσε ενα σοβαρο τιμημα.

Και στα δικα σας ευχομαι!!! ;D ;D ;D ;D

Καλο βραδυ
+πολλά....

αλλά το καστινγκ ειναι κάστινγκ!

Ας μην μένουμε προσκολλημένοι σε λεπτομέρειες. Καλό θα ήταν να είχαμε ένα απ' αυτά τα snares αλλά αν τα θέλαμε με σκοπό να βγάλουμε την ΗΧΑΡΑ που βγάζει ο Steve, λυπάμαι αλλά δε θα γίνει (σχεδόν) ποτέ.

Δουλειά, μελέτη, ιδρώτας, πόνος... Μόνο έτσι αν πετύχεις τίποτα.

Προσπάθησε με τα δικά σου μέσα/όργανα (έστω και λίγα) να φτάσεις στο πικ της απόδοσης και μετά ζήτησε το παραπάνω.

Ε,ρε ομορφιες!!

Τα snare του ΘΕΟΥ θες να πεις.

Να ειχαμε και καμμια πληροφορια για το τι ακριβως ειναι (βλεπω ενα signature & 2 maple custom με wood hoops παντως) 

Το ασπρο μοιαζει με το signature Akira Jimbo και τα χρυσαφενια με τα signature Elvis  Jones

Χαλαρώστε ρε παιδιά, την φωτογραφία την ανέβασα για το... "οφθαλμόλουτρο", όχι για να αναλύσουμε αν είναι δικά του/άλλου, αν τα πλήρωσε/δανείστηκε/έκλεψε, αν τα αξίζει ή όχι (που φυσικά και τα αξίζει) ή αν το αν τα είχες θα σε έκανε έστω και στο ελάχιστο να ακούγεσαι σαν και αυτόν (που φυσικά και δεν θα σε έκανε)  ;)

dionisissab είπε:
Δουλειά, μελέτη, ιδρώτας, πόνος... Μόνο έτσι αν πετύχεις τίποτα.

Προσπάθησε με τα δικά σου μέσα/όργανα (έστω και λίγα) να φτάσεις στο πικ της απόδοσης και μετά ζήτησε το παραπάνω.
+1

μη μου μιλατε για πονο :'(

sentientno6 είπε:
Χαλαρώστε ρε παιδιά, την φωτογραφία την ανέβασα για το... "οφθαλμόλουτρο", όχι για να αναλύσουμε αν είναι δικά του/άλλου, αν τα πλήρωσε/δανείστηκε/έκλεψε, αν τα αξίζει ή όχι (που φυσικά και τα αξίζει) ή αν το αν τα είχες θα σε έκανε έστω και στο ελάχιστο να ακούγεσαι σαν και αυτόν (που φυσικά και δεν θα σε έκανε)  ;)
ναι βρε πλακα σου κανουμε..

Η αληθεια ειναι ...οτι το βασικο οφθαλμολουτρο ειναι αυτος....οχι τα τυμπανα του.

Και με Maxtone να επαιζε..παλιο το ιδιο θα ακουγοταν.

Superfunk είπε:
εδω παλι το τερας χρησιμοποιει ενα metal Ludwig (& matched grip!!)

Μιας και το 'φερε η κουβέντα, με τι κούρδισμα παίζει εδώ?

Ο ανθρωπος εχει ΒΡΑΧΟ -ΓΚΡΟΥΒ ....ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ !!!!!!!!!!!!

βεβαια παιζει και με κορυφες (μπασο ειναι ο paladino αν δεν κανω λαθος ) Το ταμπουρο του δε εχει το κουρδισμα που μου αρεσει απλα σκιζει !!!Και δεν ειναι ´''ψηλα '' .Ερωτηση : προσεξατε τα χαλιά -κιλιμια εκει που στεκονται οι μουσικοι (το εχω δει και στους GOVERMENT MULE  το ειχε ο μπασιστας τους ,και ο Sting σε καποιο live ο λογος που το βαζουν ξερει κανείς;

νομιζω γιατι δινουν μια ζεστασια στην σκηνη σε σχεση με το μαυρο-γκρι μοκετοπραγμα που εχουν τα διαφορα στεητζ και drum riser...στα τυμπαν βοηθανε και στον ηχο,ενα παχι χαλι κανει πιο ωραιο φυσικο eq...και δεν ξερω ρε παιδι μου εχει και πιο ωραι αισθηση οταν παιζεις πανω σε χαλι,το χερι σου το νιωθεις πιο "βουτυρατο" ;D ;D ;D ;D

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back