Ενα ξεχαρμανε βραδυνο καθως κοιτουσα πως βγαινει με δαχτυλο.
Ελπιζω να διασκεδάσω κανα δυο ιντερνετικους φιλους.
stella_jazz.mp3
Ελπιζω να διασκεδάσω κανα δυο ιντερνετικους φιλους.
stella_jazz.mp3
μπες στο youtube και δες οποιοδηποτε μουσικο καθε ηλικίας
THEOD είπε:μπες στο youtube και δες οποιοδηποτε μουσικο καθε ηλικίας
επειδη δεν ξερω και πολλα ο Wes & o Grant επαιζαν απο αυτα που λες?Θες να ακουσεις αντικαταστάσεις κ ακορντα και ολα τα inversions?
Ρε συ THEOD τον πιτσιρικα γιατι τον εβαλες ως καλυτερο παράδειγμα?
Θες να ακουσεις αντικαταστάσεις κ ακορντα και ολα τα inversions?Τι μου το παιζεις καθε φορα στο περιεργο ρε συ.Απο τοτε που σου γραψα ενα σχολιο το χεις παρει πολυ στα σοβαρά.Αυτο το γραψα χ8ες 3 η ωρα ετσι για την πλακα δεν ειπα οτι εγραψα το κομματι της ζωής μου και το δειξα εδω.Τι να σου πω αν θες σοβαρα παιξιματα ελα να παιξουμε παρεα.Νταξ τι να πω παρτο λιγο δεξια.
Οταν ερμηνεύεις κομμάτια που έχουν απαιτήσεις πρέπει να μπορείς να ανταπεξελθεις
και επειδή ίσε και συ αυστηρός κριτής καλό ειναι να αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα.
Αλλιώς πάιζε πράγματα που μπορείς
Ποιοι ειναι αυτοι?Superfunk είπε:επειδη δεν ξερω και πολλα ο Wes & o Grant επαιζαν απο αυτα που λες?![]()
εμενα μου λες.... μου εχει φυγει η ψυχη για να παιξω το You don't know what love is.... ;D ;D ...και ειμαι (εστω ημουν) και "επαγγελματιας" μουσικος...τοσα χρονια ;DΚαι το να καταφερεις να παιξεις τετοιο στυλ μουσικης ''απλα οπως το κανουν και πολλοι αλλοι'' δεν ειναι καθολου μικρη υποθεση.
trigga είπε:Τα κανετε πολυ δυσκολα ενω δεν ειναι κιολας.
Το να παιζεις αλλα πραματα περα απ το χαρτι θελει κ καποιο σκοπο ομως ετσι?Η λογικη του βάλε απ ολα μεσα στο πιτογυρο ειναι για κομπλεξικους.Η μουσικη αυτη δεν ειναι για τετοιους.
Ειναι για ανθρωπους που εχουν γκρουβ πανω απ ολα και εχουν να πουνε κατι.
Όντως, έχω φάει πολλές γερές σφαλιάρες όταν πρωτοέπαιξα μαζί με το cd κάποια κομμάτια / φράσεις / ρυθμικά που νόμιζα ότι τα "είχα" επειδή τα έπαιζα (σχεδόν) τέλεια με το Band in a Box. Ιδίως σε latin και μπαλάντες.THEOD είπε:ηχογράφησε το μαζι με το δισκο και αν οι δυναμικες ο χρονος που καθοντε η νοτες ειναι μαζι τοτε θα αρχισεις να αναφερεσαι στο γκρουβ .
Ολοι ετσι μελετάνε![]()