κανένα pickguard Αμερικάνικο έχεις?...γιατί είδες τι πάθαμε με τα κινέζικαSuperfunk είπε:Τετοια λες και θα μου κανεις να σου χαρισω το δικο μου
Superfunk είπε:(το εχω δωσει στην αδερφη μου και το εχει στολισει με ΤΡΟΜΕΡΑ σεμεδακια.... ;D)
χαχαχαχαχα ναι εχουμε και δαυτον αλλα δεν τον βλεπω να βγαινει τες πα αδιαφορος μου ειναι ο κυριος με μικρο (κ) ;DSuperfunk είπε:Απο την αλλη μπορει να ερθει ο ...Τσιπραλεξης και εχει υποσχεθει οτι θα γεμισουμε λεφτα και θα τρωμε με χρυσα κουταλια.... οποτε θα παρω μεγαλυτερο σπιτι και θα χωραει το πιανο....οποτε....ασε....θα περιμενω ;D ειδες τελικα πως σε κακομαθαινει ο κομμουνισμος? ;D ;D
Εχεις δικιο μπορεις να διαγραψεις τα posτ μου.............................. 8)yameth είπε:Ημαρτον... ας αφήσουμε το θέμα στην ησυχία του, πλιζ.
Φειλωσ,το ακριβότερο Steinway του κόσμου το "Sound of Harmony" έχει φτιαχτεί στην Γερμανία που είναι ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ στην Κίνα...Μυρίζομαι απάτη se λέω,κινέζικο θα είναι... ;DSuperfunk είπε:Αφου ΔΕΝ υπαρχει θεμα....εκτος κι αν αλλαξουμε τον ΤΙΤΛΟ του σε "για 3η φορα στην ιστορια της η Steinway αλλαζει χερια αλλα εξακολουθει να παραγει τα ιδια πιανα στον ιδιο χωρο"....μια και ουτε ΚΙΝΑ ουτε ΞΕΚΙΝΑ παιζει... ;D
Ωχ αμαν το attachment.......μια PRS με πληκτραS9F είπε:Φειλωσ,το ακριβότερο Steinway του κόσμου το "Sound of Harmony" έχει φτιαχτεί στην Γερμανία που είναι ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ στην Κίνα...Μυρίζομαι απάτη se λέω,κινέζικο θα είναι... ;D