- Πόντοι
- 36
Έχω την τιμή να ανακοινώσω την (επιτέλους!) επίσημη κυκλοφορία του δίσκου του Σταύρου (γνωστός εδώ μέσα και ως freerock1974).
Το CD περιεχέι 16 κομμάτια και ηχογραφήθηκε στο home studio του Σταύρου, αποκλειστικά από τον ίδιο. Όλα τα γυναικεία φωνητικά τραγούδησε η Αρετή Βαλαβανοπούλου.
Μπορείτε να ακούσετε και μερικά από τα κομμάτια πατώντας στα υπογραμμισμένα και να επισκεφθείτε τη σελίδα του στο myspace.
To CD είναι διαθέσιμο από τον ίδιο, στέλνοντάς του προσωπικό μήνυμα εδώ στο νοιζ ή στο freerock1974 @ yahoo . com με τα ταχυδρομικά σας στοιχεία, οπότε και θα σας σταλεί αντικαταβολή με ΕΛΤΑ.
Μου κρατάς κι εμένα ένα, και σου έρχεται και review μόλις τακτοποιηθώ!
Κλείνοντας θα μου επιτρέψει ο Σταύρος να κλείσω με λίγα δικά του λόγια
Το CD περιεχέι 16 κομμάτια και ηχογραφήθηκε στο home studio του Σταύρου, αποκλειστικά από τον ίδιο. Όλα τα γυναικεία φωνητικά τραγούδησε η Αρετή Βαλαβανοπούλου.
Faith to rock ‘n rollLive until you die
Mama used to say
Sister of the devil
Will to live
Nothing to believe
Wounded horse
It ain’t easy
Let the good times roll
Better days
Bad woman
Goin’ down
Never forever
The reason why
Free man
I believe
Mama used to say
Sister of the devil
Will to live
Nothing to believe
Wounded horse
It ain’t easy
Let the good times roll
Better days
Bad woman
Goin’ down
Never forever
The reason why
Free man
I believe
Μπορείτε να ακούσετε και μερικά από τα κομμάτια πατώντας στα υπογραμμισμένα και να επισκεφθείτε τη σελίδα του στο myspace.
To CD είναι διαθέσιμο από τον ίδιο, στέλνοντάς του προσωπικό μήνυμα εδώ στο νοιζ ή στο freerock1974 @ yahoo . com με τα ταχυδρομικά σας στοιχεία, οπότε και θα σας σταλεί αντικαταβολή με ΕΛΤΑ.
Μου κρατάς κι εμένα ένα, και σου έρχεται και review μόλις τακτοποιηθώ!
Κλείνοντας θα μου επιτρέψει ο Σταύρος να κλείσω με λίγα δικά του λόγια
Τα κομματια που ακουσατε και μπορει ν ακουσετε κι αλλα,ειναι βγαλμενα μεσα απο πληρη αφιερωση ψυχικη κι οχι παικτικη μελετη,στο ροκ.
Σας ευχαριστω πολυ και παλι!
FAITH TO ROCK 'N ROLL