• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Stanton T60 τεχνικές πληροφορίες

• Thread starter Thread starter Vamp_Red
  • Start date Start date
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 2K

Vamp_Red

Νέο μέλος
12/4/08
33
0
0
37
Παντού
Γειά σας,

υπάρχει τρόπος να αυξήσω την ροπή του μοτέρ

έτσι ώστε όταν ακουμπάω τον δίσκο να μην φρενάρει ?

Ευχαριστώ

Φίλε μου αν έχεις διάγραμμα ηλεκτρικών ίσως μπορέσω να βοηθήσω...Θα χρειαστεί όμως λογικά περιέλιξη πηνίων...

Vamp_Red είπε:
υπάρχει τρόπος να αυξήσω την ροπή του μοτέρ
Δυστηχως οχι, αναγκαστικα θα  επηρεαστουν και οι στροφες του turntable.

το καλυτερο που μπορεις να κανει ειναι να περιορισεις την τριβη μεταξυ slipmat και platter.

Αυτο μπορει να γινει εισαγωντας ενα λεπτο φιλο ριζοχαρτο μεταξυ platter & slipmat , με διαστασεις αντιστοιχες του slipmat.

Αν δεν μπορεις να βρεις ριζοχαρτο τοτε μπορεις να χρησιμοποιησεις τα nylon inner sleeves που ειχαν παλια οι δισκοι. απλα βαλε ενα δισκο απο πανω και κοψε το nylol στο μεγεθος του δισκου.

Αν και αυτο δεν σε ικανοποιει τοτε καλυτερα δωστο παρε ενα technics SL1200mkII. 

συμφωνώ απόλυτα με Jack2, αυτό το κόλπο με το nylon έκανα κ εγώ.

αλλά έχω ακούσει, ότι υπάρχουν κάποια σλιπματς που ναι απ τη μία μεριά πιό "ολισθητικά" για να κάνουν αυτή τη δουλειά... ::)

WrTsXxx είπε:
αλλά έχω ακούσει, ότι υπάρχουν κάποια σλιπματς που ναι απ τη μία μεριά πιό "ολισθητικά" για να κάνουν αυτή τη δουλειά... ::)
γεια χαρα φιλαρακο,

Nαι οντως υπαρχουν και λεγονται butter rugs.

Αλλα εδω στο ελλαδισταν ενα slipmat της προκοπης δεν βρισκουμε, butter rug θα βρουμε ? :P

τ80 επρεπε να παρεις .. το εχω και ειναι αψογο...

τεσπα το καλυτερο slipmat που μπορεις να παρεις ειναι το stanton.. ena ασπρο ειναι με τρυπες..

δοκιμασμενο δουλευει αψογα!!

ευχαριστω παιδια, τσεκαρα το θεμα slipmat και βρηκα στον δισκοβολο το Slipmat D-Styles το οποιο νομιζω οτι κανει την δουλεια του και παίζει να εχει καπου 35€

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα