εγώ θέλω να αναφερθώ στην highway που κατέχω...
Όντως το βιβλιαράκι λέει να μην ακουμπάει σε stand, να μην χρησιμοποιείται ζώνη κτλ, μόνο να την τυλίξουμε σε ζελατίνη δεν λέει. Ε, εντάξη!
Προσωπικά απλά προσέχω να μην πολύ-τρίβεται το καλώδιο που περνάω μέσα από την ζώνη και έχω βάλει και ένα πανάκι στο stand.
Το φινίρισμα φαίνεται να είναι νίτρο εξωτερικά με κάποιο σκληρότερο από μέσα, καθώς σε ένα σημείο έχει ξεβάψει, αλλά δεν έχει βγει το ξύλο. Υπάρχει ένα στρώμα διάφανου βερνικιού.
Δεν είναι κάτι που επιδιώκω, νομίζω όταν γίνει από κάποιο φυσικό αίτιο θα είναι καλλίτερα, το κάθε χτύπημα θα έχει την αυθεντικότητα του! 8) Τώρα θυμήθηκα ένα φίλο στο γυμνάσιο που είχε πάρει άρβυλα και τα κλώτσαγε να ανοίξουν… ;D ;D
ε, τώρα αν χρειάζεται καθάρισμα ή όχι τι να πω... ένα σκούπισμα από τους ιδρώτες σίγουρα θέλει γιατί την επόμενη φόρα το μπράτσο θα είναι σα να έχεις βάλει μαρμελάδα ;D
Κάπου είχα διαβάσει ότι για το νίτρο δεν κάνουν τα καθαριστικά που έχουν σαν βάση τη σιλικόνη, όσα λένε πετρέλαιο ή κερί κάνουν. Τώρα βέβαια όποιο καθαριστικό και να χρησιμοποιηθεί γυαλίζει το χρώμα, όπως συμβαίνει δηλαδή από την οποιαδήποτε τριβή, γι αυτό παρατηρείται με τον καιρό να γυαλίζει το μπράτσο και το σώμα εκεί που ακουμπά ο βραχίονας του χεριού.